Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

VOŇAVÝ DÁREK ZE SRDCE NA DEN OTCŮ

Otec je první hrdina pro svého syna a první láska své dcery. Je to člověk, který dává svým dětem pozitivní mužský vzor, ​​pocit bezpečí a lásky. Otec je často první autoritou, se kterou se v životě setkáváme, ale je i kamarád, se kterým podnikáme ty nejbláznivější dobrodružství. Častokrát je to právě otec, který s námi prožíval první úspěchy, či zklamání. První jízda na kole, den, kdy jsme seděli poprvé za volantem auta nebo den, kdy spolu s námi kráčel k oltáři. Není, proto pochyb, že naši tatínkové si zaslouží den, kdy jim za jejich lásku a podporu můžeme poděkovat.

Den otců se stává stále populárnějším svátkem na celém světě. Své kořeny má ve Spojených státech, kde se tento svátek slavil poprvé v roce 1910. U nás ho každoročně slavíme třetí červnovou neděli. Vyjádřete lásku a vděčnost svému otci nebo dědečkovi a obdarujte ho na Den otců voňavým dárkem. Pro tuto speciální příležitost jsme si pro Vás připravili dárek v podobě kupónu na slevu. Inspirujte se našimi tipy na zajímavé pánské parfémy a oslavte Den otců spolu s námi.


PARFÉM ZAG ZODIAK 207 - INSPIROVANÝ VŮNÍ LANCOME HYPNOSE HOMME

Parfém ZAG Zodiak 207 je vůní skutečného muže. Vyzařuje silně maskulinní energii, která přímo hypnoticky přitahuje pozornost každé ženy. Není to jen vůně, je to mistrovský nástroj na svádění.

Hřejivá pikantní kompozice s aromatickým podtónem v sobě ukrývá sílu, mužnost a sebevědomí, které zajišťuje úspěch ve všech oblastech. Dominantní kardamon v úvodu vůně je přesně tím prvkem, který by správná mužná vůně měla mít. Afrodiziakální koření, které je pikantní, hřejivé a působí velmi orientální a tajemně. Bergamot a mandarinka do této kompozice přinášejí jisté odlehčení a jiskřičku osvěžení. Mírně chladivým dojmem v jinak teplé kořeněné kompozici na mě působí máta, která se místy vynořuje na povrch a pak se opět pomalu ztratí v záplavě aromatických a orientálních tónů. Intenzivní sladký, ale přesto uklidňující levandulový akord, orientální ambra a pačuli dotvářejí kontrastní charakter celé kompozice, která tvoří velmi svůdný a podmanivý celek.

Parfém ZAG Zodiak 207 je elixírem vášně a žádostivosti. Je to vůně mladého i zralého muže, který má rád klasický styl, do kterého vnáší kus své jedinečnosti a osobnosti. Tento parfém podtrhne přirozený mužský šarm a charisma. Nejlépe vynikne v chladnějším zimním a podzimním počasí a je ideálním doplňkem na speciální příležitosti.


PARFÉM ZAG ZODIAK 261 - INSPIROVANÝ VŮNÍ DOLCE & GABBANA K BY DOLCE & GABBANA

Parfém ZAG Zodiak 261 píše příběh opravdového muže dnešní doby. V každém muži dneška se ukrývá král, který je laskavý, silný, velkorysý a láskyplný ke svým blízkým. Parfém ZAG Zodiak 261 je klíčem k jejich srdci, je vyjádřením jejich sebevědomého a něžného charakteru, který se nebojí ukázat.

Hned od prvního tónu až po ten poslední je parfém ZAG Zodiak 261 elektrizující vůní plnou energie a světla. Sladký a šťavnatý červený pomeranč a sicilský citrón jsou zárukou svěžesti, která povzbudí všechny smysly. Intenzivní vůně jalovce, která má jemně trpký jehličnatý nádech s příměsí pryskyřice a aromatická levandule do této kompozice vnáší kus dobrodružství divoké přírody. Špetku španělské vášně přináší paprika pimento, která však nemá ostrý čili charakter, jak by se dalo očekávat. Je spíše sladká a jen mírně pikantní, ideálně tak dotváří svěží aromaticko-kořenitý koncept celé vůně. Cedrové dřevo, vetiver a pačuli v základu vůně jí dodávají dřevitý zemitý a nadčasový charakter.

Parfém ZAG Zodiak 261 charakterizuje všechno, co bychom měli od muže očekávat. Je velmi mužná a svůdná, je také zářivá a okouzlující. Díky svému svěžímu aromatickému složení je vhodná do teplejších jarních a podzimních dní, ale i na vzrušující letní dobrodružství.


PARFÉM ZAG ZODIAK 170 - INSPIROVANÝ VŮNÍ PACO RABANNE BLACK XS

Parfém ZAG Zodiak 170 je ztělesněním rebelského a nespoutaného muže, který žije svůj život ve stylu rock and rollu. Muž, který nechodí po vyšlapaných kolejích, ale sám si razí svou vlastní cestu životem. Má rád volnost, žije podle vlastních pravidel a vyznává bohémský životní styl.

Sladká citrusově kořeněná kompozice, která je přesto velmi mužná, se otevírá intenzivní záplavou svěžího a šťavnatého citronu. Možná trošku neobvyklé pro pánský parfém jsou gurmánské tóny pralinky. Jejich sladká medově-vanilkové aroma spolu s jemně pikantní skořicí dokonale vyjadřují celý koncept parfému ZAG Zodiak 170, který má být mírně šokující, neobvyklý a originální. Trošku pikantnosti do vůni přináší orientální kardamon a aromatická šalvěj. Dřevitý základ je také poznamenán nádechem rebelie. Sladké tóny brazilského palisandru, pačuli a černé ambry tvoří neodolatelnou kombinaci pro odvážného muže.

Neexistuje lepší vyjádření jedinečnosti a nespoutaného ducha jako parfém ZAG Zodiak 170. Nezáleží na tom, zda je jaro, léto, podzim nebo zima, běžný den nebo speciální příležitost. Muž, který nosí parfém ZAG Zodiak 170 nehraje podle pravidel, on si pravidla sám utváří.


PARFÉM 180 ZAG ZODIAK - INSPIROVANÝ VŮNÍ CAROLINA HERRERA 212 SEXY FOR MEN

Parfém ZAG Zodiak 180 představuje ruch velkoměsta, stylové kavárny a noční život. Je to vůně společenského a zábavného muže, který se rád obklopuje příjemnou společností, nesnáší nudu a život si užívá plnými doušky. Když vkročí do místnosti okamžitě upoutá pozornost. Ví, že na detailech záleží a jedním z podstatných detailů, který z něj dělá dokonalého muže je parfém ZAG Zodiak 180.

Sladká krémová a opojná vanilka spolu s pudrovými květinovými tóny v úvodu vůně by mohly naznačovat, že se jedná o dámský parfém, ale nenechte se zmást. Květinové tóny s vanilkou nádherně vyvažují dřevité a kořeněné akordy, díky čemuž je parfém ZAG Zodiak 180 intenzivní a jemný zároveň. Výrazně pikantní pepř a aromatický kardamon podtrhují mužný charakter celé kompozice. Kapku svěžesti a nefalšované radosti přinášejí zelené tóny a citrusové tóny bergamotu a mandarinky. Smyslné pižmo a zářivá ambra odkazují na noční ruch velkoměsta, které lidi láká na přežití nezapomenutelných nočních dobrodružství.

Parfém ZAG Zodiak 180 přímo magneticky přitahuje pozornost. Je to vůně, která dotváří kompletní obraz moderního muže, vždy připraveného být králem a ozdobou každé párty. S tímto parfémem se z každého muže stane zářivá hvězda ve světle reflektorů.


Potěšte svého otce nebo otce Vašich dětí v tento speciální den a darujte mu parfém, či rovnou dárkovou sadu, která obsahuje parfém, vodu po holení a sprchový gel v elegantní dárkové krabičce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze