Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

IMUNKO - PODPOŘTE IMUNITU SVÝCH DĚTÍ ZDRAVĚ A CHUTNĚ

Opět udeřilo chřipkové období a bohužel chřipka není jediným strašákem, který dělá nám rodičům vrásky na čele. Podzim a chladné počasí už tradičně přeje virem a virózám, které nám dokážou pořádně znepříjemnit život. V tomto období jsou nejvíce ohroženy naše děti, které jsou ve školních a školkařských kolektivech dennodenně vystavovány bakteriím a bacilem. Obranyschopnost našich malých ratolestí dostává pořádně zabrat a pokud nemají pořádně silnou imunitu viry v organismu převezmou svou moc a pro nás rodiče nastává období probdělých nocí, podávání množství léků a utěšování dětí, když se cítí nejhůř.

S příchodem chladnějších dní se automaticky snažíme děti chránit tím, že podporujeme jejich imunitu. Snažíme se zvýšit příjem vitaminů v ovoci a zelenině, dbáme na precizní hygienu rukou a saháme také po výživových doplňcích určených pro děti. Každý rodič chce pro své děti jen to nejlepší, a proto strávíme množství času studováním množství rozličných výživových doplňků a ptáme se na rady od dalších rodičů, který stejně jako my získávají v této oblasti různé zkušenosti. Jednu takovou radu bych Vám chtěla dát i já a tím je výživový doplněk, který podpoří imunitu Vašich dětí, pomůže mu s trávením, vyživí jeho kosti, zuby a dásně, a navíc i skvěle chutná. Zní to až příliš dobře aby to byla pravda? Ujišťuji Vás, že je to skutečně tak!


PODPOŘÍ IMUNITU A LAHODÍ MLSNÝM JAZÝČKŮM

IMUNKO má skutečně výjimečné složení, které se stará o komplexní zdraví Vašich dětí. Významnou složkou jsou Oligosacharidy mateřského mléka nazývané také HMO látky, které hrají klíčovou roli ve vývinu dětského mozku a kognitivních schopností, podporují imunitní funkce a posilují střevní bariéru. Věděli jste, že až 80% imunity se nachází ve střevech. Právě z tohoto důvodu je důležité, aby trávení fungovalo správně a abychom udržovali zdravou střevní mikroflóru. V tom výrazně pomáhá akáciová vláknina obsažená ve výživovém doplňku IMUNKO. Ta se dokáže udržet v celé délce střeva, postupně se uvolňuje během 24 až 48 hodin oproti ostatním druhům vlákniny, která se dokáže uvolňovat nejvíce 6 hodin a tím se oslabuje jejich efekt. Akáciová vláknina je proto vhodná také pro děti, které mají problém s trávením, alergiemi, či potravinové intolerance.

O zázračné vitamínové bombě jménem rakytník jste už jistě slyšeli. Je doslova nabitý vitamínem C, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému, a který je také velmi důležitý při vstřebáváním železa. Dalším skvělým pomocníkem na posílení imunity je Arabinogalaktan nebo výtažek z modřínu opadavého, který má podle nejnovějších studií množství pozitivních účinků na zdraví. Zkracuje průběh virových a respiračních onemocnění, chrání proti nachlazení, chřipce a virózám. Posiluje odolnost organismu, podporuje růst příznivých bakterií ve střevech a pomáhá proti zácpě.

Velmi důležitou roli k udržení zdravých kostí a zubů nemá jen pití mléka jako nás učili naši rodiče, ale i hořčík. Dlouhotrvající nedostatek hořčíku může vést k rozvinutí některých civilizačních onemocnění, jako je například cukrovka, řídnutí kostí, migrény a bolesti hlavy, poruchy spánku, a deprese.

IMUNKO je skutečně velmi silným bojovníkem proti virům a jiným onemocněním a také výborným ochráncem organismu Vašeho dítěte. Navíc má skvělou chuť mandarinky nebo jablka, která je docílena výlučně přírodními aromaty. Vaše dítě tak bude lahodným sladkým nápojem podporovat svou imunitu a také dodržovat pitný režim. Praktické balení formou denních dávek v samostatných jednorázových sáčcích je jednoduché přibalit si s sebou i na cesty.

IMUNKO nemusí být jen kamarád, který bojuje proti ošklivým bacilem zevnitř. Díky dárkovému balení IMUNKO SET, který obsahuje obě příchutě - jablko a mandarinka, a plyšovou hračku IMUNKO, si Vaše dítě může svého silného a odvážného kamaráda brát všude s sebou a přivinout se k němu, aby ho ochraňoval i během tmavé strašidelné noci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze