Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

IRRESISTIBLE QUEEN ZAHRAJTE SI HRU NA SVÁDĚNÍ


ISSORIA Vám představuje svůdný dámský parfém Irresistible Queen, vzrušující, intenzivní a moderní vůni sebevědomé ženy.

Irresistible Queen je žena, která si okamžitě podmaní své okolí. Když vejde do místnosti patří jí celý prostor, patří jí veškerá pozornost, v té chvíli neexistuje nikdo jiný jen ONA. Je to vzrušující, sebevědomá žena, která si je vědoma svých kvalit a patřičně je využívá. Irresistible Queen miluje hry a její oblíbená hra je hra na svádění. Dokonale ovládá řeč těla, svádí pohledem a jediným úsměvem vás dokáže lapit do své sítě, ze které není úniku.


PŘIPRAV SE NA NEJVĚTŠÍ PARTY

Otevírejte šampaňské! Ve vzduchu cítit vzrušení, zábavu a odvázanou náladu, když konečně nadešel ten čas dámské jízdy. Je jedno, zda strávíte večer doma, v klubu na party nebo se budete jen tak bezcílně toulat městem, zaručeně si to pořádně užijete.

Parfém Irresistible Queen je hravou směsí příjemných čichu lahodících tónů. Místy hravý, jindy svůdný, optimistický a opojný koktejl mládí. Plná pudrově-sladká nektarová vůně zralé broskve s jasnými tóny mandarinky Vás dokonale naladí na tu správnou odvázanou notu. Opojná jasmínová vůně jdou ruka v ruce s hypnotickou červenou pavoučí lilií, kombinace přímo stvořená na flirtování. Sladká, vábivá, hřejivá, krémová, je tolik přívlastků, kterými můžeme vyjádřit vůni vanilky. Vanilka uzavírá příběh vzrušujícího večera, po kterém Vám v srdci zůstane hřejivý a radostný pocit a nezapomenutelné vzpomínky.

Žena s vůní Irresistible Queen má sebevědomou zářivou auru, která vzbuzuje zájem a je nepochybně nepřehlédnutelná. Koketní, mladistvý a hravý parfém Irresistible Queen z Vás udělá oslnivou hvězdu při každé příležitosti.


OPTIMISTICKÁ, RADOSTNÁ A NEPŘEHLÉDNUTELNÁ

Žlutý víčko flakonu vůně Irresistible Queen přitahuje pozornost stejně jako její nositelka. Žlutá je optimistická barva plná radosti, světla a naděje. Symbolizuje vždy dobře naladěného člověka, který pozitivně ovlivňuje své okolí. Je komunikativní, přátelský a zaručeně se s ním nebudete nudit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze