Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

OKOUZLUJÍCÍ PODZIMNÍ VŮNĚ

Podzim hýřící barvami, někým milovaná někým nenáviděná, ale její kouzelná atmosféra je nepopiratelná. Dny se zkracují a ochlazují, ale hřejivé sluneční paprsky nás stále těší svou přítomností. Podzim je také obdobím plným chutí a vůní. V sadech dozrává úroda, nastává období vinobraní, jarmarků a hodů a my si užíváme sladké plody léta. Charakteristickými vůněmi podzimu jsou vůně skořice, jablek, ořechů, pečených kaštanů a vůně mladého vína. V chladném počasí takříkajíc intuitivní vyhledáme vůně, které jsou hřejivé a intenzivní. Takovému "podzimnímu trendu" podléhá i výběr parfému vhodného na toto roční období.

"Podzim paní bohatá, barví stromy do zlata ..." tuto veršovačku znají snad všechny děti už v mateřské školce. Podzim paní bohatá je skutečně dobrým přirovnáním, které můžeme použít i v případě podzimních parfémů. Podzimní parfémy jsou skutečně bohaté, intenzivní a hřejivé. Převládají v nich pikantní kořeněné tóny, hřejivé orientální akordy a vůně dřeva. Podzimní parfémy jsou výrazné a smyslné, častokrát se v nich objevují tóny sluneční ambry, afrodisiakální tóny pižma nebo pačuli, pikantní skořice nebo lahodná vanilka. Milovníci květin a ovoce se však také nemusí vzdát svých oblíbených vůní. Svěží letní citrusové ovoce nahrazuje sladké jablko nebo hruška. V případě květinových vůní jsou vhodné opojné indolické tóny bílých květů jako lilie, jasmín, tuberóza, případně ikonický symbol romantiky a vášně - růže.

Pokud jste si ještě nenašli svůj oblíbený podzimní parfém, případně při jeho výběru takříkajíc tápete, velmi ráda Vám s jeho výběrem pomohu. Možná Vás inspirují pro mě TOP parfémy vhodné do sychravých podzimních dní.


PARFÉM ZAG ZODIAK 090- INSPIROVANÝ VŮNÍ CALVIN KLEIN EUPHORIA

Parfém ZAG Zodiak 090 odpoutá Vaši pozornost od pochmurného podzimního počasí a přenese Vás do exotické květinové zahrady plné mystické ženské energie. Ve světě parfému 090 ZAG Zodiak můžete odhodit všechny zábrany, vypustit svého nespoutaného ducha a bezhlavě se vrhnout do nezapomenutelného milostného dobrodružství.

Opojná, sametová a návyková, to jsou označení, které přesně definují tuto ovocně-květinovou kompozici. Návykové ovocné tóny granátového jablka, maliny a broskve se snadno vznášejí chladným podzimním vzduchem. Svou sladkou vůní lákají všechny lidi kolem a chytají je do voňavé pasti, ze které není úniku. Tímto sladkým tónem jsem přiznám se podlehla i já, nechala jsem se lapit jako moucha na med. Opojné květinové srdce tvořené exotickou orchidejí, lotosem a fialkou, nadále omamně svádí, dokud Vám parfém ZAG Zodiak 090 neučaroval natolik, že si bez něj budete připadat jako nahá. Sametově hebké a hřejivé jako náruč milované osoby jsou tóny pižma a vanilky, které vůni dodávají jemný krémový nádech. Usadí se na Vaší pokožce jako jemné pohlazení a budou Vás provázet dnem, zda nocí celé hodiny.

Parfém ZAG Zodiak 090 je velmi ženský a elegantní, vyzdvihuje přirozený šarm a podporuje smyslnost každé ženy. Obyčejný den promění na neobvyklý zážitek a romantický večer na vášnivou noc.


PARFÉM ZAG ZODIAK 264 - INSPIROVANÝ VŮNÍ MERCEDES-BENZ MERCEDES-BENZ

Parfém ZAG Zodiak 264 je typicky maskulinní vůně, která odráží luxusní životní styl. Při této vůni se mi v hlavě přehrává ukázka z filmu o šarmantním a přitažlivém tajném agentovi, který se ve svém nablýskaném kabrioletu s větrem ve vlasech a v elegantní bílé košili vydává na svou nejnovější dobrodružnou misi. Je to muž, který na své cestě zanechává množství zlomených srdcí, a který vždy dosáhne to, co si zamane.

Kompozice vůně je velmi elegantní, intenzivní a pikantní. Mírně chladivý efekt mají úvodní tóny citronu a bergamotu, které se mísí s bobulemi pepře a vytvářejí tak kořeněný, ale osvěžující koktejl vůní. Trošku jiné, neobvyklé kořenité akordy s orientálním podtónem do vůni přináší muškátový oříšek zjemněn květem fialky a doplněn o zemité a výrazné tóny vetiveru. Výrazné vonné akordy jsou jakýmsi podpisem celé kompozice. Dřevitému základu dominuje opět velmi intenzivně pačuli, které podmanivým způsobem do vůně přináší dřevité, mírně zemité až zelené tóny, které nádherně hrají s vůní dřeva a jehličí v podobě virginského cedru.

Parfém ZAG Zodiak 264 je vůní vyzrálého muže s jasnými cíli a názory, který v životě už něco dosáhl, ale stále rád zdolává nové výzvy. Je to elegantní a sofistikovaná vůně, která se dokonale hodí na speciální příležitosti.


PARFÉM ISSORIA LYRA - INSPIROVANÝ VŮNÍ GIORGIO ARMANI MY WAY

Parfém ISSORIA LYRA je inspirativní vůní, která vybízí k novým začátkem. Dodá Vám odvahu, abyste žili život podle svých představ, abyste šli svou vlastní cestou a přestaly plnit očekávání ostatních. Parfém ISSORIA LYRA Vás bude unášet na sametové ženské vlně do neprobádaných končin nejen vnějšího světa. Poznejte sebe, své touhy, abyste mohli otevřít světu, který na Vás čeká. Objevte nový svět, který poznáte vlastníma očima.

Kompozice vůně Vás vezme na strhující cestu kolem světa plnou nezapomenutelných zážitků. Italský bergamot a egyptský pomerančový květ Vám otevírají bránu do ovocně-květinové zahrady plné svěžích citrusových tónů. Virginský cedr a bílé květinové akordy indického jasmínu s tuberózou na mě na jedné straně působí velmi jemně, něžně a žensky, na druhé straně jsou skutečně intenzivní a do celé kompozice vnášejí energii a sílu. Vanilka z Madagaskaru a nadčasové elegantní pižmo tvoří sofistikovanou tečku za půvabnou a harmonickou kompozicí.

Parfém ISSORIA LYRA se díky své intenzitě a výdrži hodí pro každou příležitost. Nejlépe vynikne během chladnějších, jarních a podzimních dní, které prozáří jako hřejivé paprsky slunce.


PARFÉM ZAG ZODIAK 256 - INSPIROVANÝ VŮNÍ GIORGIO ARMANI STRONGER WITH YOU

Nedbalá elegance, mladický šarm a originalita v každém detailu, to vystihuje parfém ZAG Zodiak 256. Je to vůně moderního a sebevědomého muže, který žije pro přítomný okamžik. Energie, kterou ze sebe vyzařuje je ukázkou jeho síly, s jakou zvládá s přehledem každodenní výzvy. Je to vůně nové silnější generace, která se nebojí naplno projevit.

V kontrastní kompozici se odráží originální moderní styl odrážející mladých lidí dnešní doby. Úvod vůně je jako vystřižený z podzimní pohádky. Kaštanové tóny, kardamom, skořice a vanilka zahřejí jak teplý kašmírový svetr, ale zároveň díky jemně pikantním kořenitým tónem povzbudí do nového dne. Po hřejivých tónech přichází menší osvěžující překvapení, které je jako doušek ledového čaje z máty, šalvěje s kapkou ananasové šťávy. Špetku tajemné pikantnosti a elegantní hloubavosti do vůni přinášejí dřevité tóny cedru spolu s jemnou štiplavostí růžového pepře. Složení vůně plné kontrastních akordů však nepůsobí vůbec chaoticky, právě naopak, tvoří neodolatelně přitažlivý celek, ve kterém do sebe všechno nádherně zapadá.

Pokud rád prezentuješ svůj originální styl, parfém ZAG Zodiak 256 je tou správnou volbou. Díky němu budeš nepřehlédnutelný a nepopiratelně zajímavý. Vyjádři svůj životní postoj touto moderní vůní, která nemá konkurenci.


Nevíte se rozhodnout jakou vůni si máte zvolit na podzimní období? Nechte se inspirovat našimi podzimními vůněmi na každou příležitost a vyzkoušejte 10 vzorků námi vybraných dámských podzimních vůní a 10 vzorků pánských vůní na podzimní období.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze