Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

PÁNSKÉ JARNÍ VŮNĚ NA KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

Probuďte své smysly tak, jak se na jaře probouzí okolní příroda, díky našim jarním vůním.

S prvními jarními slunečními paprsky odlehčujeme naše šatníky, jídelníčky a saháme také po svěžejších parfémech. Jsme plný energie, optimismu a vyhledáváme vše, co je fresh, lehké a svěží. Jarní vůně jsou charakteristické svěžím složením, častokrát obohacené o citrusové tóny, zelené, či vodní akordy.

V tomto článku Vám představím pánské jarní vůně, které dokážou udržet krok s aktivním sportovcem, vytíženým byznysmenem, ale také s mužem, který je hvězdou každého večírku.


PARFÉM ZAG ZODIAK 164 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CHANEL ALLURE HOMME SPORT

Parfém ZAG Zodiak 164 je vůně pro aktivního muže. Pokud máte rádi výzvy a s nadšením překonáváte své limity, tato vůně je určena právě pro Vás. S parfémem ZAG Zodiak 164 se můžete vydat na dobrodružnou plavbu po širém moři, můžete zdolávat nejvyšší kopce nebo překonávat sportovní rekordy.

Parfém ZAG Zodiak 164 je svěží vůně s příjemným sladkým nádechem. Po prvním přivonění ucítíte medově sladký akord citrusu neroli, který velmi decentně doplňují svěží vodní tóny. Přestože vůně působí velmi svěže překvapila mě svou intenzitou, za což vděčí zejména pižmový základu. V dozvucích polechtá čichové smysly tóny pepře a fazolek tonka.

Parfém ZAG Zodiak 164 je díky své svěžesti a dřevitému základu vhodný pro každou příležitost. Tato jarní vůně si určitě získá srdce všech mladých aktivní muže.


PARFÉM ZAG ZODIAK 242 - INSPIROVANÝ VŮNÍ BVLGARI AQVA POUR HOMME

Parfém ZAG Zodiak 242 je skutečným ztělesněním pánské jarní vůně, se kterou se vydáte na nikdy nekončící dobrodružnou cestu. Má velmi svěží aromatický charakter, který dokonale vystihuje atmosféru jarního dne.

Výrazné citrusové tóny v úvodu parfému ZAG Zodiak 242 mě okamžitě probudili ze zimní melancholie. Po chvíli se do popředí dostává aromatická šalvěj a levandule. Dřevitý základ s hřejivým jantarem jsou zárukou dlouhotrvajícího smyslového zážitku.

Parfém ZAG Zodiak 242 je podle mého názoru univerzální vůně pro všechny věkové kategorie. Během dne příjemně osvěží, zatímco večer hřejivě pohladí.


PARFÉM ZAG ZODIAK 407 - INSPIROVANÝ VŮNÍ PRADA LUNA ROSSA

Netradiční parfém ZAG Zodiak 407 je nepochybně velmi originální a svým specifickým složením patří mezi aromatické jarní vůně. Tento parfém kombinuje klasické vůně moderním nekonvenčním způsobem.

Pro někoho možná překvapivý úvodní tón levandule ve spojení s hořkým pomerančem zajistí skutečný aromatický čichový zážitek. Svěžest parfému ZAG Zodiak 407 dodává chladivá máta, která má také aromaterapeutické účinky. Pyramidu netradičního složení uzavírá ambroxan, který vůni dodává orientální nádech a hloubku.

Ačkoliv má parfém ZAG Zodiak 407 netradiční moderní složení evokuje ve mně spíše klasický elegantní styl. Jeho nositel je názorově vyzrálý muž, který má výrazné vnitřní vyzařování a potřebnou vážnost.


PARFÉM ZAG ZODIAK 253 - INSPIROVANÝ VŮNÍ YVES SAINT LAURENT Y

Parfém ZAG Zodiak 253 je velmi mužná a intenzivní vůně. Je sofistikovaná a elegantní a zároveň decentně svěží. Promyšlené vyvážené složení tohoto parfému ho předurčuje stát se ikonickou vůní vhodnou pro každého muže

Charakter parfému ZAG Zodiak 253 je dřevitý s kořenitým nádechem. Přesto bych tento parfém zařadila do skupiny jarních vůní. Vděčí za to zejména tónem bergamotu a citronu v úvodu vůně. Později se do popředí dostává pikantní zázvor s jemným dotykem mátových lístků. Dřevitý mírně kořenitý základ v podobě cedru a pižma skvěle kontrastuje se svěžími tóny, díky čemuž vůně působí velmi vyváženě a sofistikovaně.

Parfém ZAG Zodiak 253 se stane součástí každodenního života svého nositele a bude ho provázet běžným dnem, ale i výjimečnými životními událostmi.


Najděte si jarní vůni, která dokonale odráží Vaši osobnost a životní styl. Vyzkoušejte sadu 10 kusů vzorků pánských jarních vůní. Nechte se inspirovat svěžestí a jedinečností jarních vůní.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze