Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

MUSK COLLECTION, KVALITA ŠVÝCARSKÝCH PARFÉMŮ

MUSK Collection nabízí vysoce kvalitní produkty od roku 1993. Vzácné ingredience, klasický design a švýcarská kvalita, to vše je záruka unikátnosti a vysokého standardu. Parfémy z dílny MUSK Collection charakterizuje nezaměnitelná vůně pižma. Dopřejte si neopakovatelný zážitek z dlouhotrvající vůně a objevte MUSK Collection, umění švýcarské parfumerie.


PIŽMO, VŮNĚ S CENOU ZLATA

Pižmo jinak nazývané mošus případně v angličtině musk je jednou z nejstarších a nejdražších živočišných vonných látek využívaných v parfumerií. Za tento cenný objev vděčíme známému kupci se jménem Marco Polo, který vůni pižma objevil na svých cestách po Indii. Pravé živočišné pižmo pochází z pohlavních žláz samce Kabara pižmového, který na jeho vůni láká samičky v období páření. Díky tomu, že je pižmo jednou z nejoblíbenějších ingrediencí využívaných ve světě parfémů a připisují se mu také afrodisiakální účinky, stal se z něj také velmi žádaný zboží na černém trhu. Z tohoto důvodu je v dnešní době kabar pižmový zákonem chráněný a živočišné pižmo je nahrazováno rostlinným a synteticky vyráběnými látkami. A proč je pižmo jednou z nejoblíbenějších vonných ingrediencí? Jeden z důvodů je to, že v parfému působí jako fixátor, ustalovač vůní, díky kterému parfém na pokožce vydrží po celý den. Další důvod je jeho lehká, sladká až pudrová vůně. Je to vůně čistoty, je však intenzivní, smyslná a povzbudivá.


MUSK PARFÉMY PRO ŽENY

Musk parfémy pro ženy vás překvapí výjimečným souladem akordů. Pozvednou váš půvab, sebevědomí i eleganci. Tyto působivé parfémy v sobě skrývají sladkost vanilky, osvěžení citrusů a pohlazení květinových tónů. Spolu s dřevitými nebo orientálními podtóny vám přinesou neobvyklé spojení, které oceníte v práci, na společenské události i zábavě s přáteli.

Pokud preferujete přirozenou krásu, jemnost a čistotu, parfém Musk Collection White si skutečně zamilujete. Květinové tóny jasmínu a lilie podtrhují přirozenou smyslnost každé ženy. Vanilka, pižmo a santalové dřevo zas dodávají vůni elegantní charakter. Díky parfému Musk Collection White bude každý všední den výjimečný.

Klasická elegantní kompozice parfému Musk Collection Black je určena pro sebevědomou a sofistikovanou dámu. Svůdný ylang-ylang a jasmín v kombinaci s dřevitými akordy vůni dodávají rafinovanou eleganci a intenzitu. Parfém Musk Collection Black ve vás probudí temperamentní a smyslnou ženu.

Sníte o jemné, svěží pudrové vůni? Parfém Musk Collection Daydream svou svěží ovocně květinovou kompozicí rozzáří všední den jako teplý paprsek slunce. Šťavnatá ovocná směs broskví a citrónu s intenzivní sladkou lilií vás přenesou do romantického něžného snu.

Dobrodružství z příběhů Tisíce a jedné noci byly inspirací při tvorbě parfému Musk Collection Oriental Night. Orientální vanilkový buket a intenzivní kávová aroma vás zahalí do podmanivého závoje noci v orientu. Díky parfému Musk Collection Oriental Night se stanete nepřehlédnutelná a okouzlující princezna.

Parfém Musk Collection Glamour vyjadřuje kouzlo a půvab každé ženy. Je velmi ženská, nenucená a svěží. Kontrast mezi teplými dřevitými a svěžími ovocnými tóny doplňují smyslné chyprové akordy. Výsledkem je svěží vonná kompozice, která je díky pižmovému základu zárukou dlouhotrvajícího voňavého zážitku.

Milujete sladkou jemně orientální vůni vanilky? Parfém Musk Collection Black Vanilla polechtá Vaše smysly a lahodí nejedné milovnice této intenzivně vonící rostliny. Parfém Musk Collection Black Vanilla je spojením sladkých tónů vanilky ze švýcarských alp a jemně pikantních tónů koření. Této sladce pikantní kombinací prostě nemůžete odolat!


MUSK PARFÉMY PRO MUŽE

Pánske parfémy s vůní pižma vás po nanesení doslova zasáhnou. Jejich intenzivní vůně vás obklopí a bude provázet po celý den. Přítomnost pižma vyzvedne všechny tóny v kompozic parfému, dodává vůni jemnost a smyslnost. Pánské parfémy musk podtrhnou vaši mužnost a vystaví ji na odiv vašemu okolí.

Pánský parfém Musk Sledge Hammer vás zasáhne jako kladivo se svou intenzitou a aromatickou svěžestí. Orchestr dřevitých, květinových a aromatických tónů diriguje podmanivé pižmo ve spolupráci s hřejivou ambrou. Aromatická levandule a povzbuzující máta ovládnou vaše čichové smysly s ohromující intenzitou. Jemný dotek přírody v podobě jasmínu a netradičních tónů dubového mechu dodávají vůni jedinečný charakter. Mužný parfém Musk Sledge Hammer je vůně, která vás ohromí v plné síle.


Musk parfémy jsou unikátní a zároveň univerzální. Právě pižmo dodává parfémem hloubku, smyslnost a pikantnost. Mužům dodává sílu a sebevědomí, ženám šarm, něhu a smyslnost. Nechte se svést jeho afrodiziakálními účinky a okouzlíte své okolí s parfémem musk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze