Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

NEJŽHAVĚJŠÍ NOVINKY V NAŠÍ NABÍDCE

Nadšence parfémů jistě potěšíme novými pánskými a unisex vůněmi, které přibyly do naší široké nabídky parfémů. Jedná se o skutečné skvosty ve světě parfémů, které reprezentují člověka 21. století, a které mají našlápnuto stát se ikonickými pánskými a unisex vůněmi.


PARFÉM ZAG ZODIAK 266 - INSPIROVANÝ VŮNÍ TOM FORD BEAU DE JOUR

Parfém ZAG Zodiak 266 byl vytvořen pro gentlemany 21. století. Je to vůně muže, typického seladona, který v dnešní moderní době vždy a všude vyčnívá z davu a poutá pozornost svým distingovaným vzhledem a chováním. Je dokonalým doplňkem, přímo nedílnou součástí obleku, případně smokingu, ve kterém kavalír jako Vy zaručeně ohromí nejednu přitažlivou dámu.

Kompozice parfému ZAG Zodiak 266 je elegantní, zralá, bez pocitu jakési zastaralosti či staromódnosti. Po prvním přivonění mé čichové pohárky zaznamenali levanduli, levanduli a ještě jednou levanduli. Výraznou, opojnou a mámivou. Po chvíli se však z tohoto levandulového oparu začnou vynořovat tóny rozmarýnu, které nějakým způsobem v této kombinaci fungují velmi svůdně a sexy. Krásnou svěžest přináší máta, která není velmi výrazná, avšak všudypřítomná od prvního splynutí s Vaší pokožkou. Působí na mě chladně a osvěživě avšak jako by byla stále přítomna jen na pozadí. Přirovnala bych to k pocitu, když vycucáte mátový bonbón nebo dožvýkáte peprmintovou žvýkačku a po nějakém čase tu chladnou a příjemnou chuť stále cítíte. Dubový mech spolu s pačuli vůni propůjčují zemitý trošku "špinavý" výraz, což je přesně to, co dělá tuto vůni velmi mužnou a neodolatelně přitažlivou.

Parfém ZAG Zodiak 266 doporučuji všem zralým mužům, kteří hledají vůni s asertivním mužným charakterem, a která také poskytuje osvěžující a povzbuzující efekt hned od začátku! Je to vůně časného jara případně podzimu, kdy se vzduchem šíří nenapodobitelná vůně země po dešti, slunečních paprsků a zelené trávy.


PARFÉM ZAG ZODIAK 267 - INSPIROVANÝ VŮNÍ HERMES H24

Parfém ZAG Zodiak 267 je branou do nového světa parfémů. Je vyjádřením současného člověka, muže, který nespadá do stereotypních představ. Je to vůně, která dokazuje, že všechno není jen černé a bílé. Dokazuje, že tradice může jít ruku v ruce s moderní, moderní technika a příroda nejsou v ostrém kontrastu a muž může být jemný a zároveň velmi mužný.

Pokud milujete jaro stejně jako já, tak si musíte zamilovat i tuto vůni. Parfém ZAG Zodiak 267 mě v okamžiku přenesl z městské kanceláře na lesní palouček. Představte si, jak sedíte uprostřed této louky, obě ruce si zaboříte do vlhké mladé trávy a vytrhnete ji ze země i s kořeny. Vzduchem se okamžitě začne šířit vůně jakoby čerstvě posečené trávy, mokré země a jemných květin. Do této radostné vonné směsi se přidružuje vůně kovových tónů, které díky syntetické molekule sclaren tento parfém spojuje s moderním technologickým světem 21. století. Tyto kovové tóny mnozí popisují jako vůni páry, kterou vypouští žhavá napařovací žehlička. Ve mně to jen umocňuje onen zážitek z lesního paloučku a připomíná mi to vůni modré oblohy spojenou s vůní jakoby teplého "dusna" před očekávaným deštěm. Parfém ZAG Zodiak 267 by se dala popsat jako "high-tech fougére" vůně, která může být trošku kontroverzní nakolik ve Vás zaručeně vyvolá velmi silné pocity.

Od parfému ZAG Zodiak 267 neočekávejte zastaralou stereotypní maskulinní vůni plnou pikantních a dřevitých tónů. Je to spíše jemná vůně, ale s nepopiratelně mužným charakterem. Je to parfém nové generace vizionářů, kteří jsou spojeni s přírodou, ale zároveň využívají všechny výhody moderních technologií.


PARFÉM ZAG ZODIAK 553 - INSPIROVANÝ VŮNÍ TOM FORD BITTER PEACH

Parfém ZAG Zodiak 553 je doslova lahůdkou v naší nabídce. Jedná se o unisex vůni s hravým a delikátním charakterem, která jednoznačně vzbuzuje zájem. Připravte se, že díky parfému ZAG Zodiak 553 budete v centru pozornosti a lidé kolem Vás budou neustále ptát "co je to za vůni?"

Plná vůně, takto bych co nejstručněji popsala tento parfém. Je to opravdu plná, trošku těžší v vůně - plná sladkosti, ne však lepkavosti, plná koření a zemitých tónů, plná dřevitých a teplých akordů. Chvíli sladký, chvíli hořký, nikoli však osvěživě citrusový hořký pomeranč v úvodu vůně jde ruku v ruce se sladkou broskví. Broskvová vůně však není taková, na jakou jsme zvyklí, tedy sladká, svěží a šťavnatá. Jsou to spíše sušší syntetické broskvové tóny, které jsou jakoby jemně pokapané kvalitním rumem a koňakem. Důležitou roli v této směsi hraje olej davana, který podtrhuje teplý ovocný charakter svojí exotickou vůní, která připomíná aroma meruněk s likérem a nádechem hřejivého dřeva. Kořeněné tóny kardamomu a zemitě-dřevité tóny pačuli dodávají vůni jiskru, díky čemuž celá kompozice nepůsobí sladko-lepivým táhlým dojmem, ale je spíše smyslným a tajuplným překvapením. Závěr patří jemné krémové souhře santalového dřeva a hebkého cashmeranu, které s grácií ukončují tuto sebevědomou, svůdnou a luxusní vonnou skladbu.

Parfém ZAG Zodiak 553 je unisex vůně, která je vytvořena tak mistrně, že se v ní zcela vytrácejí hranice mezi mužským a ženským. Stejně dobře vynikne na elegantní dáme i na mladém a stylovém muži. Pro mě osobně je to vůně, která se nejvíce hodí do chladného podzimní počasí, kde se naplno rozvine její hřejivý charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze