Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

LEDNOVÉ NOVINKY V PÁNSKÝCH PARFÉMECH

Nový rok, nový začátek nový parfém? Pokud Vás již omrzela léty používaná stále stejná vůně, případně si rádi rozšíříte sbírku parfémů o nový kousek zbystřete pozornost. Představujeme Vám nejnovější pánské parfémy, které Vás zaručeně osloví svým jedinečným složením a mužným charakterem.


PARFÉM ZAG ZODIAK 268 – INSPIROVANÝ VŮNÍ JEAN PAUL GAULTIER SCANDAL POUR HOMME

Parfém ZAG Zodiak 268 je moderní vůně s trošku skandálním sladkým charakterem, přesto velmi mužná a intenzivní. Byl vytvořen tak, aby ohromil všechny smysly. Je příběhem vášně, vzrušení a instinktů. Příběhem muže, který věří v to, za co bojuje, věří sobě samému a nespokojí se s ničím jiným, než je vítězství.

Kompozice parfému je vyskládána tak, aby podpořila výkony elitního šampiona. Svěží hlava parfému tvořená mandarinkou a aromatickou šalvějí reprezentuje čistou a jasnou mysl potřebnou pro dosažení nejlepšího možného výkonu. Srdce obsahující pikantní fazole tonka s náznakem jemnosti a lahodnosti sladkého karamelu symbolizuje citlivé a soucitné srdce bojovníka. Základ obohacený o vetiver je pevný, hluboký a intenzivní stejně jako postoj obávaného protivníka, kterého nesloží ani ten nejsilnější úder.

Parfém ZAG Zodiak 268 je úderný parfém, který dodává auru vítězství. Je intenzivní, kontroverzní a extrémně návykový. Je ideálním doplňkem pro speciální příležitosti, díky němuž se budete cítit výjimečně a přitáhnete na sebe závistivé i žádostivé pohledy mužů a žen kolem vás.


PARFÉM ZAG ZODIAK 269 – INSPIROVANÝ VŮNÍ PACO RABANNE PHANTOM

Parfém ZAG Zodiak 269 je instantní dávkou sebevědomí. Je určena pro všechny ty, kteří mají v oblibě svěží, ale přitom stále velmi mužné vůně. Energizující, jiskřivě afrodiziakální parfém, který poutá pozornost, se stane návykovým nejen pro svého nositele, ale i pro četné zástupy jeho obdivovatelek.

Složení vůně je velmi komplexní. Svěží šťavnatý citrón s jemně nahořklým podtónem se mísí s tóny jablka. Tyto ovocné tóny se navzájem prolínají a působí tak realisticky jako byste si nakrájeli čerstvé zelené jablko s typickou sladko-svěží vůní a pokapali jste ho kyselou citrónovou šťávou. Později se do popředí dostává vetiver, který v tomto případě do vůně vnáší zelenou svěžest s náznakem dřevitosti. Jemně dřevitý charakter podporuje také intenzivní pačuli, které se od pradávna považuje za velmi silné afrodiziakum. V závěru vůně dominuje voňavý francouzský poklad, a to květinově-bylinková levandule spolu půvabnou vanilkou, která celé kompozici dodává hloubku a příjemné všeobjímající teplo.

Parfém ZAG Zodiak 269 je zajisté nepřehlédnutelná vůně, která vynikne v teplejších jarních měsících. Díky svému svěžímu aromatickému charakteru si získá zejména mladé energické muže, kteří rádi vzbuzují zájem a flirtování je jejich každodenní zálibou.


PARFÉM ZAG ZODIAK 270 – INSPIROVANÝ VŮNÍ PENHALIGON´S HALFETI

Parfém ZAG Zodiak 270 je unisex vůně se silně mužným charakterem, který je obohacen o výjimečnou hloubku v podobě orientálních ingrediencí. Je omamná, hřejivá, bohatá a sebevědomá. Je inspirována Tureckými trhy se vzácným zbožím, kde se ve vzduchu setkávají aroma koření, kůže, hedvábí, exotických květin a pryskyřic.

Základ vůně tvoří oud také nazýván „tekuté zlato“. Je to esenciální olej získávaný ze vzácného dřeva s názvem Agarwood. Oud vyvolává pocit originality a luxusu a ve spojení s ostatními dřevitými akordy a jemným jehličnatým akordem cypřiše a cedru je parfém 270 ZAG Zodiak skutečně intenzivní a dlouhotrvající vůně. Žádné orientální trhy by se neobešly bez koření, v tomto případě je to kombinace vzácného šafránu, aromatického kardamomu a muškátového oříšku, které mě doslova přenesly do orientu se starobylými uličkami, voňavými tržnicemi a exotickým jídlem od výmyslu světa. Vůně zasychá do horkých ambrových tónů a nahořklých bylinných akordů pelyňku.

Parfém 270 ZAG Zodiak je určen pro výrazné a silné osobnosti, které s oblibou překračují hranice všednosti. Nejlépe vynikne při speciálních příležitostech nebo v chladných zimních měsících.


Buďte mezi prvními a ovoňte naše novinky. Pokud nemáte rádi nudu, láká Vás změna a chtěli byste vyzkoušet něco nového, vyzkoušejte sadu 10 vzorků pánských novinek, které jsme pro Vás s radostí připravili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze