Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

ROZKVETLÍ KVĚTEN, TOP KVĚTINOVÉ VŮNĚ PRO DÁMY

Která žena by nemilovala květiny? Květiny na louce, v darované kytici, na oblečení nebo ve svém oblíbeném parfému. Jejich barvy, vůně, tvary a kombinace. Květy se nám v mysli spojují většinou s pozitivními zážitky a událostmi. Stejně jako jejich vzhled tak i jejich vůně se nám zapíšou hluboko do naší mysli a našeho srdce.


KVĚTINY V PARFUMERII

Květy jsou jednou z nejoblíbenějších ingrediencí přidávaných do parfémů. Díky jejich širokému spektru představují nevyčerpatelnou studnici nápadů na nové vonné esence. Čerstvé, usušené, v kombinaci s ovocem, či na dřevitém základě. Květinové tóny jsou základní složkou květinových vůní, jsou takzvaným srdcem vůně. Květinové vůně mohou být jemné a něžné, ale také smyslné a elegantní. Jsou vhodné do každého ročního období, nejvýše však vyniknou v teplých jarních a letních měsících. Květinové vůně jsou velmi ženské a na muže působí velmi přitažlivě.

Víte, který květ se nejvíce hodí k Vaší osobnosti? Jste smyslná a vášnivá jako růže? Nebo přátelská a pozitivní jako tulipán? V následujících řádcích Vám představím čtyři oblíbené květinové vůně, které jsou inspirovány voňavými květinami.


ORCHIDEJ – PARFÉM ZAG ZODIAK 347 - INSPIROVANÝ VŮNÍ VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB

Orchidej je vznešená exotická rostlina, je symbolem jedinečnosti a sofistikovanosti. Orchidej je neobyčejná v každém kousku své krásy. Její vůně je nezaměnitelná, nedá se přesně definovat. Je to směs sladké vanilky, exotického kokosu a svěžího citronu. Orchidej je květem smyslných a kreativních žen s výraznou osobností.

Parfém ZAG Zodiak 347 uchvátí Vaše smysly květinovou explozí, které dominuje právě vznešená orchidej. Přestože má vůně výrazné květinové srdce působí velmi svěže a snadno. Na první přivonění jsem skutečně ucítila jemně sladkou orchideu, kterou dobíhá aroma romantického jasmínu. Velmi harmonicky na mě zapůsobily tóny čaje, do kterého je přimíchána kapka osvěžujícího bergamotu. Špetku smyslnosti a nádech orientu vůni dodávají tóny zemitého pačuli a sladké vanilky.

Romantická mladá dáma, která ráda okouzluje své okolí. Takto bych popsala ženu, která nosí parfém ZAG Zodiak 347. Žena, která miluje jaro, květiny, přírodu a něžné pohlazení. Je mimořádně vhodný do teplejších jarních a letních měsíců.


FRÉZIE – PARFÉM ZAG ZODIAK 79 - INSPIROVANÝ VŮNÍ LACOSTE POUR FEMME

Frézie, její název je odvozen od jména botanika a lékaře, který se jmenoval Jindřich Theodor Freese. Frézii objevil v jihoafrickém pouštním písku jeho přítel. Tento květ je symbolem pravé a čisté lásky a nevinnosti. Vůně frézie je lahodně sladká, pronikavá místy až kořeněná. Frézie je určena pro ženy, které jsou ohleduplné, laskavé a empatické.

Parfém ZAG Zodiak 79 voní jako pestrobarevná kytice frézií. Když zavřu oči a přivoním k tomuto parfému, v mysli se mi vynoří představa zahrady plné frézií s příměsí fialek a růží. Vůně je podmanivá, pronikavá. Do popředí vystupují i ​​jemně kořenité tóny a měkké pudrové tóny semiše. Když se parfém ZAG Zodiak 79 dostatečně rozvine, tak se přes sladké květinové tóny a kořeněné akordy přebíjí na povrch šťavnaté jablko.

Parfém ZAG Zodiak 79 je elegantní a smyslný. Jelikož má dlouhou životnost, je dostatečně silný, ale nevtíravý můžete si ho zvolit jako i během teplých letních dnů tak i v zimních měsících. Určitě potěší nejednu elegantní dámu, která se nebojí říct svůj názor a vyjádřit své pocity.


TUBERÓZA – PARFÉM ZAG ZODIAK 382 - INSPIROVANÝ VŮNÍ GUCCI BLOOM

Tuberóza nazývaná i noční hyacint představuje smyslnost a potěšení. Její květy se otevírají v noci a mají silnou opojnou sladkou vůni. V Indii je tuberóza proslulá jako afrodisiakum. Je to rostlina, která se s oblibou používá na výrobu esenciálních olejů a jako součást luxusních parfémů. Tuberóza je květinou smyslných podmanivých žen, které jsou tajuplné a nezávislé.

Parfém ZAG Zodiak 382 je ryze květinová vůně. Je výrazný a pronikavý. Nový čichový zážitek mi přinesla květinová kompozice tvořena třemi výraznými květinami. Tuberóza z Indie, která zaútočila na mé čichové buňky svou silnou aroma. Extrakt z pupenů jasmínu, který má omamnou a uklidňující vůni. Absolutním unikátem je vinná réva s názvem zimolez čínský, jehož vůně je těžko popsatelná a uchopitelná. Popsala bych ji jako sladkou pudrovou vůni s ovocnými akordy.

Parfém ZAG Zodiak 382 je odvážný, slaví rozmanitost žen, které kvetou svým expresivním a individuálním způsobem. Žena s touto vůní je vizionářka, má dobrodružnou povahu a čerpá z přírody a umění, které ji obklopují. Parfém ZAG Zodiak 382 je podle mého názoru ideálním doplňkem k večerním šatům, ale stejně zapůsobí i v běžný den na cestě za novým dobrodružstvím.


GARDÉNIE – PARFÉM ZAG ZODIAK 34 - INSPIROVANÝ VŮNÍ GUCCI RUSH

Gardénie je rostlina, která pochází z Asie. Ve starověké Číně se jí přisuzovaly magické vlastnosti, v indické ajurvédě se využívá po staletí díky několika léčivým účinkům. Na počátku dvacátého století zdobila dámám účesy a pánům obleky na společenských událostech. Je to elegantní květina, která má sladkou dřevitou vůni. Gardénie představuje elegantní a přirozenou dámu, která svou lehkostí a něžností získává srdce svých ctitelů.

Parfém ZAG Zodiak 34 přitahuje pozornost, je výjimečný, nezaměnitelný a moderní. Sladké květinové a výrazné orientální tóny v ní bojují o své prvenství. Můj první pocit z vůně byl velmi příjemný. Sladkost broskve a květinové tóny gardénie na mě působily jemně, ale smyslně. Po chvíli mě zaujaly orientální pikantní akordy koriandru a pačuli, které probrali a povzbudili můj zájem. Parfém ZAG Zodiak 34 je jedinečný právě tím, že po každém přivonění ucítíte něco jiného. Je to vonná esence plná překvapení a tajemství. Je to svěží květinový parfém, ale zároveň dřevitý a orientální. Vůně má chyprový podtón, je hřejivá a neodolatelná. Nutí Vás poznávat své skryté tajemství.

Parfém ZAG Zodiak 34 vyžaduje výraznou osobnost. Ženu, která má stejně nezapomenutelný podpis jako samotná vůně. Ženu, která je výjimečná, plná kontrastů, vzrušující a téměř nedosažitelná. Parfém ZAG Zodiak 34 zahřeje během dlouhých zimních a podzimních nocí.


Rozkveťte díky našim květinovým vůním. Vyberte si z naší nabídky dámských květinových vůní a okouzlíte své okolí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze