Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

TOP PÁNSKÉ PARFÉMY 2020

Připravili jsme si pro vás žebříček pěti pánských parfémů, které byly nejoblíbenějšími a zároveň nejprodávanějšími v roce 2020. Pojďme si spolu shrnout, které se staly vašimi favority.


Číslo 5. 196 BOS No.6

Na pátém místě se umístila moje nejoblíbenější pánská vůně. Tuto vůni prostě můj nos zachytí na kilometry i přesto, jaká je jemná. Elegantní? Svěží? Sexy? Sportovní? Ona je prostě všechno.
Tento parfém je to, jak si představuji, že má muž vonět. Na to, že má parfém už 21let je to skutečně nadčasová vůně, která ze sebou nese veškerou mužnost. Sice neobsahuje ananas no já ho v něm cítím.
PARFÉM 196 BOS No.6 je kombinací zeleného jablka, skořice a citronu, které spolu se santalovým a olivovým dřevem vytvářejí na mě úžasný dojem. Rozhodně věřím, že tento parfém bude ještě mnoho let patřit do TOP parfémů.


Číslo 4. 123 DIO MR. TULI (FH)

Dalším favoritem se stala vůně, která byla vytvořena již v roce 1988 a dodnes je jednou z nejžádanějších mužských parfémů. Ti, kteří ji znáte víte, že to není žádná "tuctovka" avšak pro neznalé musím podotknout, že to je skutečně těžší svou intenzitou.
Kořeněná vůně s koženými akordy se hodí spíše mužem, který mají rádi teplejší vůně, které vyzvednou jejich osobnost. Rozhodně se spíše hodí na večerní nošení. První, co v parfému cítíte je kůže, pepř a muškátový oříšek, které jsou absolutním dominantní.
PARFÉM 123 DIO MR. TULI (FH) v sobě ukrývá citrusy a dřevité tóny, čímž vytvářejí po čase svěžejší dojem. Tento parfém je skutečně velmi specifický v dobrém slova smyslu a hodí se mužům každého věku.


Číslo 3. 240 DIO SAUVAGE

Na rozdíl od čísla 4, je tento parfém skutečně lehkou kořenitě-svěží vůní. Krásná, moderní a svěží panská vůně, která je typické bergamotem, který na mě dělá mírně nasládlý dojem. Jedná se o jemný a něžný parfém, který rozhodne neurazí žádného muže.
Ideální je podle mě do každého ročního období, protože se velmi pěkně rozvíjí ať už na pokožce nebo oblečení. I přesto, že obsahuje tři druhy koření, stále je to skutečně svěží parfém a to zejména díky vetiveru a levanduli, které se ukáží až po pár minutách.
Hodnotím ji skutečně pozitivní, protože toto je parfém, který na mě dělá velmi přitažlivý dojem.


Číslo 2. 127 ARM AQUA DI GIO FOR MEN

Bylo by hříchem, kdyby tento parfém nezískal své místo v tomto žebříčku. Jedna z nejoblíbenějších mužských vůní, která je ideální pro ty, kteří vyhledávají svěží vůně. A to svěží doslova a do písmene. Citrusový, aquatické-aromatický parfém ideální na horké letní dny.
Má sportovní nádech, který vás povzbudí a tím, že obsahuje velké množství citrusů má i zklidňující účinky. Limetka, pomeranč, citrón, mořské tóny, rozmarýn, jantar a cedrové dřevo jsou to, co je skutečně rozeznatelné v tomto parfému.
Na mě budí trošičku unisex dojem, ale to svědčí jen o tom, že je to jemný typ parfému, který se hodí náročným mužům ve smyslu, že nemají rádi silně aromatické vůně.


Číslo 1. 112 P & R 1 MILLION

Sice je mým nejoblíbenějším parfémem číslo 5 v tomto žebříčku, myslím si, že PARFÉM 112 P & R 1 MILLION si skutečně zaslouží své prvenství.
Toto je skutečně překrásný pánský parfém, který se vyplatí koupit i naslepo. Jeho vůně je dokonalá. Jedná se o orientálně-kořenitě-dřevitý parfém, který má v sobě sladko-svěží podtón. Z počátku cítit skořici a kůži no po čase se v parfému rozvine vůně máty, citrusů a dřeva.
Tento parfém je skutečně šálkem mé kávy, protože znám mnoha mužů, kteří jsou absolutně odlišní od sebe a každému z nich se hodí, protože tento parfém má svou vlastní osobnost, která udělá každého muže přitažlivějším.


Na závěr bych chtěla popřát všem nadšencům parfémů vše dobré do Nového roku a pojďme spolu odstartovat rok 2021 co nejlépe a nejvoňavější 

Lu Raki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze