Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

KVĚTEN LÁSKY ČAS POD ROZKVETLOU TŘEŠNÍ

Květen je měsícem zamilovaných, oslavou lásky, života a přírody. Květen je nejkrásnější měsíc v roce. Příroda se probouzí, teplé sluneční paprsky nám zpříjemňují dny, kvetou stromy a květiny. Toto všechno nás inspiruje, a tak jak rozkvétá všechno kolem nás, tak kvete i naše láska.

Každý z nás jistě zná prastarou lidovou tradici stavění máje. Máj stavěl chlapec svobodné dívce jako projev úcty a vážného zájmu. Znáte také zvyk prvokvětnového polibku pod rozkvetlou třešní? V minulosti lidé věřili, že rozkvetlá třešeň má magické vlastnosti a pár, který se pod tímto stromem políbí se bude milovat navěky. Ať už na takové pověry věříte nebo ne, nelze nesouhlasit, že pohled na rozkvetlou třešeň je překrásný vizuální zážitek. Větve bohatě obsypané růžovými květy nejen hezky vypadají, ale i nádherně voní. Květy třešně se s oblibou využívají v parfumerií pro jejich jemně sladkou a svěží vůni. Když se květy změní na plody je to bezpochyby signál, že se blíží léto. Červené až vínové, sladké, kyselé nebo trpké třešně si s oblibou odtrháváme přímo ze stromu, přidáváme do koláčů a marmelád. Třešně díky své sladké vůni krásně vyniknou i ve vonných esencích. Vyzkoušela jsem pro Vás dámské a unisex parfémy, které jsou inspirovány právě tímto ovocem.


PARFÉM ZAG ZODIAK 94 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CHRISTIAN DIOR MISS DIOR CHERIE

Parfém ZAG Zodiak 94 je radost ze života ukrytá ve flakónu. Je esencí jara, mládí a životního optimismu. Nechte se unášet hravou kompozicí tohoto parfému s lehkostí pírka v svěžím jarním vánku.

Parfém ZAG Zodiak 94 upoutá svým výjimečným gurmánským složením hned na první přivonění. Představte si svěží ovocný koktejl, v němž hrají hlavní roli třešně. Sladké třešně namočené do zlatého karamelu, přesně toto ve mně tento parfém evokuje. Sladkou směs ovoce příjemně dotváří vůně čerstvého popcornu. Ovocný mix tvořený šťavnatým ananasem, nakyslou mandarinkou a jahodou je protkán omamnými květinovými tóny.

Parfém ZAG Zodiak 94 je příjemným společníkem každé mladé dámy, která poutá pozornost svou veselou až rozpustilou povahou. Jarní romantika nebo letní vášnivé vzplanutí, parfém ZAG Zodiak 94 Vás bude provázet v každém okamžiku výjimečného i všedního dne.


PARFÉM ZAG ZODIAK 526 - INSPIROVANÝ VŮNÍ BY KILIAN BACK TO BLACK

Parfém ZAG Zodiak 526 je unisex luxusní vůně, která v sobě spojuje nádech orientu a vášně. Pokud toužíte po jedinečnosti a originalitě parfém ZAG Zodiak 526 je pro Vás tou správnou volbou. Odlište se od davu a nechte se strhnout vírem netradičních vůní.

Parfém ZAG Zodiak 526 díky svému bohatému složení dokáže velmi rychle zaujmout Vaše čichové buňky. Je to sladká, mírně kořeněná směs, kterou si zamilují ženy i muži, který oblibují výrazné a netradiční vůně. Vůně mi připomíná známý mandlový likér s příměsí třešní a různých bylin. Hřejivá vanilka obalená v medu působí velmi příjemně a relaxačně. Mírně pikantní tóny kardamomu a perníku Vás zahalí do teplé deky tvořené neobvyklými aromatickými akordy.

Parfém ZAG Zodiak 526 bych si zvolila do chladného podzimního nebo zimního počasí. Teplo rodinného krbu, horký čaj a náruč milovaného partnera, takový obraz se mi v mysli vynoří po přivonění k parfému ZAG Zodiak 526.


PARFÉM ZAG ZODIAK 317 - INSPIROVANÝ VŮNÍ ESCADA CHERRY IN THE AIR

Léto, slunce, nové zážitky a spoustu smíchu. S parfémem ZAG Zodiak 317 se rázem ocitnete v třešňové zahradě, ze které nebudete chtít nikdy odejít. Vychutnejte si příjemné osvěžení v podobě ovocno – květinové směsi plné radosti.

Parfém ZAG Zodiak 317 je sladká vůně s náznakem čerstvé koláčové chuti. Ústředním tónem jsou šťavnaté slaďoučké třešně, jejichž sladkou výraznou vůni vyvažuje osvěžující mandarinka. Máte rádi marshmallow? V tomto parfému si je jistě vychutnáte. Měkké bonbóny marshmallow s malinovou příchutí jsou pro mě velmi zajímavým prvkem v této vonné kompozici. Při sladkých tónech ještě chvilku zůstaneme. Když se vůně na mé pokožce naplno rozvinula ucítila jsem jemnou vanilkovou vůni orchideje a gardénie.

Parfém ZAG Zodiak 317 je sladký, není však přeslazený, ale spíše svěží a lahodný. Oblečte si své oblíbené letní šaty, udělejte si piknik v třešňovém sadě a vychutnejte si vůni čerstvě rozkvetlých třešní, zelené trávy a teplého letního vánku.


PARFÉM ZAG ZODIAK 542 - INSPIROVANÝ VŮNÍ TOM FORD LOST CHERRY

Parfém ZAG Zodiak 542 je dráždivá a provokativní unisex vůně. Objevte zakázaná místa, dech beroucí kontrasty a svůdné akordy. Oddejte se požitkem a nechte se strhnout vírem výrazných sladkých a kořeněných tónů.

Parfém ZAG Zodiak 542 je postavena na kontrastech mezi sladkým a hořkým, kořenitým a jemným. Sladké třešně a hořké mandle ponořené do likéru z griotky jsou nejvýraznějším prvkem celé kompozice. Po počáteční výrazné aroma se ve vůni rozvinou jemné květinové tóny jasmínu a turecké růže. Parfém ZAG Zodiak 542 má velmi zajímavý kořeněný aromatický základ, který potěší i ty nejnáročnější dámy a pány. Hřebíček, fazole tonka a santalové dřevo dodávají vůni výrazný a dlouhotrvající charakter.

Parfém ZAG Zodiak 542 je velmi smyslný a elegantní. Nepochybně nadchne dámy a pány, kteří mají rádi luxus a prestiž. Neskrývají se v davu, jsou výjimečný a nepřehlédnutelný. Její aromatické složení zahřeje zejména v chladnějším období, ale skvěle vynikne i při různých speciálních příležitostech a společenských událostech.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze