Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

ROZTOPTE LEDY PARFÉMEM S NÁDECHEM ORIENTU

Parfémy s orientálním nádechem vyzařují příjemné teplo, jsou intenzivní a dlouhotrvající. Orientální parfém Vás obklopí rouškou tajemství díky čemuž budete na své okolí působit svůdně a poněkud exoticky. Unikátní a smyslné orientální ingredience v podobě aromatických koření či vzácných pryskyřic a balzámů Vás během nekonečné zimy přenesou do sluncem rozpáleného dalekého orientu.

Rozšiřte si svoji kolekci vůní parfémem s orientálním nádechem a smyslnou kombinaci unikátních ingrediencí. Pánské orientální parfémy podtrhnou mužský šarm, dámské vyzvednou svůdný půvab a unisex vůně podtrhnou Váš jedinečný styl.


PARFÉM ZAG ZODIAK 532 – INSPIROVANÝ VŮNÍ TOM FORD METALLIQUE

Dámský parfém ZAG Zodiak 532 je vůně s orientálním a poněkud gurmánským nádechem. Je elegantní, jemná a velmi přitažlivá. Podmaní si Vás svým přívětivým kouzlem, které ve Vás vyvolá pocit pohody. V té chvíli, která já obklopená touto podmanivou vůní chcete být jen sám se sebou, užívat si kouzlo okamžiku, ticho, ve kterém neslyšet ani vlastní myšlenky a mít spokojený úsměv na tváři.

Je to vůně, která se mi zdá být povědomá a jiná zároveň. Připomíná mi vůni z dětství, dětský pudr, květiny, mamin pleťový krém a aroma vanilky, které se vůní nese od prvního přivonění až k jejímu rozvinutí. Lehkost aldehydů nadnáší hluboké krémové tóny peru balzámu. Sladkou svěžest v podobě květin zjemňují semínka ambrette se svým elegantním pižmovým nádechem. Všechny tóny splývají dohromady, zapadají do sebe jako dokonale pasující dílky skládačky a žádný z nich neusiluje o dominanci.

Parfém ZAG Zodiak 532 je sofistikovaný parfém pro dámu s určitou noblesou a jemností. Ideálně doplňuje vyrovnanou ženu s mírnou povahou, avšak jeho orientální nádech odkrývá smyslná tajemství hluboce ukrytá v jejím samotném nitru. Parfém ZAG Zodiak 532 je nevtíravý, delikátní a hebký, díky čemuž je nositelný při každé příležitosti během celého roku.


PARFÉM ZAG ZODIAK 124 – INSPIROVANÝ VŮNI JOOP! HOMME JOOP!

Pánský parfém ZAG Zodiak 124 je signifikantní vůně, která přímo křičí „tady jsem, všechny oči na mě!“ Milí pánové, pokud rádi poutáte pozornost a milujete pocit nepřehlédnutelnosti, toto je vůně přímo pro Vás. Její energii, vášeň a intenzitu dokáže ovládnout jedině muž s vyzrálou osobností, který má vždy vše pod kontrolou, i když svým vlastním chaotickým způsobem.

Sladká, netypická, burcující kompozice plná výrazných jedinečných tónů je obtížně definovatelná. Je pikantní, orientální, sladká, s náznakem šťavnaté svěžesti. Je to vůně, která se dokáže nést mrazivým zimním vzduchem a Vy ji musíte následovat, protože potřebujete ukojit svoji zvědavost. Chcete znát osobu, která vzbudila Váš zájem, znát tvář, která se ukrývá za touto svéráznou vůní. Dobře známé teplé skořicové tóny provází aromatický kardamom a pikantní fazole tonka, které dokonale rozproudí krev v žilách. Květinové akordy s citrusovým náznakem se na chvíli hlásí o slovo, ale zanedlouho je doslova převálcují intenzivní zemito-dřevité aroma pačuli a vetiveru. Po úplném rozvinutí vůně čichové buňky polechtá tabákové listy, které připomínají sušené bylinky spolu s jemným karamelovým aroma.

Parfém ZAG Zodiak 124 není nic pro introverty, je třeba ji nosit s grácií a odvahou sobě vlastní. Díky hřejivému pocitu, který vyvolává, je výbornou volbou do mrazivých zimních dnů, ale zejména na dlouhé zimní večery v dobré společnosti.


PARFÉM ZAG ZODIAK 535 – INSPIROVANÝ VŮNÍ MONTALE INTENSE CAFÉ

Unisex parfém ZAG Zodiak 535 si získá srdce všech milovníků kávy a těch, kteří tento nejoblíbenější nápoj na světě nemají moc v lásce přesvědčí, že v jejím aroma se skrývá skutečný voňavý zážitek. Tento unisex parfém je intenzivní a unikátní, určený pro lidi, kteří si dokážou život užívat. Jsou to lidé, kteří se nepřizpůsobují svému okolí, ale okolnosti přetvářejí ve svůj prospěch. Požitkářský si vychutnávají každý okamžik, nenásledují nesmyslné rychlé tempo dnešní doby, ale žijí pro přítomnost, protože důležité je to, co se děje tady a teď, v tomto neopakovatelném momentu.

„Postoj chvíle, jsi krásná“ zastavte se na chviličku, pohodlně se usaďte se šálkem kvalitní kávy v ruce, vychutnejte si krásu čerstvě nařezaných růží ve váze, které Vám partner přinesl jen tak pro radost a nasávejte tu osvobozující atmosféru jedinečného okamžiku. Přesně takový zážitek Vám přináší parfém ZAG Zodiak 535, který se pyšní intenzitou majestátných růží, sladkostí vanilky, hořkostí kávy, jemností pižma a teplem ambry. Spojením těchto tónů vzniká zajímavá esence evokující vůni praženého kakaa a romantických květinových akordů. Zlatavá ambra s vanilkou jsou jako jemný orientální dotek, který prosvětlí i ten nejpochmurnější den a přinutí Vás znovu se usmívat.

Parfém ZAG Zodiak 535 se stane součástí Vaší zimní pohádky, kdy z tepla domova a náruče svého partnera sledujete chumelící se sníh za oknem v příjemném oblaku kávového aroma.


Vyberte si z naší nabídky orientálních parfémů a nechte se okouzlit pikantními tóny kardamomu, tajemného kadidla, exotického pačuli a mnoha jiných hřejivých ingrediencí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze