Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

SPLŇTE SI SEN O KRÁSNÝCH A ZDRAVÝCH VLASECH

Kdo by netoužil po zdravých a krásných vlasech? Každá žena nebo muž by se chtěl pyšnit zdravou a bohatou hřívou, která vzbuzuje obdiv a dotváří celkový dojem. Určitě všichni známe rčení "vlasy - koruna krásy". Zdravé, husté a upravené vlasy nám dodávají sebevědomí, přitahují pozornost a jsou také odrazem našeho životního stylu. To, jak naše vlasy vypadají je z velké míry dáno našimi geny. Pokud však nejsme spokojeni se svou "korunou krásy" můžeme to změnit. Na cestě za zdravým a krásou našich vlasů je třeba si uvědomit, že vlasy potřebují správnou výživu a péči. Zdravá životospráva, výživové doplňky a vitamíny, a také správná péče nám pomohou splnit si svůj sen o krásných a zdravých vlasech.


Pod pojmem péče o vlasy rozumíme správně mytí, česání a používání různých kosmetických přípravků. Ideální je, když vlasy zatěžujeme co nejméně, šetrné, nepříliš časté mytí, jemné česání, sušení vlasů bez pomoci fénů s horkým vzduchem a používání výživných vlasových balzámů, nám mohou výrazně pomoci k tomu, abychom dosáhli požadovanou kvalitu. Nejdůležitější je však výživa zevnitř. Nesprávný životní styl, který zahrnuje stres, nezdravou stravu a nedostatek vitamínů se ve velké míře odráží na kvalitě našich vlasů. Zdravé jídlo, dostatek vitamínů, pohyb a spánek jsou klíčem k celkovému zdraví a vitalitě, a tedy i ke zdraví vlasů. Bobulové ovoce, ořechy, avokádo a pomeranče by ve Vašem jídelníčku rozhodně neměly chybět. Obsahují množství vitamínů, mastných kyselin, bílkovin a zinku, které jsou pro naše vlasy přímo nezbytné. Pokud však nedokážete přijmout dostatek vitamínů a minerálů ve stravě, pomohou Vám výživové doplňky. Ideálním způsobem, jak doplnit všechny potřebné živiny pro Vaše vlasy je nápoj, se kterým se výsledky zaručení dostaví. Nápoj HAIR COCKTAIL je intenzivní vlasová kúra pro zdravé a krásné vlasy, která navíc díky své višňové příchuti potěší i Vaše chuťové pohárky.

Jirko Blatný, jeden z TOP kadeřníků vytvořil spolu s týmem odborníků HAIR COCKTAIL, který je doslova koktejlem těch nejúčinnějších složek, které Vaše vlasy potřebují. Obsahuje hydrolyzovaný keratin 98 %, který je základním kamenem stavby vlasu. Odpovídá za jeho kvalitu, růst i vzhled, také chrání vlasy před vnějšími vlivy jako mráz déšť a vysoké teploty. Se suchými vlasy bez lesku skoncuje kyselina hyaluronová, která hydratuje vlasovou pokožku i vlas samotný. Proti lámavosti a vypadávání vlasů bojují stopové prvky selen, zinek a železo, které také ochraňují před oxidačním stresem. Při obnově růstu vlasů napomáhá biotin nebo vitamín B7, který má také schopnost oddálit předčasné šedivění.

HAIR COCKTAIL je také koktejlem přírodních extraktů jako jsou extrakt z aloe vera, extrakt z plodů citroníku pravého, vitamin C z Aceroly a bioflavonoidy. Tyto extrakty chrání Vaše vlasy před předčasným stárnutím, zklidňují citlivou vlasovou pokožku se sklonem k lupům a také dodávají vlasům sílu a objem.

HAIR COCKTAIL myslí i na Vaši hormonální rovnováhu a imunitní systém. Až 80% imunity se nachází ve střevech. Oslabená imunita se projevuje i na kvalitě Vašich vlasů. Akáciová vláknina se dokáže udržet v celé délce střeva a z něj se postupně uvolňuje. Akáciová vláknina podporuje příznivou střevní mikroflóru a tím přispívá ke správnému fungování imunitního systému. Přirozenou obranyschopnost organismu zvyšuje také L-Glutamin a N-acetyl Cystein, který je také významný antioxidant bojující proti předčasné ztrátě vlasů. HAIR COCKTAIL obsahuje B komplex, který podporuje hormonální rovnováhu ženského těla zevnitř. B komplex podporuje růst vlasů, eliminuje jejich vypadávání působí proti lámavosti vlasů.

HAIR COCKTAIL svým výjimečným složením napomáhá při vypadávání a lámavosti vlasů, zabraňuje jejich vysoušení a ztrátě lesku, a navíc podpoří Váš imunitní systém a hormonální rovnováhu. Dopřejte svým vlasům až 17 účinných složek v podobě 4-týdenní vlasové kúry v praktický sáčcích v lahodné višňové příchuti. HAIR COCKTAIL je také výborným dárkem pro Vaše blízké. Ukažte jim, že Vám na jejich zdraví záleží a podarujte jim HAIR COCKTAIL SET, který obsahuje až 8-týdenní intenzivní vlasovou kúru a stylový profesionální kartáč na rozčesávání vlasů v dárkovém balení.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze