Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

Rádi sportujete a chcete být přitažliví i během „výkonu“? Máme pro vás voňavé řešení

Sportovní vůně vám přinesou víc než překrytí potu. Působí také na sportovní výkon, psychickou pohodu a sebejistotu. Ztrácíte po několika minutách cvičení motivaci? I s duševním naladěním vám pomohou vhodně zvolené sportovní vůně. Při výběru té, která vás při cvičení nasměruje k dosažení stanoveného cíle, se řiďte kromě svého vkusu následujícím pravidlem.

Sportovní vůně

Sportovní vůně by měla být lehká, svěží a měla by vystihovat vaši osobnost. Díky tomu se stane vaším nerozlučným společníkem nejen při cvičení.

Sportovní vůně nemusíte používat jen při cvičení — jsou vhodné na každý den. Jejich lehkost vás obdaruje dobrou náladou a uvolněností, s níž zvládnete i náročné problémy. Tento typ vůně sice není vhodný na významné společenské události, na letní párty z vás však udělá zářící hvězdu ozdobenou radostným úsměvem.

 

Jak si vybrat parfém na sport

Parfémy na sport nabízejí široké spektrum vůní pro muže i ženy. Hledáte svěžest, která vás nabudí k lepšímu výkonu a pomůže vám zdolávat náročné cíle? Vyzkoušejte ovocno-květinovou vůni. Tóny jablka, zeleného melounu, konvalinky, růže a magnolie se základem pižma a santalového dřeva vás povzbudí i při složitých cvicích. Zalíbila se vám tato vůně? Dopřejte si ji také v podobě tělového šampónu, mléka a balzámu na rty.

darkove baleni - 024 - parfemplus.cz

Nemáte rádi zápach potu a neustálý pocit tepla při cvičení? Voňavý sportovní parfém s tóny citrusů vás dokonale osvěží. Lehkost citrusové vůně doplněná o tóny listů rybízu, kaktusového džusu a cedru vytvoří to správné spojení i pro každodenní aktivity. Tento parfém můžete používat, ať už se chystáte do práce, do školy, nebo si chcete s přáteli užít pořádnou zábavu.

parfem - drevite citrusova vune - 055 - parfemplus.cz

Pocit svobody a množství energie ve vás vyvolá parfém na sport z týkového dřeva a pačule s osvěžujícími tóny citronu. Doplněné o tóny růžového koření, kosatce, ambry a vousatky vás naplní tou správnou chutí pro pohyb. Neradi se sprchujete ve společných sprchách? Voňavý závoj vás bude provázet až do pohodlí vlastní koupelny.

parfem - citrusova vune - 052 - parfemplus.cz

Nenašli jste to pravé? Potom je tu ještě jeden tip. Náplň citrusově ovocné vůně s akordem květů vás doslova pohladí při každém pohybu. Pociťte i vy sílu, kterou vám přinese spojení ovocných tónů, hyacintu, jasmínu a kosatce. V symbióze se základem ambry, cedru a pižma vás naplní energií na zdolávání všech překážek.

Parfem - kvetinova vuna - napln - 335 - parfemplus.cz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze