Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

ELECTRA, DÍLO SKUTEČNÉHO ALCHYMISTY



Znáte ten pocit když potkáte někoho, kdo Vám doslova učaruje na první pohled? Někoho, kdo je tak neuvěřitelným způsobem jiný než ostatní, nenapodobitelný a nezaměnitelný? Electra je přesně ten typ osobnosti, která ve vašem nitru zanechá hlubokou a nesmazatelnou stopu. Chcete být v její blízkosti, chcete být jako ona, její tajemná přitažlivost je jednoduše osudová.



Electra oplývá jistou výjimečností, darem, díky kterému lidi fascinuje a ovlivňuje. Má v sobě tu pověstnou jiskru, kterou nelze získat, člověk se s ní musí narodit. Tato jiskra zažehla plamen, který osvětlí každého, kdo vstoupí do jejího života. Plamen vášně a nespoutané energie.
Každý její krok, slovo či nenápadné gesto s sebou nese noblesní lehkost, která vychází ze sebepoznání a sebedůvěry. Právě sebedůvěra, kterou Electra oplývá, tvoří tajemnou esenci jejího půvabu. Zná svoji hodnotu a ví, že soutěžit může jedině sama se sebou. Neuspokojí se s ničím méně než je výjimečnost. Právě proto se do všeho vrhá naplno se sobě vlastní nezkrotitelnou vášní



Electra je výjimečná jako šafrán, smyslná jako jasmín, oslnivá jako ambra a návyková jako sladké cukrové tóny. Spojením jedinečných vlastností a unikátních vonných ingrediencí vzniká úchvatné mistrovské dílo, které prezentuje sílu a noblesu, parfém Electra. Je to jedinečná a okouzlující orientálně-gurmánská esence, která chytí za srdce každého milovníka luxusních a nenapodobitelných vůní.

Svým sladkým návykovým charakterem se vám dostane pod kůži, stane se vaší součástí a navodí pocit souhry a intimity. Tajemství parfému Electra a jeho bohatá vůně zůstává po celý den konzistentní, výrazně se nemění ani jeho intenzita. I po několika hodinách nevyprchá, naopak krásně zahřívá, těší Vás i Vaše okolí příjemnými závany orientální smyslnosti.



Pozvolně a jemně se vzduchem šíří omamná vůně šafránu a ambergris, která v sobě nese orientální tajemství hodné bližšího prozkoumání. Jako vůně postupně zasychá odhaluje intenzivní dřevité tóny, moderně a sofistikovaně propletené se svůdnými květinovými akordy jasmínu.


ČERVENÁ, BARVA SMYSLNOSTI A SILY


Sílu a smyslnost parfému Electra reprezentuje červená barva, barva vášně a planoucí životní energie. Červená vyvolává silné emoce, přitahuje naše pohledy a vyzývá nás, abychom odhalili tajemství ukrytá pod jejím povrchem. Právě v magické přitažlivosti a svůdné tajemnosti spočívá kouzlo parfému Electra, kouzlo kterému lehce a naplno podlehnete

Electra vyjadřuje individualitu, je svůdná, intenzivní a nezkrotitelná stejně jako její nositel. Je sladkým lektvarem sebejistoty, originality a neobvyklé životní síly.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze