Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

HOROSKOP VŮNÍ – VÁHY, ŠTÍR, STŘELEC

Mnozí lidé na celém světě věří, že postavení hvězd ovlivňuje jejich životy. Astrologie, která vznikla ve středověku, hledá vztahy a souvislosti mezi postavením hvězd a ději na určitém místě na povrchu Země. Nejčastějším produktem astrologie je horoskop. Horoskop je diagram, k jehož sestavení je zapotřebí datum, čas a místo. Většinou se jedná o datum, čas a místo narození člověka, ze kterého pak astrolog čte jeho vlastnosti, talenty či schopnosti. Astrologie je ve většině směrů založena na zvěrokruhu, který tvoří 12 znamení. To, v jakém znamení jsme se narodili může ovlivnit náš charakter a také náš osud. Tvrdohlavý jako beran, energický jako lev, precizní jako panna, či spravedlivý jako váhy. Pro každé znamení zvěrokruhu existují jisté charakteristické rysy, které má člověk narozený v daném znamení. Naše znamení může ovlivnit také výběr partnera, kariéry, či dokonce módní vkus. Do jisté míry můžeme také na základě zvěrokruhu předpovědět jaké jídlo, barvu či vůni má člověk rád.

Jaké vůně sluší Vašemu znamení? Případně jaký parfém máte koupit svým blízkým, aby vyzdvihl charakter jejich znamení? Připravila jsem si pro Vás sérii článků, ve kterých Vám přiblížím jednotlivá znamení a poradím při výběru vhodného parfému. V této části si povíme něco o charakteru a vůních pro znamení váhy, štír, střelec.


VÁHY – KLIDNÍ INTELEKTUÁLI

Lidé ve znamení váhy na první pohled zaujmou svým vybíraným vkusem a citem pro detail. Jejich projev je velmi sofistikovaný a klidný. Mají enormně vyvinutý smysl pro spravedlnost a neradi se dostávají do konfliktních situací. Díky jejich bystrému intelektu a empatii dokáží uklidnit i tu nejnapjatější situaci a smířit i odvěké nepřátele. Sociální kontakty jsou pro ně velmi důležité, dokonce důležitější než materiální zisky, proto jsou v kolektivu velmi oblíbení. Mají v oblibě harmonické vůně, které u žen ve znamení váhy podpoří ženskou stránku a u mužů vyzdvihnou typicky mužný charakter.

Žena ve znamení váhy je velmi půvabná a šarmantní žena, která upoutá pozornost zejména svojí přirozeností a důvtipem. Miluje optimistické a velmi ženské vůně jako je parfém 311 ZAG Zodiak. Tato vůně je oslavou krás života, je to tekuté štěstí, díky kterému budete úsměvy nejen rozdávat, ale i přijímat. Zářivé ovocné tóny v podobě nasládlé hrušky a černého rybízu zjemňuje elegantní vanilka a smyslné fazole tonka. Květinový král ve světě parfémů kosatec hraje v této vůni velmi důležitou roli. Dodává jí velmi sofistikovaný pudrový nádech, díky čemuž je parfém 311 ZAG Zodiak komplexní vůní pro každou příležitost.

Muž váhy má v oblibě klasické vůně, které mají moderní nádech. Parfém 240 ZAG Zodiak je klasická mužná kořeněná vůně se svěží a energickým citrusovým aroma. Hořko-kyselý bergamot, pepř, aromatická levandule spolu s květinově zelenými tóny pelargonie vytvářejí harmonickou kompozici charismatického a moderního muže současnosti. Dřevitý základ vůně v podobě cedru a vetiveru jen umocňují přirozeně mužný charakter vůně. Parfém 240 ZAG Zodiak je smyslný, energický a charismatický stejně jako jeho nositel.


ŠTÍR – VÁŠNIVÝ A SPOLEČENSKÝ

Štíři jsou nesmírně energický vášnivý lidé, kteří milují adrenalin. Podléhají silným emocím, což znamená, že velmi impulzivně reagují na všechny podněty okolí. Z toho důvodu jsou často nepochopeni, avšak díky jejich energii a přímo až magnetické přitažlivosti jsou ve společnosti velmi oblíbení. Mají vynikající paměť a vyvinuté logické myšlení, díky čemuž jsou v pracovním životě velmi úspěšní. Co se týče parfémů mají v oblibě výrazné, smyslné vůně, které odrážejí jejich vášnivou povahu.

Žena ve znamení štíra je sebevědomá a nezávislá, lidi kolem sebe si velmi rychle dokáže omotat kolem prstu a mnozí muži by ji definovali jako osudovou ženu. Všechny tyto rysy jsou obsaženy v parfému 385 ZAG Zodiak. Je to vzrušující směs plná ovoce, květin a špetky pikantnosti, která v životě ženy štíra nemůže chybět. Medově sladká hruška, svůdný jasmín, vášnivá růže a provokativní růžový pepř vyjadřují plnost života ženy, jejíž životní krédo je „vše nebo nic“. Parfém 385 ZAG Zodiak je smyslná vůně, je to okamžitá dávka sebevědomí, která ve Vás vyvolá pocit výjimečnosti.

Muž štír je velmi tajemný. Navenek působí chladným až arogantním dojmem, ale v jeho nitru hoří neutuchající plamen vášně. Je to typ muže, který ženy milují a nenávidí zároveň, protože je přímo nemožné naprosto nepropadnout jeho kouzlu. Provokativní parfém 223 ZAG Zodiak ještě umocňuje nesmírnou sebedůvěru a sexappeal, který je u mužů ve znamení štíra nepopiratelný. Chladná máta a citrusové tóny otevírají bránu do smyslného nitra plného sladkých vanilkových tónů, pikantních fazolí tonka a exotického vetiveru. Parfém 223 ZAG Zodiak symbolizuje touhu a sílu sebevědomého muže, který vždy dostane to, po čem touží.


STŘELEC – ÚPŘIMNÝ OPTIMISTA

Jedinečný smysl pro humor, to charakterizuje lidi ve znamení střelce. Jsou to tvořiví, velmi spontánní lidé, kteří si nade vše cení volnosti a svobody. Jejich přílišná upřímnost je pozitivní, ale zároveň i negativní vlastnost. Do všeho se vrhají energicky, bez rozmyslu a rádi vyhledávají nová a nová dobrodružství. Díky jejich optimistické povaze si jejich okolí velmi rychle zamiluje. Energické a svěží parfémy, které vyjadřují svobodu a mladistvého ducha.

Žena ve znamení střelce je velmi přímočará, vždycky říká, co si myslí. Má v oblibě svěží a čisté vůně jako je parfém 097 ZAG Zodiak. Přestože se jedná o svěží vůni, není jemná a nevýrazná. Oplývá skutečnou energií, je jako ranní sprcha a vitamíny nabité smoothie, které Vás správně nastartují do nového dne. Citron spolu s mátou přinášejí svěžest, vzdušná mírně sladká pivoňka je prvkem čisté ženskosti a cedrové dřevo představuje energii a intenzitu, díky které pocítíte příval svěžesti během celého dne. Parfém 097 ZAG Zodiak je stejně přímočará jako její nositelka. Vytváří dokonalou harmonii mezi moderním a nadčasovým, svěžím a intenzivním. Je to vůně svobody v pravém slova smyslu.

Muž střelec je věčný optimista, u kterého dominuje kreativní stránka osobnosti. Potřeba volnosti je pro něj prvořadá, a proto má v oblibě energické svěží až aromatické vůně. Parfém 105 ZAG Zodiak představuje svobodu a sílu aktivního muže, střelce, který je synonymem volnosti. Osvěžující mořské tóny v kombinaci s aromatickými tóny levandule a chladivé máty Vás zasáhnou jako přívalová vlna rozbouřeného oceánu, díky čemuž zažijete intenzivní a nekonečný příval energie a svěžesti. Jak se vůně rozvíjí, tak se pomalu mění její charakter z bouřlivého oceánu na průzračnou ranní rosu, která se třpytí na větvičkách rozmarýnu a zelené trávy. Dubový mech, který nasává vlhkost okolního lesa a tóny cedrového dřeva jen podtrhují svěží a čistý charakter této vonné kompozice. Je to ultra svěží a optimistická vůně, která dýchá svobodou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze