Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

KOLAGEN, ZASTAVTE ČAS S BÍLKOVINOU MLÁDÍ

Kolagenové doplňky výživy způsobily v posledních letech celosvětový šílenství. Připisují se jim přímo zázračné účinky v oblasti péče o zdraví, ale také v péči o pleť a vlasy. Je tomu skutečně tak? Podívejme se spolu blíže na to, co vlastně ten kolagen je, proč je pro nás důležitý a proč bychom ho měli doplňovat ve formě výživového doplňku.


BÍLKOVINY JMÉNEM KOLAGEN

Kolagen je hlavní bílkovinou nacházející se v kůži, kostech, šlachách a ve vazivu. Tvoří až 80% střední části kůže a dodává jí objem a pružnost. Tvorba kolagenu se však věkem rapidně zpomaluje, díky čemuž se na naší pokožce objevují první vrásky, naše klouby jsou méně ohebné a bolestivé. Z toho všeho logicky vyplývá, že kolagen je třeba do našeho těla dostat zvenčí. Ale v jaké formě? Stačí nám pestrá a vyvážená strava nebo musíme kolagen doplňovat ve formě výživového doplňku?

Už ve středověku lidový léčitelé a lékaři doporučovali při bolestech kloubů konzumovat vývar z hovězích nebo telecích nožiček, které jsou bohatým zdrojem kolagenu. Kolagen se nachází v určitém množství i v rybách, houbách, brokolici a vejcích. Sójové produkty, červené ovoce a zeleniny nebo avokádo také stimulují zvýšenou tvorbu kolagenu. Pravdou však zůstává, že přírodní zdroje kolagenu pro naše tělo nejsou dostačující. Dnešní průmyslově zpracované potraviny plné chemikálií, nezdravý životní styl – kouření, nadměrné opalování, konzumace alkoholu, či psychický stres – to vše přispívá ke snížení tvorby kolagenu v našem těle. Pokud tedy chceme mít dostatek kolagenu, měli bychom ho užívat ve formě výživového doplňku, ideálně s obsahem hydrolyzovaného kolagenu. Hydrolyzovaný kolagen se skládá z malých peptidů, který je pro naše tělo výborně stravitelný, nemá žádné zdravotní rizika a má vysokou vyživovací funkci.

Už jsme se tedy dozvěděli, že kolagen je pro naše tělo přímo nezbytný, že jeho obsah v potravinách není dostačující, a že bychom ho měli přijímat ve formě hydrolyzovaných peptidů. Jelikož myslíme na Vaše zdraví a na Vaše individuální potřeby, v naší nabídce najdete ty nejkvalitnější kolageny pro krásnou a zdravou pleť, pro zdraví a vitalitu kloubů a šlach, ale i pro zdraví a výživu těhotných a kojících žen.


VIACOLLAGEN PRO KRÁSU

Viacollagen poskytuje Vaší pokožce, vlasům a nehtům nespočet benefitů. Díky jedinečnému složení s obsahem hydrolyzovaného mořského kolagenu a anti-aging recepturou tvořenou kyselinou hyaluronovou, biotinem a zinkem, můžeme skutečně hovořit o nápoji mládí a vitality. Vyhlazuje vrásky, zvyšuje elasticitu pokožky, zmírňuje celulitidu a pomáhá při léčbě akné. Pokud toužíte po elegantním vzhledu udržovaných rukou se zdravými a pevnými nehty bez návštěvy drahých salonů, vsaďte na Viacollagen, díky kterému budou Vaše nehty pevné a méně lámavé. Viacollagen je také výbornou výživou pro Vaše dennodenně namáhané vlasy. Výrazně zlepšuje jejich kvalitu, zabraňuje nadměrnému vypadávání, zvyšuje objem a regeneruje poškozené konečky. Viacollagen +Lucuma & Acerola je plný antioxidantů a vitamínu C, díky čemuž zpomalíte stárnutí Vašich buněk, podpoříte imunitní systém a získáte energii a svěží vzhled. Speciální limitovanou edici Viacollagen Acai si zamilujete díky své lahodné chuti, která připomíná směs lahodné čokolády a lesního ovoce. Acai je bohatým zdrojem antioxidantů a vitamínů, má povzbuzující a detoxikační účinky.


VIACOLLAGEN PRO TĚHOTNÉ A KOJÍCÍ ŽENY

Období těhotenství a kojení je to nejkrásnější ale zároveň i nejnáročnější období každé ženy. V těhotenství a při kojení bychom měli obzvlášť myslet na své zdraví a dopřát svému tělu potřebné vitamíny, živiny a minerální látky. Viacollagen pro těhotné a kojící ženy s obsahem mořského kolagenu je tou správnou volbou při bolestech kloubů v těhotenství, zabraňuje vypadávání vlasů a třepení nehtů během kojení a výrazně snižuje riziko tvorby strií. Obsahuje vitaminy skupiny B, které příznivě působí na nervovou soustavu a hormonální činnost. Každá těhotná žena by neměla zapomínat i na kyselinu listovou, která je zásadním vitamínem pro vývoj plodu. Vitamín C zas zlepšuje imunitu, podporuje vstřebávání železa a snižuje únavu. Viacollagen pro těhotné a kojící ženy není jen koktejlem plným vitamínů, ale i lahodným sladkým nápojem s příchutí bezu.


VIAELASTIC PRO ZDRAVÍ

Pokud myslíte na prevenci v péči o své klouby, případně trpíte bolestmi kloubů, vazů a šlach, Viaelastic by měl být jednoznačnou volbou v péči o Vaše zdraví. Naše klouby zatěžujeme dennodenně, a proto bychom jim měli věnovat výjimečnou pozornost a péči. Abychom se vyhnuli nepříjemným bolestem a nemuseli jsme se omezovat v pohybu, měli bychom myslet na správnou kloubní výživu. Hydrolyzovaný hovězí kolagen, glukosamin sulfát a chondroitin sulfát obsažené ve Viaelastic působí proti stárnutí kloubů a mají protizánětlivé účinky. Díky pravidelnému užívání kolagenu, jako kloubní výživy můžete vést aktivní život bez zbytečných omezení a bolesti. Viaelastic je navíc obohacen o celou řadu vitamínů skupiny B, vitamin C, vitamin D, které se starají nejen o správné fungování kosterní soustavy, ale podpoříte nimi i Váš imunitní systém. Vychutnejte si osvěžující nápoj Viaelastic v příchuti jablko, broskev nebo červený grep, které obsahují výlučně přírodní aromata a barviva a vykročte do nového dne s mladickým elánem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze