Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

SLUNCEM PROVONĚNÉ DÁMSKÉ LETNÍ PARFÉMY

Léto je to nejkrásnější období v roce, kdy si užíváme prázdninovou a dovolenkovou atmosféru pod teplými slunečními paprsky. Zapomínáme na starosti a těšíme se z chvil, které trávíme s naší rodinou a přáteli. Léto nám nabízí nekonečné možnosti, jak jej můžeme strávit. Exotická dovolená, léto na horách, odpočinek a pohoda na chalupě nebo zdolávání různých adrenalinových výzev. Ať už se vydáte kamkoli nezapomeňte si s sebou přibalit letní parfém, který dokonale vystihne správnou letní atmosféru.

Letní parfém by měl být lehký a svěží, měl by podtrhnout Vaši osobnost a momentální náladu. Dámské letní vůně mohou mít svěží charakter v podobě citrusových tónů nebo mohou být plné ovoce jako sladké letní koktejly. Jemné květinové akordy a zelené tóny čerstvě posečené trávy, či aromatické tóny moře Vás mohou naladit na příjemnou letní notu, zatímco tropické ovoce jako například kokosový ořech, mango nebo papája Vás přenesou na vzdálené exotické ostrovy. Já jsem pro Vás namíchala zajímavý koktejl letních vůní na různé příležitosti, díky kterým si užijete slunečné dny a vášnivé letní noci.


PARFÉM ZAG ZODIAK 522- INSPIROVANÝ VŮNÍ TOM FORD SOLEIL BLANC

Parfém ZAG Zodiak 522 je unisex vůně, která Vás přenese na tropický ostrov daleko od civilizace, rušného velkoměsta a každodenního stresu. Užijte si dotek hřejivého slunce, šum moře, horký písek a nekonečnou pohodovou atmosféru.

Jemnému krémovému složení parfému ZAG Zodiak 522 dominuje kokosový ořech. Vůně kokosového mléka s příměsí vanilkového aroma v kombinaci se sladko-slanými tóny pistácií navozují pocit luxusu a pohodovou atmosféru. Tóny bílých květů jasmínu a tuberózy jsou jako jemné saténové pohlazení, které je nevtíravé no smyslné zároveň. Kořeněné akordy růžového pepře a fazolek tonka nenarušují jemnou a krémovou kompozici vůně, dodávají její intenzitu a luxusní charakter. Kompozice vůně na mě působí velmi vyváženým dojmem. Vůně je jemná, nevtíravá ale zároveň intenzivní a svůdná. Evokuje ve mně vůni sluncem provoněné pokožky s dotekem slaného moře a tělového mléka s vůní kokosu.

Parfém ZAG Zodiak 522 je určen všem ženám a mužům, který preferují relax, klid a romantiku před bujarými letními večírky a nebezpečnými dobrodružstvími. Je vhodný pro denní plážové lenošení, ale také na noční romantické rande. Jak se den chýlí ke konci, tak se jemná sluncem zalitá vůně mění na smyslnou a luxusní vonnou esenci.


PARFÉM ZAG ZODIAK 316 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CHLOÉ SEE BY CHLOE

Parfém ZAG Zodiak 316 je vůní léta stráveného ve městě. Představte si teplý letní podvečer na Vaší oblíbené terase v centru města. Popíjíte vychlazené drinky, posloucháte živou hudbu a užíváte si příjemné chvíle s přáteli plné pohody a smíchu.

Sladko-svěží kompozice tohoto parfému vyjadřuje městský styl. Je moderní, stylová a hravá, jemná, ale dostatečně intenzivní. Připomíná mi vůni chlazeného jablečného moštu. Sladko-kyselé tóny květů jabloně a osvěžujícího bergamotu působí velmi hravě a navozují příjemnou sluneční atmosféru. Intenzivní, čisté a vzdušné tóny jasmínu a sladký jemně ovocný akord květu ylang-ylang vyzařují ryze ženskou energii, která je velmi sofistikovaná a elegantní. Santalové dřevo, pižmo a krémová vanilka do vůni přinášejí nádech smyslnosti se zachováním svěží a čisté kompozice.

Parfém ZAG Zodiak 316 ztělesňuje ženu, která srdcem i duší miluje ruch velkoměsta. Je velmi společenská, veselá a upřednostňuje mladou a svěží eleganci. Parfém ZAG Zodiak 316 je ideálním společníkem na odpolední procházku městským parkem nebo na ranní kávičku s přítelkyněmi.


PARFÉM ZAG ZODIAK 346 - INSPIROVANÝ VŮNÍ ROBERTO CAVALLI PARADISO

Parfém ZAG Zodiak 346 představuje radost ze života, štěstí a hravost. Je ztělesněním prázdninové atmosféry. Inspirací pro tento parfém se stalo Středomoří, konkrétně Itálie díky své rozmanité přírodě a požitkářský životnímu stylu. Vybízí nás žít svůj život naplno, přežít a užít si každou chvilku ve stylu "la dolce vita."

Kompozice parfému ZAG Zodiak 346 Vás provede po celé Itálii. Sladká mandarinka a osvěžující citrusové plody představují italské pobřeží, kde se horký letní vzduch mísí s chladivým mořským vánkem. Aromatický jehličnan cypřiš vnáší do vůně atmosféru Toskánska. Tóny jehličí, dřeva a zemité akordy ve mně probudily touhu procházet se historickými kamennými uličkami nebo nekonečnými vinicemi, které lemují tyto majestátní jehličnaté stromy. Tóny borovice představují sever Itálie. Její sladká vůně připomínající vůni posečené trávy a spadaného jehličí představuje svěžest a čistotu jezer a hor v severní Itálii. Jemný, ale intenzivní jasmín krášlí zahrady a domy po celé Itálii. Jeho nádherná vůně a křehký vzhled působí uklidňujícím a velmi elegantně.

Parfém ZAG Zodiak 346 je ztělesněním přirozené ženské krásy. Vyzdvihuje šarm, přirozenost a půvab, zároveň dodává sebevědomí a nádech smyslnosti. Je ideální na nošení během dne. Díky parfému ZAG Zodiak 346 bude Váš den plný neobyčejných okamžiků a Vy budete všude rozdávat dobrou náladu a zářit štěstím.


PARFÉM ZAG ZODIAK 343 - INSPIROVANÝ VŮNÍ VERSACE EROS POUR FEMME

Parfém ZAG Zodiak 343 překypuje vášní, ženskou smyslností a žádostivostí. Je to vůně nezapomenutelného flirtu a vášnivých letních nocí. Probuďte v sobě přitažlivou bohyni, která žádného muže nenechá chladným.

Opojná sladko-svěží kompozice harmonicky spojuje svůdné a osvěžující tóny tak, aby vytvořily obraz krásné, silné a sebevědomé ženy, ze které však vyzařuje jemnost a elegance. Sladko-kyselé granátové jablko, které je symbolem lásky a plodnosti představuje charisma, kterou vyzařuje jedině pravá "femme fatale". Osvěžující citrusové tóny v podobě bergamotu a sicilského citrónu odrážejí ženskou jiskru, díky které budete nepřehlédnutelná a zaručeně upoutáte pozornost nejen opačného pohlaví. Jemné okvětní lístky pivoňky a čistota jasmínu prozrazují nadčasovou ženskost a do svůdné kompozice přinášejí kapku romantického nádechu. Alchymii ženské smyslnosti podtrhuje sametové pižmo, santalové dřevo a hřejivý ambroxan.

Chtěli byste zažít léto ve znamení spalující vášně a osudové přitažlivosti? Díky parfému ZAG Zodiak 343 v sobě objevíte nespoutanou ženskou sílu, která mužům doslova učaruje. Odvažte se rozehrát hru, ve které použijete všechny své ženské zbraně a uvidíte, co dokáže smyslná a rafinovaná vůně.


Jak bude vonět Vaše léto? Nechte se inspirovat našimi tipy na dámské letní vůně a vyzkoušejte sadu 10 kusů vzorků dámských letních vůní z naší nabídky, díky kterým prožijete nezapomenutelné léto naplno! U nás najdete ty nejlepší dámské letní parfémy, které Vás osvěží během horkých letních dnů svou lehkou a svěží vůní.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze