Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

Krásné vůně na Valentýna pro ženy

Blíží se Valentýn, svátek zamilovaných a s sním přichází i čas, zahalit se do romantického závoje v podobě neodolatelného parfému. Inspirujte se parfémy, které jsou jako stvořené pro tento krásný čas lásky. Napovím vám, vybrala jsem pro vás dokonalou jasmínovou edici, v níž si každý typ ženy najde svého favorita.


Parfém ZAG Zodiac 076 - inspirovaný vůní BVLGARI Jasmin Noir

Parfém 076 není žádnou novinkou na trhu, avšak patří k mým nejoblíbenějším ze sekce romantických vůní. Jemná květinová vůně doplněná sladkým akordem – absolutně vystihuje popis tohoto parfému. V tomto originálním parfému najdete luxusní jasmín, který po celou dobu provází sladká vůně fazolek Tonky.

Můj názor na tuto vůni je, že si ho nespletete s ničím. Absolutně jedinečnou jasmínovou vůni doplňují dřevité tóny, růžový pepř, vůně čerstvých mandlí a elegantní tečkou je jemné aroma bergamotu. Možná se zpočátku zdá být jemně sladkým, ale po pár minutách se ta sladkost zjemní a zůstane na vás dokonalá moderní jasmínová vůně. Mnohé ženy se jasmínu bojí, že je velmi " velikonoční" ale v tomto případě se jedná o dokonale propracovaný jasmínový klenot.

Parfém 076 kromě romantiky se sebou nese i život, energii a jednoznačně vám zvedne sebevědomí. Ideální na toto období, kdy se pomalu ale jistě můžeme těšit na příchod jara. Tímto parfémem pozvednete svou ženskost na maximální úroveň.

Inspirace pro milovnice sladkých vůní


Parfém ZAG Zodiac 335 - inspirovaný vůní Chanel Chance Eau Tendre

Mladistvá, hravá, plná sexy jiskry, tím vším je tento krásný ovocno-květinovo-citrusový parfém. Klidně po něm mohou sáhnout milovnice lehkých a svěžích vůní. V tomto parfému vás na první dojem okouzlí nevšední kombinace ovoce a květin. Nicméně, nečekejte od něj sladkou vůni.

Parfém 335 si zaslouží titul sportovní elegance a tím si myslím, že dokonale pochopíte jeho popis. V tomto parfému ucítíte vůni dulovce, který připomíná vůni žlutých jablek, a vůni grapefruitu. Po pár minutách se vůně doplní o svěží jasmín a romantický hyacint, jehož vůně ve mně evokuje nádherné vzpomínky na první jarní slunce.

Celý parfém dokončuje cedrové dřevo a pižmo. Vím, že dnes je problém najít svěží a lehounké parfémy, protože stále více a více se jich vyrábí pravé takových, které jsou výrazně ovocno-sladké, karamelovo-kávové nebo typicky květinové.

Pokud patříte k dámám, které potřebují něco jiného, ​​něco osvěžující ... tak toto vám naplní očekávání.

Inspirace pro milovnice jemných sportovnějších vůní


Parfém ZAG Zodiac 341 - inspirovaný vůní Lanvin Marry Me!

Pod tímto parfémem najdete opět něco hravé a jiskřivé, ale laděné do květinovo-citrusového ducha. Typicky romantická ženská vůně. Pokud milujete vůni pravého jasmínu, ke kterému můžete na zahradě přivonět, tak zde ho naleznete v plné kráse.

Tento zemitý jasmín doplňuje vůně hořkého pomeranče a sladké broskve. Musím říci, že právě ta broskev je tím, co se mi na tomto parfému nejvíce líbí. Tento hravý parfém doplňují mé oblíbené květiny a to frézie a magnólie a konec parfému je zjemněn cedrovým dřevem.

Parfém 341 má skvělou vlastnost, kterou mnohé ženy vyhledávají, a tím je intenzita vůně. S ním se nemusíte obávat, že po pár hodinách ho nebudete cítit. Je to velmi krásný typ parfému, který se hodí ženám, které milují pohodlí ale zároveň rady vynikají z davu.

Totiž věřte mi, tento parfém si jednoduše všimne každý a to jen v tom pozitivním významu. Má v sobě něco, co vám ukradne pozornost a bude vás nutit vonět se dokola. Nedivím se, že název parfému, kterým je tento inspirovaný je Marry Me! Prostě ho chceš.

Inspirace pro milovnice neutrálních sexy ženských vůní


Parfém ZAG Zodiac 330 - inspirovaný vůní Bottega Venetta - Bottega Venetta

Luxus, ženskost, síla, dominance, nezávislost – pokud jsou to tyhle vlastnosti, které vystihují vaši osobnost, tento parfém ve vaší sbírce nesmí chybět. Chyprovo květinový parfém potěší všechny ženy, které se ničeho nebojí.

Tento luxusní parfém Zag Zodiak 330 má v sobě jednu velmi netypickou složku, kterou v dámských parfémech vidět jen výjimečně a je ním kůže. Nemusíte se bát, parfém v sobě nenese ani stopu po pánské vůni. Je to vysloveně dámský elegantní parfém, který doplňuje sladký jasmín, růžový pepř, svěží bergamot, kořeněné pačuli a zemitý mech.

Tato vůně vás promění ve skutečně silnou osobnost, která vzbuzuje dojem respektu. Když ji na sobě cítím, nic jiného než luxus, mi nenapadá. To je skutečně výstižné slovo, které netřeba více popisovat. Budete za hvězdu.

Inspirace pro milovnice elegantních vůní


Takže, ať už si vybíráte parfém pro sebe, nebo článek čtou pánové, kteří chtějí potěšit své drahé polovičky, doufám, že budete s mým výběrem spokojen.

Na závěr vám chci popřát abyste svátek sv. Valentýna přežili v tom nejkrásnějším a nejromantičtějším duchu.

lu Raki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze