Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

VŮNĚ PŘÍRODY. OCITNETE SE NA LESNÍ MÝTINĚ NEBO NA BŘEHU MORA

Vůně přírody jsou všude kolem nás, ovlivňují naši náladu, inspirují nás, vnášejí nám do duše klid a pohodu. Vůně ovocného sadu, rozbouřeného moře, bylinkové zahrady nebo vůně mechu a jehličí. Vše, co nám příroda nabízí, co nás obklopuje dokážou šikovný parfuméři přetvořit v nádherné vonné esence, díky kterým se můžeme obklopit vůní přírody i během všedního pracovního dne, nebo během večerních společenských událostí. Naše parfémy Vás přenesou do mořské laguny nebo do deštného pralesa, stačí zavřít oči a nechat se unášet průzračnými vůněmi přírody.


ZELENÉ VŮNĚ

Zelené vůně jsou známé svou svěžestí a čistotou. Představte si vůni čerstvě posečené trávy, kvetoucích rostlin a lesa za brzkého jarního rána. Zelené vůně můžeme dělit na chyprové vůně, kde jsou zastoupeny esence z mechu, kapradí, pryskyřice, či větviček. Čisté zelené vůně jsou známé svěžími mírně aromatickými tóny trávy, listů, případně akordy zeleného čaje.

PARFÉM ZAG ZODIAK 073 - inspirovaný VŮNÍ MOSCHINO FUNNY!

Dámský parfém ZAG Zodiak 073 je esencí radosti, svěžesti a bezstarostného života. Vitální kompozice tvořena jiskřivými tóny hořkého pomeranče a povzbuzujícím zeleným čajem vás doslova přinutí užívat si sílu přítomného okamžiku. Kyselost červeného rybízu a vůně lesa v podobě dubového mechu vás ve vzpomínkách zavedou do dětských časů plných prázdninových lumpáren a nezapomenutelných dobrodružství. Fialka a cedrové dřevo zjemňují svěží kompozici a vnášejí do ní něhu a ženské smyslné kouzlo.

Parfém ZAG Zodiak 073 je vůní pozitivních emocí, radosti a dobré nálady. Osloví hlavně mladší dívky, které si rady užívají teplé sluneční paprsky a nekonečnou zábavu.


VODNÍ VŮNĚ

Vodní vůně charakterizují čisté a lehké tóny vody a moře. Dokážou Vás přenést na vzdálené mořské pláže, do hlubin oceánu nebo k průzračnému jezeru. Vodní vůně obsahují akordy moře nebo vody jako takové. Také v jejich složení můžeme najít vodní rostliny jako lotos, leknín případně chaluhy. Mořské řasy a mořská sůl představují velmi zajímavý voňavý zážitek. Vodní vůně jsou díky své svěžesti a lehkosti jako stvořené do teplých jarních a letních dní, na sportovní aktivity případně běžný den.

PARFÉM ZAG ZODIAK 238 - INSPIROVANÝ VŮNÍ GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO PROFUMO

Pánský parfém ZAG Zodiak 238 Vás přenese na středomořské pobřeží, kde rozbouřené moře naráží na vulkanické horniny s ohromující intenzitou. Je to velmi mužná aromatická esence, v níž hrají hlavní roli mořské tóny spolu se šťavnatým bergamotem. Pikantní šalvěj a rozmarýn nádherně kontrastují se svěžími vodními a citrusovými tóny. Zemitý základ tvořený kadidlem a pačuli jsou zárukou intenzivního hřejivého zážitku.

Parfém ZAG Zodiak 238 je vůní odvážného dobrodruha, který svou maskulinní energií pokoří rozbouřený oceán i nedobytné srdce každé ženy.


OVOCNÉ VŮNĚ

Ovocné vůně jsou hravé, plné radosti a sladkých opojných tónů. S ovocnými vůněmi se můžete ocitnout na exotických ostrovech s vůní manga, papáji nebo kokosu. Sladké mámení v podobě zralé jahody, třešní nebo malin, tomu je přímo nemožné odolat. I ovocné kompozice mohou být jiskřivé a svěží. Vsaďte na šťavnaté citrusové plody nebo kyselé jablko, které mají esprit, energii a lehkost.

PARFÉM ZAG ZODIAK 039 - inspirovaný VŮNÍ NINA RICCI NINA

Dámský parfém ZAG Zodiak 039 se svou podmanivou ovocnou kompozicí si získá Vaše srdce, ale také pozornost všech, který se ocitnou ve Vaší blízkosti. Úvodní tóny parfému ZAG Zodiak 039 osvěží a připraví do nového dne jako ranní sprcha. Šťavnaté citrusy v podobě limetky a citronu spolu se zeleným jablkem působí velmi nadčasově a dodávají vůni potřebnou jiskru. Sladký podtón v podobě pivoňky a pralinek Vás zahalí do podmanivého romantického závoje. Díky hřejivému cedru a bílému pižmu rozehrajete smyslnou hru, ve které nemůžete nikdy prohrát.

Lehkost a svěžest tohoto parfému nejlépe vyniknou v teplých jarních a letních měsících, kdy si můžete užívat dny plné slunce a radosti od prvních ranních paprsků až do pozdní noci. Parfém ZAG Zodiak 039 představuje jiskru mládí, spontánnosti a bezstarostného smíchu.


AROMATICKÉ VŮNĚ

Aromatické vůně jsou výrazné, nevšední, přitahují pozornost a povznášejí smysly. Mají jasný mužský charakter jsou čisté, nekomplikované a častokrát svěží. Tóny čerstvě natrhaných bylinek jako jsou rozmarýn, šalvěj, bazalka, nebo máta tvoří základ aromatických vůní, které se dále mohou kombinovat s orientálním kořením jako kardamom a koriandr, či citrusovými akordy. Aromatické vůně vyžadují silnou osobnost s dobrodružnou povahou. Jejich nositelem je výrazný vůdčí typ, který rád poutá pozornost a nebojí se experimentovat.

PARFÉM ZAG ZODIAK 188 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CALVIN KLEIN ETERNITY MEN

Parfém ZAG Zodiak 188 je dráždivá maskulinní vůně, která je díky své rafinovanosti a síle nezapomenutelná a nadčasová. Osvěžující citrusy v podobě bergamotu, citronu a pomeranče se harmonicky snoubí s aromatickými tóny jalovce, šalvěje a levandule. Výraznou kompozici zjemňuje kytice květů tvořena lilií a jasmínem. Hřejivý dřevitý základ, který se dostává na povrch po usazení vůně do ní přináší klid a harmonii.

Přestože parfém ZAG Zodiak 188 je výrazná aromatická vůně zaujal mě svou univerzálností a variabilitou. Je to vůně sebejistého muže, je moderní i klasicky elegantní. V každém ročním období ve všední dny i při speciálních událostech bude odrážet Vaši výraznou osobnost a pevný charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze