Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

LEVANDULE, OMAMNÝ FIALOVÝ POKLAD ZE STŘEDOMOŘÍ

Levandule, jedna z nejoblíbenějších bylinek po staletí na celém světě. Proč tomu tak je? Levandule je nepochybně se svou sytě fialovou barvou překrásný dekorační polokeř. Nicméně to, že levandule není jen překrásnou bylinkou zjistili ve Středomoří odkud pochází již před 2500 lety. V minulosti, stejně i dnes, se využívala v aromaterapií, léčitelství, kosmetice i v kuchyni. Pomáhá při kožních problémech, nespavosti, má antiseptické účinky, snižuje krevní tlak, a mnohé další. Určitě každý z nás už viděl sáček sušené levandule v šatníku, kde má za úkol odpuzovat moly. V kuchyni má levandule také mnohostranné využití jako například dochucení nápojů, výrobu dezertů nebo levandulového vína a medu. Díky své intenzivní aroma je také velmi populární v aromaterapií, přidává se do avivážních prostředků a v neposlední řadě do parfémů. Parfémy s aromatickou vůní levandule jsou omamné, povzbuzující a výjimečné. Pokud si Vás vůně této výjimečné bylinky získala stejně jako mě v naší nabídce najdete množství dámských i pánských parfémů s vůní levandule. Pokud jste nerozhodní a nevíte si vybrat ten správný parfém pro Vás inspirujte se výběrem mých nejoblíbenějších levandulových vůní.


PARFÉM ZAG ZODIAK 533 - INSPIROVANÝ VŮNÍ YVES SAINT LAURENT LIBRE

Parfém ZAG Zodiak 533 je výkřikem svobody a života podle vlastních pravidel. Je to dámská vůně, která odráží sebevědomí, vášeň a nespoutanost smyslné moderní ženy. Spojuje v sobě výrazné maskulinní prvky a ženskou energii a eleganci. Kašlete na konvence, nenechte se svazovat pravidly, právě naopak nechte se vést svými vlastními pocity a emocemi!

Úvod vůně se nese ve znamení svěžesti a energických citrusových tónů. Sladká šťavnatá mandarinka spolu s výraznými jemně kyselými černým rybízem vnášejí do vůně osvěžující jiskru. Citrusové tóny však nejsou dominantním prvkem vůně, zanechávají ve mně spíše jemný a nenucený dojem. Pravý charakter vůně se rozvíjí v jeho ohnivém ženském srdci. Intenzivní levandule a smyslné tóny jasmínu zachycují výjimečnou eleganci a důmyslnost, která je charakteristická pro sebevědomou a úspěšnou ženu. Po květinových tónech pomalu nastupují dřevité tóny cedrového dřeva s příměsí jehličnatých akordů, které do vůni vnášejí kousek mužské síly, avšak dokonale zapadnou do elegantní kompozice. Jemný dotek hedvábí, tak bych charakterizovala závěrečné tóny pižma a vanilky. Dlouhotrvající jemná a velmi smyslná kombinace pižma a vanilky je zaručeně třešničkou na dortu, která podtrhla velkolepost této kompozice.

Parfém ZAG Zodiak 533 je esencí ženy, která se nestydí říct ano a nebojí říct ne. Má život pevně ve svých rukou a jen ona a nikdo jiný nerozhoduje o tom jaká je, co dělá a kam směřuje. Vůně je ideální na speciální příležitosti, kde Vám dovolí vyniknout a všechny pohledy budou směrovány jen a jen na Vás.


PARFÉM ZAG ZODIAK 101 - INSPIROVANÝ VŮNÍ JEAN PAUL GAULTIER LE MALE

Parfém ZAG Zodiak 101 je originální pánská vůně, která přináší tak trochu netradiční pohled na muže. Její moderní koncept dokáže pochopit jedině odvážný muž, který má rád výzvy a nebojí se jít do všeho takříkajíc po hlavě. Přestože se jedná o moderní vůni splňuje všechny atributy sexy mužné vůně, která vzbudí zájem každé ženy.

Aromatické složení je mírně sladší, než jsem zvyklá u mužských vůních, no vůbec mi nevadí, právě naopak. Je to vyvážená směs aromatických, svěžích kořenitých a sladkých tónů, která je přímo nabitá pozitivní energií. Tóny kardamonu, skořice a vanilky jsou doslova k sežrání. Mám pocit jako bych ucítila horké kapučíno se skořicí a špetkou kardamonu, pro zahřátí celého těla. Intenzivní a popisná vůně levandule je snadno zabalená svěžími tóny bergamotu a chladivé máty, což přímo kontrastuje s teplým úvodem vůně. Po rozvinutí vůně se opět setkáváme s hřejivými tóny ambry a santalového dřeva a s kořenitým akordem fazolek tonka. V této kompozici se tváří v tvář setkává intenzita, svěžest, hřejivé a sladké tóny, díky čemuž je tak výjimečná a nenapodobitelná.

Parfém ZAG Zodiak 101 je vůní, se kterou se neschováte v davu. Je přímo nemožné nereagovat na její atraktivní moderní koncept, který si prostě musíte zamilovat. Díky svému hřejivému složení je určena spíše do chladnějšího ročního období a se svou intenzitou je přímo předurčena pro speciální příležitosti.


PARFÉM ZAG ZODIAK 388 - INSPIROVANÝ VŮNÍ TOM FORD FUCKING FABULOUS

Parfém ZAG Zodiak 388 je provokativní unisex vůně, kterou charakterizuje okázalost, dekadentnost a obrovský nadhled. Je to vůně ženy nebo muže, kteří mají podle mnohých až přílišné sebevědomí a jsou jednoduše a nepopiratelně úžasný!

Hned po prvním přivonění ukazuje svou intenzitu, sílu a jedinečnost kombinací intenzivní bylinkové vůně šalvěje a aromatických tónů levandule. Zemité tóny kořene kosatce, surová kůže a hořké mandle jsou možná netradičním spojením, ale zaručeně nimi dosáhnete požadovaný efekt. Vzbudit pozornost a možná tak trochu i šokovat?! Dřevité tóny bílého dřeva a hřejivá ambra jsou takzvané unisex ingredience, díky kterým vůně dostává hloubku a dlouhotrvající intenzitu. Pikantní fazole tonka v kontrastu s teplým a jemným cashmeran zanechávají na pokožce bohaté aroma, která nemá konce. Vonná kompozice je nepochybně ztělesněním exkluzivity a luxusu, kterou buď zcela milujete nebo ji jednoduše akceptujete.

Parfém ZAG Zodiak 388 je tak poněkud excentrický v tom nejlepším slova smyslu. Pokud vás láká vše nevšední, možná trochu pošetilé a bláznivé, tak tato vůně je pro Vás tou správnou volbou. Ve všední den, na speciální příležitost, v létě nebo v zimě, je jedno kdy a kam si tento parfém "obléknete", protože s parfémem ZAG Zodiak 388 budete vždy jiný, prostě úžasný!


PARFÉM ZAG ZODIAK 265 - INSPIROVANÝ VŮNÍ SHAIK OPULENT SHAIK BLUE NO. 77

Parfém ZAG Zodiak 265 je exkluzivní pánská vůně s nádechem orientu. Je svůdná, tajuplná a velmi přitažlivá stejně jako příběhy o sultánovi a jeho harému. Zahalte se do vůní dálného východu a objevte tajemné kouzlo třpytivého pouštního písku.

Složení parfému ZAG Zodiak 265 je velmi elegantní, klasické s výrazným maskulinním charakterem. Hned v úvodu vůně mě ohromila nádherná a intenzivní levandulová aroma, kterou decentně doplňují nakyslé citrusové tóny v podobě bergamotu a citronu. Aromatické mírně osvěžující tóny se pozvolna mění na gurmánské akordy, které svou pikantností a lahodností doslova vyrážejí dech. Hřejivá skořice, hřebíček a jablko působí jako balzám na duši, díky kterému mám chuť k vůni vonět zas a znova. Výrazné mužné dřevité tóny cedru, pačuli a dubového mechu doplňují jemné pižmo a sladká vanilka. Kompozice této vůně je sestavena tak, aby působila nadčasovým dojmem, byla intenzivní, ale nepříliš výrazná.

Parfém ZAG Zodiak 265 v sobě spojuje jemnost a sílu, smyslnost a tajuplnost, stejně jako každý pravý muž. Je to jeden z mála parfémů, které jsou nositelné během celého roku na běžné nošení i na různé speciální příležitosti. Pokud máte rádi klasický nadčasový styl, parfém ZAG Zodiak 265 je pro Vás tou správnou volbou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze