Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky - Dámské parfémy Zima 2021

Dámské novinky: Inspirujte se novinkami, které jsme pro vás připravili

Milé dámy, i Parfémplus se snaží inovovat svou nabídku a vyhovět požadavkům svých zákazníků. Pokud máte chuť začít v novém roce i s novým parfémem, je ideální chvíle na tento článek, proto bude věnován popisu novinek, které se rozhodně vyplatí vyzkoušet.


547 ZAG Zodiac - inspirovaný LAN La Belle L'Eclat

V tomto flakonu najdete skutečně krásný parfém, který v sobě nese lahodnou směs vanilky a bílých květů. Z toho vyplývá, že se jedná o květinově-orientální parfém, který rozhodně potěší všechny milovnice sladkejších vůní. Na mě tento parfém působí velmi sexy, něžně, moderně, má jemně orientální šmrnc, který zjemňuje krémový nádech - a to mě na něm nejvíce přitahuje.

Parfém má luxusní výdrž, čili i přes jeho něžnosti je skutečně dost intenzivní. V parfému nejvíce převládají pomerančové květy, jasmín, krémová vanilka a jemné santalové dřevo. Myslím si, že tento parfém bude mít velký úspěch, protože každý kdo ho na mně cítil mě pochválil, že pěkně voním, a ano i muži.
Musím říct, že na mě udělal velký dojem a cítila jsem se velmi příjemně, když jsem ho měla na sobě.


546 ZAG Zodiac - inspirovaný C & H Good Girl Supreme

Vůbec mě nepřekvapuje, že do rodinky Good Girl přibyl další skvost. Jsou to velmi populární a oblíbené parfémy, avšak nabízejí spíše sladkejšie spektrum a právě Suprem je svěžejší verze, která mě absolutně okouzlila. Nádherná směs lesního ovoce, ze kterého absolutně převládají borůvky a jahody jsou něco, co jsem ještě v žádném parfému necítila. Už jen ta představa vůně borůvek mi krade srdce.

Tento parfém se opět řadí do orientálních vůní, ovšem nenechte se tím zmást. Můžete od něj očekávat ovocně-jiskřivý koktejl, který doplňuje vůně jasmínu a tuberózy. V parfému samozřejmě nesmí chybět fazolky tonka, jejichž sladkost je zjemněná zemitým vetiverem, který parfémem dodává svěží efekt.
Tento parfém, milé dámy, prostě musíte mít, budete skutečně okouzleny tím, jaký je výjimečný a sexy.


545 ZAG Zodiac - inspirovaný MUG Angel Nova

Začnu tím, že se se vám přiznám - nepatřím k fanouškům MUG parfémů. Všechny mají v sobě něco typické pro tuto značku, já tomu říkám, že jsou "až moc luxusní". Ale ... tohle byl velmi dobrý tah na ženy jako jsem já. V tomto parfému bych se dokázala i koupat kdyby to bylo možné. Přiznám se, že tímto parfémem mi voní skříň, nechci tím ale snižovat jeho úroveň, ba Práveže naopak, vždyť o to právě jde, abychom se mohli pyšnit tím, jak krásně voníme.

Je absolutně fantastický. Cítím v něm lahodnou směs medového liči a malin, kterou šikovně objímá vůně růží a balzámová pryskyřice, která se jmenuje benzoin a právě to je ta přísada, co dělá mnohé parfémy luxusně působícími a mnohokrát mi takové parfémy vadí.
Nicméně, zde se tvůrci skutečně s parfémem vyhráli a vytvořili až omamně nádherný skvost. Nemohu si pomoci, ale v konečném důsledku na mě tento sladko-luxusní-květinový parfém působí docela příjemně svěže. Poslední co k němu řeknu je, dostal mě, absolutně mě dostal.


544 ZAG Zodiac - inspirovaný ARM My Way

Zatím poslední novinkou je krásná ovocně-svěže-květinová vůně, kterou velmi důvěrně znám a několik měsíců jsem ji pravidelně používala s velkou oblibou. Pokud nejste milovnicí typicky sladkých vůní, toto bude rozhodně šťavnatým doplňkem do vaší sbírky parfémů. Pomerančové květy, svěží bergamot, něžná tuberóza a jasmín vytvářejí velmi originální vůni, která je neuvěřitelně sexy a čerstvé.

Nemohu si pomoci, ale mně vždy zpočátku voní jako mandarinkový džus a po nějakém čase, se tato vůně změní a vy cítíte vůni lesních jahod. Fantastický koktejl sladko-citrusových tónů a bílých květů je doplněn pižmem, velmi jemnou vanilkou a cedrovým dřevem. Nejvíc mě těší na něm právě to, že reakce lidí, když ho na mně cítí jsou, že nejprve nevědí co to je. "Hmm, něco mi to připomíná, voní to akooo ...." A když jim na to odpovím: "Lesní jahody?", Tak ty úsměvy na tváři s výsostným souhlasem stojí za to, protože vidíte na tváři lidí jako jejich to potěšilo , že cítí právě vůni lesních jahod.
Tento parfém je prostě krásné pohlazení, které vás rozhodně potěší.

Lu Raki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze