Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

PÁNSKÉ VŮNĚ NA HORKÉ LETNÍ DNY

Přišlo léto, rtuť na teploměru opět naznačuje další horký sluncem zalitý letní den. Někoho sluneční paprsky vylákají z domu na pláž, do přírody nebo si pořádně zasportovat. Jiný zas toto období tráví v chladné klimatizované místnosti nebo na terase svého domu. Ať už patříte k lidem, který si horké letní počasí doslova užívají nebo léto není tak úplně šálek vaší kávy, v létě všichni do jednoho potřebujeme pořádnou dávku osvěžení. Pokud se chceme osvěžit, mohli bychom si dát vychlazený drink s ledem, pořádnou porci zmrzliny nebo skočit rybičku do bazénu. A co takhle dopřát si pocit svěžesti během celého dne? S tou správnou letní vůní to je možné, ba dokonce jisté!

Pánské letní vůně jsou navrženy tak, aby dodávaly pocit svěžesti a lehkosti. Aby dobíjeli ztracenou energii a připravili nás na náročné pracovní tempo případně nás "vybičovali" k těm nejlepším sportovním výkonem. Takovým způsobem skvěle fungují citrusové tóny, aromatické mořské akordy nebo zelené tóny. Na klidnou a pohodovou prázdninovou notu nás dokážou naladit tóny exotického ovoce, díky kterým se rázem ocitneme na písečné pláži pod palmou s míchaným drinkem v kokosovém ořechu. Letní vůně by měly vystihovat atmosféru léta podle vašich představ. Pokud ještě nemáte tu správnou letní vůni, nechte se inspirovat mým výběrem těch nejzajímavějších pánských letních vůní na tuto sezónu.


PARFÉM ZAG ZODIAK 395 - INSPIROVANÝ VŮNÍ BY KILIAN MOONLIGHT IN HEAVEN

Parfém ZAG Zodiak 395 je sladká a opojná unisex vůně, která ztělesňuje dvou milenců a jejich romantické rande za svitu měsíce nad klidným nočním oceánem. Tato vůně Vám otevírá dveře do exotického ráje, který ovládne všechny Vaše smysly, a ze kterého už nebudete chtít nikdy odejít.

Kompozice vůně v sobě spojuje sladké, kořeněné a exotické tóny tak, aby vytvořily jedinečnou letní vůni, která zaujme dámské i pánské publikum. V úvodu to jemně zajiskří šťavnatými horko-kyselými tóny citronu a grapefruitu, které jsou pro mě v letních vůních téměř neodmyslitelnou součástí. Špetku vášně a pikantnosti s sebou přinášejí fazolky tonka a růžový pepř. Inspirací pro další ingredience byl thajský dezert s názvem " Khao Niao Mamuang", což znamená lepkavá rýže s mangem. Sladké tropické mango, krémové kokosové mléko a sladká rýže jsou základem nejen tohoto skvělého dezertu, ale také parfému ZAG Zodiak 395. Právě tato skvělá kombinace dělá z této vůně unikátní exotickou jízdu, která není žádný sladký letní kýč, ale sofistikovaná letní směs plná kvalitních ingrediencí.

Parfém ZAG Zodiak 395 je určen pro všechny bez rozdílu pohlaví a věku, kteří hledají jedinečnou svěží vůni s exotickou atmosférou. Byl vytvořen tak, aby Vám zpříjemnil horký letní den a zároveň Vás doprovázel i tropickou letní nocí.


PARFÉM ZAG ZODIAK 250 - INSPIROVANÝ VŮNÍ VERSACE DYLAN BLUE

Parfém ZAG Zodiak 250 je svěží citrusová vůně, která však vyzařuje sílu, individualitu a přesvědčivou charisma. Je osvěžující, hluboká, mírně tajemná a aromatická, stejně jako středozemní moře, které se stalo hlavní inspirací pro vznik tohoto parfému.

Citrusové tóny kalábrijského bergamotu a grepu spolu s chladnými vodními tóny Vás zavedou na pobřeží Itálie. Bílé písčité pláže, tyrkysové moře a citrusové háje jsou téměř rájem na zemi. Vůně italského pobřeží pomalu střídají vůně blízkého orientu. Papyrus, fíkové listy a koření vytvářejí svěže-kořenitý akcent s dřevitým podtónem, který vystihuje charakter mužné a smyslné vůně. Šafrán, kadidlo a zejména pižmo vytvářejí vášnivý koktejl plný hlubokých a smyslných maskulinních tónů, z nichž ženy doslova šílí. Není pochyb o tom, že tato vůně chytí za srdce nejen svého nositele, ale i množství jeho obdivovatelek.

Parfém ZAG Zodiak 250 je jako rybářská síť, ze které není úniku. Je esencí svůdného muže s podmanivým pohledem, který svou silou, smyslností a empatický vyzařováním přímo hypnoticky přitahuje pozornost opačného pohlaví.


PARFÉM ZAG ZODIAK 251 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CREED AVENTUS

Parfém ZAG Zodiak 251 je svěží ovocná vůně, která vyzařuje čistotu a noblesu. Je zářivá a optimistická, ideální do teplých slunečných dnů. Slaví odvahu, sílu, úspěch a lásku, a tedy život muže, který vše drží pevně ve svých rukou a je sám strůjcem svého štěstí.

Svrchní ovocné tóny symbolizují odvahu vydat se do neznáma, okusit něco nepoznané. Směs šťavnatého ananasu, černého rybízu a zeleného jablka není zrovna doménou pánských vůní, ale působí velmi svěžím a nenuceným dojmem. Květinové tóny růže, jasmínu a dřevitě-zelená vůně břízy v srdci vůně symbolizují lásku, která je něžná a krásná jako květ, no pevná a silná jako strom. Zemitá vůně lesa v podobě dubového mechu, intenzivní pižmo a hřejivá ambra představují sílu a úspěch muže, který se chopí každé příležitosti, běží oproti svému štěstí a nenechá se jen tak unášet vírem emocí. Je to nepochybně ambiciózní parfém pro ambiciózního a výjimečného muže.

Parfém ZAG Zodiak 251 je vůně plná šarmu a sofistikovanosti, která je zakomponována do svěží, no intenzivní kompozice. Během dne Vás bude doplňovat na pracovních setkáních a večer bude ideálním doplňkem každého šarmantního gentlemana.


PARFÉM ZAG ZODIAK 161 - INSPIROVANÝ VŮNÍ LACOSTE RED

Parfém ZAG Zodiak 161 je hravá, svěží mírně aromatická vůně určená všem mužům, kteří se nechtějí jen hrát, ale vyhrávat. Je spojením ležérního a sportovního stylu a nespoutaného mužského sexappealu. Je to vůně vítězů, se kterou zaručeně uspějete!

Tajemství úspěchu této vůně tkví v jednoduchosti. Kompozice je tvořena pouze čtyřmi ingrediencemi, které tvoří dokonale vyvážený celek. Zelené jablko se svou sladko-kyselou vůní, která připomíná směs ovoce a trávy, tvoří jiskřivý úvod této svěží, ale intenzivní vůně. Aromatická borovice, v níž se snoubí tóny jehličí, sladké pryskyřice a dřeva je takříkajíc chladivým prvkem, který osvěží a nabudí stejně jako studená sprcha v horký letní den. Intenzivní zemité pačuli se svými afrodiziakálními účinky dodává celé kompozici sexy šmrnc a velmi mužný charakter. Temperamentní vetiver uzavírá dřevitou kompozici svojí éterickou dřevitě-zemitou vůní, která vydrží i během těch nejnáročnějších sportovních výkonů.

Parfém ZAG Zodiak 161 je nadčasový parfém, který nedělá kompromisy. Je jasný a přímočarý stejně jako muž, který následuje svůj cíl a vybral si cestu vítězství. Využijete ji zejména během teplých letních dnů, ale neuděláte krok vedle ani když si ji zvolíte jako doplněk na speciální příležitost.


Vyberte si z naší nabídky množství pánských letních parfémů na každou příležitost nebo vyzkoušejte sadu 10 vzorků pánských letních vůní, které Vám zpříjemní sluncem zalité horké letní dny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze