Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

KVĚTINOVÍ POSLOVÉ JARA

Jaro, pro mnohé nejkrásnější období roku, se nám pojí se sluncem, zelenou trávou, přírodou hýřící barvami, s uchu lahodícím štěbetem ptáků a s teplem, které po dlouhé zimě přináší nesmírnou radost. Je to období nových začátků, kdy se celá příroda opět probouzí ze spánku a pocítí nový příliv energie. Probouzejí se také naše smysly, protože barevné jaro je pastvou nejen pro naše oči, ale také pro náš čich a ostatní smysly.

Vůně jara se nám spojují s vůní rozkvetlých zahrad, vůní čerstvě posečené trávy nebo čerstvého vzduchu. S úsměvem na tváři si vychutnáváme sladké a voňavé plody jara v podobě čerstvého ovoce a zeleniny. Vnímáme také vůni teplých slunečních paprsků, které zahřívají vše, čeho se dotknou, včetně našich srdcí. Všechny ty vůně i radost z teplých slunečných dnů dokážou šikovní parfuméři přenést do svěžích, jemných či energických parfémů, které jsou pro toto roční období přímo stvořené. Já osobně miluji vůni květin, ať už v přírodě, parfémech nebo kosmetice, a právě proto jsem pátrala po parfémech s květinovými tóny. Zaměřila jsem se na typické jarní květiny, které jsou nedílnou součástí a takříkajíc symbolem jara.

Jedním z prvních poslů jara jsou nepochybně konvalinky, jejichž jemná květinovo-zelená vůně je součástí mnoha dámských či pánských parfémů. Spolu s fialkami zdobí naše lesy a ujišťují nás, že zima je už nenávratně pryč. Fialky krásně zapadají do jarní kompozice svěžích parfémů díky jejich sladko-pudrovému vzdušnému aroma. Již tradičním symbolem jara je také narcis. Jeho vůně však není typicky svěží jarní, je to spíše bohaté květinové aroma, které místy připomíná směs květin, živočišných tónů a sena. Bývá součástí intenzivnějších květinových vůní ideálních pro speciální příležitosti. Vznešeně vypadající hyacint, který během časného jara zdobí naše zahrady, je již podle jeho vzhledu, ale také podle jeho intenzivní zelené květinové vůně, ozdobou elegantních květinových kompozicí.

Nalaďte se se mnou na voňavou jarní vlnu svěžesti, pohody a radosti spolu s vůněmi květinových poslů jara.


PARFÉM 071 ZAG ZODIAK – INSPIROVANÝ VŮNÍ CHLOE CHLOE

Typickým představitelem jarní vůně je parfém 071 ZAG Zodiak. Romantická, něžná a velmi ženská vůně podtrhne Vaše přednosti a vyzdvihne Váš svobodomyslný charakter. Pokud hledáte všestrannou vůni, která vyzařuje mladistvou svěžest a lehkou eleganci parfém 071 ZAG Zodiak je jednoznačnou volbou.

Ze složení této vůně přímo srší ženská něha, laskavost a přívětivost. Ovocné a květinové tóny se navzájem prolínají až se nakonec spojí do jednoho celku, ze kterého vyzařuje pocit intimity zejména díky jemným pudrovým akordem. Vodní a příjemně sladký podtón liči ve spojení s křehkostí damašské růže v úvodu vůně je ztělesněním zranitelné ženské duše. Květinové srdce tvořené pivoňkou a frézií opět podtrhuje jemný a jasný charakter celé kompozice. Dotek jara do vůni přináší svěží mýdlově čistá konvalinka, která připomíná smyslný jasmín. V samotném závěru se objevuje sladká hřejivá ambra, která působí velmi uklidňujícím dojmem a vůni dodává skutečně dlouhou výdrž.

Parfém 071 ZAG Zodiak je nadčasová vůně, díky které můžete vyjádřit svoji individualitu, zářivost a eleganci. Poddejte se jedinečné romantické atmosféře jara a pociťte jemný dotek parfému 071 ZAG Zodiak.


PARFÉM 127 ZAG ZODIAK – INSPIROVANÝ VŮNÍ GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO

Parfém 127 ZAG Zodiak vyjadřuje svobodu a sílu muže, který každý jeden den prožívá naplno. Jeho energie stejně jako jeho životní entusiasmus je návykový, a to se promítá i do výběru jeho vůně. Pokud hledáte parfém, který Vás nakopne do nového dne lépe než šálek silné kávy, parfém 127 ZAG Zodiak je tím správným životabudičem přímo pro Vás.

Kompozici vůně bych shrnula do tří výstižných slov – aromatická, energická, svěží. Svěžest spočívá ve výrazných citrusových tónech. Nahořklý bergamot, sladkokyselé suché aroma limetky a šťavnatého citronu Vás osvěží jako čerstvý jarní vzduch za časného rána. Aromatickou část tvoří zejména rozmarýn, který ve spojení s pikantním koriandrem a muškátovým oříškem dominuje v samotném srdci vůně. Mužnou energií a intenzitou nabitý cedr a dubový mech se objevují po úplném rozvinutí vůně. Všechny tyto ingredience doplňuje a zjemňuje bohatá květinová kytice z frézií, růží, fialek, bramboříku, jasmínu a hyacintu. Všechny tyto svěží, aromatické, dřevité i květinové prvky vytvářejí šumivý osvěžující celek, který je bezpochyby explozí pozitivní energie.

Parfém 127 ZAG Zodiak je přesně to, co potřebujete po dlouhé a pochmurné zimě. Přináší zářivost, svěžest a vlídnost teplých jarních či letních slunečných dnů. Bude s vámi držet krok při sportovních aktivitách a také vám dodá energii během náročných a dlouhých dní strávených v práci.


PARFÉM 014 ZAG ZODIAK – INSPIROVANÝ VŮNÍ LANCOME POEME

Parfém 014 ZAG Zodiak je rozkvetlá květinová zahrada, ze které se šíří opojná vůně plná sladkých a smyslných vonných akordů. Elegantní, lehce zapamatovatelný parfém s opulentním složením charakterizuje upřímnost, štěstí a hlubokou vroucí lásku, díky které se život v okamžiku dokáže proměnit v epický romantický příběh.

Opojné tóny narcisu, mimózy a bílých květinových tónů v úvodu vůně upoutají Vaši pozornost, aby Vás přivábily k ochutnávce sladkého a neodolatelného nektaru ukrývajícího se v samotném srdci parfému. Bohatá květinovo-banánová aroma květu ylang-ylang ve spojení se šťavnatou ovocnou nadílkou tvořenou broskví, švestkou či mandarinkou je něco, co tuto vůni činí tak zajímavou, komplexní a zároveň pestrou, že je přímo nemožné, aby v nás nezanechala nesmazatelnou stopu radosti a přitažlivosti. Smyslnost, která je jednou z charakteristických rysů této kompozice je dána zejména hřejivou ambrou, krémovou vanilkou a elegantním afrodiziakálním pižmem.

Parfém 014 ZAG Zodiak je vůní rozkvetlého a plodného jara, která je nositelná během celého roku. Svou příjemně sladkou vůní Vám zpříjemní běžný den, díky své intenzitě a dlouhotrvající výdrži je vhodná i pro speciální příležitosti. Je to prostě květinová báseň, jejíž interpretace je jen ve vašich rukou.


PARFÉM 173 ZAG ZODIAK - INSPIROVANÝ VŮNÍ HUGO BOSS IN MOTION

Parfém 173 ZAG Zodiak je vůně, která dokáže zaujmout. Je vzrušující, nabitá adrenalinem a překypující sexappealem. Nedokážu přesně určit, zda se jedná o sportovní, elegantní či dokonce orientální vůni, a to je právě to, čím na sebe strhává veškerou pozornost. Je to ztělesněné sebevědomí, popisná vůně ambiciózního muže, který rád vzbuzuje zájem a přitahuje pohledy svého okolí.

Jiskřivé pomerančové tóny krásně hrají s pikantním růžovým pepřem, které všední citrusový úvod vůně posouvají na jinou úroveň. Později se ke slovu hlásí fialka, konkrétně listy fialky, které v sobě nesou květinový popis, ale také vzdušný závan zeleného aroma. Zajímavým zvratem je přítomnost orientálních prvků v podobě aromatického kardamomu a intenzivního zemitého vetiveru, které spolu s tóny dřeva vůni propůjčují dotek elegance a jedinečnosti. Propojením zdánlivě nepropojitelných elegantních, orientálních, svěžích a kořeněných tónů vzniká velmi mužná a moderní kompozice, která se neztratí ani v tom největším davu a svého nositele obklopí unikátním přitažlivým charismatem.

Parfém 173 ZAG Zodiak je určen zejména mužům, kteří upřednostňují aktivní životní styl, přijímají výzvy s radostí a bezhlavě se vrhají do všech dobrodružství. Je ideální do teplejších jarních, podzimních nebo letních dní.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze