Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

DÁMSKÉ VŮNĚ, KTERÉ NAPLNÍ VAŠE ROMANTICKÉ PŘEDSTAVY

Každý z nás se občas nechá unést do světa fantazie a neobyčejných romantických představ. Sníme o osudové lásce plné dobrodružství a nezapomenutelných zážitků. Romantické představy mají množství podob. Někdo chce prožít příběh lásky jako z milostného románu. Příběh kde se muž ženě dvoří s kyticí růží v rukou a s poezií na rtech. Hýčká si ji jako královnu, zahlcuje ji láskou, něhou a úctou každý den po zbytek života. Někdo by chtěl prožít romantický příběh plný flirtu, vášně a živočišné přitažlivosti. Jedno však mají všechny představy společné, všechno jsou to příběhy se šťastným koncem. Nech se vtáhnout do příběhů plných lásky a vášně díky našim romantickým parfémům. Inspiruj se a žij svůj vlastní romantický příběh.


PARFÉM ZAG ZODIAK 321 - INSPIROVANÝ VŮNÍ GUCCI FLORA BY GUCCI

Parfém ZAG Zodiak 321 vypráví příběh mladé dívky, která prožívá svou moderní romantickou pohádku. Mladá něžná a naivní dívka, která má zálibu ve čtení romantické literatury, má klasický ženský styl a dobrosrdečnou povahu. Zamilovala se do citlivého a pečlivého chlapce, který jí lásku opětoval. Sladký něžný příběh se šťastným koncem.

Vůně něžné a krásné pivoňky, která je ústředním prvkem v této vonné kompozici se vznáší jako lehký a sladký oblak. Citrusové plody se svou svěží aroma působí jako jemný jarní vánek, který tento oblak z pivoňky jemně rozdmýchává. Lahodné květy osmantu a okvětní plátky růže navozují atmosféru botanické zahrady jako stvořené na romantickou schůzku dvou mladých zamilovaných lidí. Kuličky růžového pepře a santalové dřevo vůni dodávají ryze ženský charakter, který dotváří romantický, no smyslný koncept parfému ZAG Zodiak 321.

Něžná a romantická vůně je ideální do teplejšího jarního a podzimního počasí. Díky parfému ZAG Zodiak 321 bude každý jeden den jako kapitola z románu o lásce, něze a přátelství se šťastným koncem "... a žili šťastně až navěky".


PARFÉM ZAG ZODIAK 059 - INSPIROVANÝ VŮNÍ VERSACE CRYSTAL NOIR

Buď hlavní hrdinkou ve svém vlastním romantickém příběhu. S parfémem ZAG Zodiak 059 budeš "femme fatale", žena, která svým charismatem a smyslností odzbrojuje všechny muže ve svém okolí. Zahal se do tajuplného orientálního závoje a nech se obletovat a dobíjet.

Magická přímo až éterická kompozice parfému ZAG Zodiak 059 tě zavede do světa luxusu, do světa, kde se nemožné stává možným. Staň se královnou, ženou, pro kterou muži ztrácejí hlavu a obětují pro ni celý svůj život. Sametově jemné krémové tóny kokosu spolu s pikantním kardamomem a pepřem působí jako záhadná a smyslná mlha, která ukrývá něžné květinové srdce z gardénie a sladké pivoňky. Vzácná ambra, pižmo a exotické santalové dřevo vůni propůjčují tajuplný charakter, díky kterému se staneš neuchopitelnou kráskou a objektem mužské touhy.

Parfém ZAG Zodiak 059 v sobě promítá protiklady krás, které jsou ženám vlastní. Záhadná, smyslná, sladká a svůdná, nevinná no rafinovaná. Díky své hřejivé povaze se stane ideálním společníkem zejména v chladnějším počasí. S parfémem ZAG Zodiak 059 zažiješ kouzlo romantické vášnivé noci, která nikdy nekončí.


PARFÉM ZAG ZODIAK 338 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CHLOE LOVE STORY

Představ si jak trávíš všední den ve městě lásky, v Paříži. Procházíš se historickými uličkami, popíjíš kávu v útulné kavárničce, když se vaše pohledy najednou setkají. V ten okamžik oba víte, že nic nebude tak jako dříve, začíná nová etapa vašeho života. Není to jen chvilkové vzplanutí, je to láska na celý život.

Parfém ZAG Zodiak 338 je příběhem lásky dvou mladých lidí, příběhem čistého nesobeckého citu, po kterém touží každá lidská bytost. Začíná se svěžími a jiskřivými tóny citrusů, stejně jako prvotní jiskra mezi mužem a ženou. Opojné a sladké květinové srdce z růže, květů pomeranče a broskve napadne smysly stejně jako čerstvá zamilovanost. Trvanlivý základ tvořen hřejivými tóny pižma, santalu a pačuli představuje hluboké city, které se léty rozvíjejí a nabírají na své intenzitě.

Parfém ZAG Zodiak 338 chytí za srdce každou něžnou a romantickou duši, která preferuje přirozenou krásu a ladnou eleganci. Prozáří všední jarní a letní dny a vnese do nich romantiku a optimismus.


PARFÉM ZAG ZODIAK 324 - INSPIROVANÝ VŮNÍ GIORGIO ARMANI SI

Temperamentní a sebevědomá vůně pro moderní ženu, takový je parfém ZAG Zodiak 324. Žena, která holduje požitkářskému životnímu stylu. V životě stejně jako v lásce hraje vabank, všechno nebo nic. Buď nespoutaná a charismatická stejně jako tato vůně. Řekni ano flirtu, ano vášni, ano intenzivní dechberoucí lásce.

Parfém ZAG Zodiak 324 je jako magnet. Úvodní tóny černého rybízu a opojné vanilky přitahují pozornost a objekt tvé touhy se okamžitě chytí do sladké a smyslné pavučiny. Květinové srdce ukrývá nadčasový symbol lásky, růži a jemné, něžné tóny frézie. Exotické dřevité tóny a pačuli v základě vůně působí doslova návykově.

Parfém ZAG Zodiak 324 je účinný nástroj na svádění během dne, ale i během vášnivých nocí. Přitahuje pozornost okolí a každého si okamžitě omotá kolem prstu. Nyní je jen na tobě, jestli řekneš ano flirtu, lásce nebo svobodě.


S našimi romantickými vůněmi zažiješ nezapomenutelný západ slunce, večeři při svíčkách nebo procházku po pláži ruku v ruce se svým milovaným. Dámské romantické parfémy z naší nabídky tě zasáhnou jako Amorův šíp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze