Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

LYRA, VŮNĚ, KTERÁ INSPIRUJE


ISSORIA přináší dámský parfém LYRA, který ve Vás probudí přirozenou zvědavost, chuť objevovat a plnými doušky si užívat života se všemi radostmi, které nabízí.

Lyra je bájný starořecký hudební nástroj, který byl díky svému nádhernému a inspirujícím zvuku přenesen na oblohu kde září jako souhvězdí. Zpěvák Orfeus hrál na Lyru tak nádherně, že pohnul skalami a utišil dravou zvěř. Svou hrou na tento hudební nástroj obměkčil dokonce i samotného vládce podsvětí, Boha Háda.

Stejně jako tento hudební nástroj, tak i parfém LYRA dokáže obměkčit nejedno zatvrdlé srdce a otřese Vašim vnitřním světem.


OBJEVUJTE, UŽÍVEJTE SI ŽIVOT A RADUJTE SE!

LYRA je svobodomyslná žena, zvědavá, bádavá, nezávislá, která se dokáže vypořádat se vším, co jí život přinese. Nic neplánuje, nechává se unášet proudem života, avšak své štěstí drží pevně ve svých rukou a plně si to uvědomuje. LYRA každý den po kouscích odhaluje své nejpravdivěji já a stejnou otevřenost očekává od všech lidí ve svém okolí.

Parfém LYRA je sladkou radostnou směsí, která odráží holčičí optimistickou duši nezávislé a silné ženy. Rozjasňující citrusové tóny jsou bránou do otevřené mysli, která bourá hranice nemožného a dovolí Vám objevit svět v celé své kráse. Květinové srdce ovládá sladká indolická tuberóza, která ulahodí smyslům stejně jako lahodně znějící zvuk Lyry. Bílé pižmo a madagaskarská vanilka působí jako měkká a hebká bavlněná peřina, kterou se na konci dne přikryjete a nadále sníte svůj radostný sen.

Parfém LYRA s vámi udrží krok po celý den, aniž by byl obtěžující. Právě naopak jemně a vytrvale Vás bude provázet dalším a dalším životním dobrodružstvím.


PODNĚTNÁ A NEZÁVISLÁ FIALOVÁ

Ženská energie vody (modrá barva) a mužská energie ohně (červená barva) se spojují do jednoho harmonického celku, a tím je fialová - symbol fantazie, kreativity a inspirace. Fialový víčko flakonu vůně LYRA odráží povahu vůně i povahu její nositelky. Originální, nezávislá, možná trochu náročná, ale s optimistickým životním přístupem.

Parfém LYRA je jako múza, která Vám do ucha šeptá stále nové inspirativní nápady, a díky které svůj život nemusíte jen žít, ale také užívat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze