Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

TOP UNISEX PARFÉMY, DO KTERÝCH SE ZAMILUJETE

Vůně pro všechny bez rozdílu pohlaví, to jsou unisex parfémy. Definují vlastní identitu, stírají rozdíly mezi mužem a ženou, popírají zaběhnutá pravidla.

Přelomte zastaralé společenské názory, v nichž platí, že žena má vonět jako sladké ovoce a květiny, muž by měl sahat po dřevitých kořeněných vůních. Najděte odvahu a zkuste něco jiného, ​​něco, co se nerozděluje na striktně mužské a ženské. Unisex parfémy Vám otevřou nové obzory, zjistíte, že vůně neznají rozdíly mezi pohlavími. Představujeme Vám unisex parfémy, které vystihují Vaši osobnost a ne pohlaví.


PARFÉM ZAG ZODIAK 539 - INSPIROVANÝ VŮNÍ ESCENTRIC MOLECULES MOLECULE 01

Parfém ZAG Zodiak 539 je určen pro všechny originálních experimentátorů. Její unikátnost spočívá v interakcí s Vašimi přírodními feromony. Má téměř afrodisiakální účinky na okolí, dokonale se přizpůsobí Vaší pokožce, díky čemuž je tento unisex parfém mnohotvárný a jedinečný.

Originálnost parfému ZAG Zodiak 539 je dána díky svému složení, které sestává výlučně z jediného tónu Iso E Super. Jedná se o chemickou látku, aromatickou molekulu, která v přírodě neexistuje. Vůně na mě působí velmi jemně, svěže v pozadí s dřevitými akordy. Vyvolává pocit jako by místy na pokožce zmizela, splynula s ní, ale po čase se opět objeví se svou charakteristickou sametovou hebkostí.

Nakolik parfém ZAG Zodiak 539 působí velmi čistě a jemně hodí se spíše na denní nošení. Svou přizpůsobivostí je těžko definovatelný a je určen pro všechny věkové kategorie.


PARFÉM ZAG ZODIAK 313 - INSPIROVANÝ VŮNÍ HERMES UN JARDIN SUR LE TOIT

Parfém ZAG Zodiak 313 je skutečným osvěžením, které působí jako příval energie pro tělo a mysl. Vůně dokonale vystihuje koncept unisex parfémů. Je nevtíravá, jemná a harmonizující.

Láska na první ovonění, tak bych popsala můj zážitek po vyzkoušení parfému ZAG Zodiak 313. Hned v úvodu jsem ucítila čerstvě posečenou trávu, která působí velmi svěže a revitalizující. Po chvíli se z pozadí vynořují aromatické akordy rozmarýnu a bazalky, které dotvářejí harmonický dojem z vůně. Nasládlé tóny hrušky a růže působí velmi jemně a citlivě, díky čemuž si unisex parfém zamilují dámy i pánové.

Parfém ZAG Zodiak 313 je se svou energickou svěžestí ideální na běžný den, sport nebo procházky v přírodě. Parfém je určen pro všechny energických mladých lidí, kteří si rádi vychutnávají sluneční jarní a letní dny v přírodě.


PARFÉM ZAG ZODIAK 175 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CALVIN KLEIN CK ONE

Unisex parfémy jsou symbolem svobodomyslnosti, jedinečnosti a vlastní životní cesty, a přesně takto by se dal definovat i parfém ZAG Zodiak 175. Je nespoutaný, intenzivní, díky němu můžete být skutečně sami sebou.

Parfém ZAG Zodiak 175 mě pozitivně překvapil svojí citrusovou svěžestí, která působí jako ledová sprcha. Tóny bergamotu, citronu a kardamomu jsou skutečně výrazně, jemně je doplňují zelené a ovocné akordy papáji a ananasu. Později jsem ucítila decentní nasládlé tóny růže, fialky a jasmínu ukryté v srdci vůně. I přesto, že se jedná o citrusovou vůni, parfém ZAG Zodiak 175 rychle nevyprchá, usadí se na pokožce, kde se dále rozvíjí v teplých tónech jantaru a santalového dřeva.

Sluncem zalité písečné pláže, ovocný koktejl, party až do východu slunce, přesně tato představa se mi v mysli vynořila, když jsem ucítila parfém ZAG Zodiak 175. Je to vůně pro nespoutané ženy a muže, kteří si užívají života plnými doušky.


PARFÉM ZAG ZODIAK 263 - INSPIROVANÝ VŮNÍ MONTALE CHOCOLATE GREEDY

Parfém ZAG Zodiak 263 byl vytvořen z lásky k orientálním vůním. Jedná se o gurmánskou vůni, která v sobě spojuje orientální prvky a čisté svěží tóny.

Můj první dojem z této vůně je velmi čistý, svěží jemně nasládlý. Jakoby jsem ovoněla čerstvý svěží vzduch, ve kterém se náhodně objevují sladké tóny kakaa a vanilky. Ucítila jsem také jemné polechtání smyslů v podobě akordu hořkého pomeranče, který překvapivě velmi dobře doplňuje jemnou lahodnou kompozici vůně. V momentě jak se parfém ZAG Zodiak 263 usadí do popředí se dostávají kořeněné akordy fazole tonka a pižma.

Parfém ZAG Zodiak 263 působí klasicky, nevtíravě a nadčasově. Zda si ho zvolíte na běžný den v práci nebo na speciální příležitost je jen na Vás, jeho hřejivé vyzařování však nejlépe vynikne v chladnějších měsících.


Nechte se inspirovat a vyberte si ten správný unisex parfém. Připravili jsme pro Vás sadu 10 vzorků unisex vůní pro každou příležitost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze