Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky - Pánské parfémy Zima 2021

Drazí páni. Už jste přesycen vašimi zavedenými parfémy? Přemýšlíte nad změnou? Tak se pojďte inspirovat novinkami, které si Parfém plus pro vás připravili. Tento článek je jako stvořený pro vás, je věnován popisu novinek, které se rozhodně vyplatí vyzkoušet.


264 ZAG Zodiac - inspirovaný MER Merced-Benz

Seznamte se s velmi svěžím a sexy parfémem, který potěší každého, kdo má rád luxus ale zároveň chce působit sportovním dojmem. Rozhodně sport, je to co vystihuje tento parfém. Oslovil mě hned na první dojem. Já jako žena, si všímám trend pánských vůní, že stále méně a méně jsou pánské parfémy typicky pánskými.
Mnohé ve mně vzbuzují dojem, že je klidně mohou používat i ženy avšak tento, je přesně tím parfémem, který je výrazně pánský - mám chuť říci až mužský. Myslím si, že tento parfém můžete nosit na jakoukoliv příležitost a dokonce mám z něj pocit, že se hodí kterémukoliv typu muže.
Jde z něj síla, energie, omamnosť podtržena sexy sportovní svěžestí. Krásné z něj cítit fialky a pepř, které doplňuje vůně bergamotu, citronu a dřevitých tónů. Přiznám se, že jsem nečekala od něj téměř vůbec nic, ale překvapil mě. Rozhodně si zaslouží místo ve vaší sbírce.


265 ZAG Zodiac - inspirovaný O & H Opulent 77

Jedná se o kořeněnou, aromatickou a zároveň svěží vůni, která nejprve působí trochu těžší, ale po chvíli ustálení se v něm vyniká něco velmi jemné a něžné. Cítím v něm levanduli, která je absolutně nejvýstižnější, ale je velmi jemná a moderní. Dále ji doplňuje kyselé jablko, hřebíček, troška skořice, citrusy a dřevité tóny.
Po čase z parfému cítit i sladkou vanilku. Po rozplynutí tohoto parfému je z něj velmi příjemný, jemný a nositelný parfém, který na mě působí čistotou. Sice na mě parfém budí dojem, že i mladí muži ho mohou používat, spíše si ho umím představit na pánech věkové kategorie 50+.

lu Raki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze