Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

HOROSKOP VŮNÍ – BERAN, BÝK, BLÍŽENCI

Mnozí lidé na celém světě věří, že postavení hvězd ovlivňuje jejich životy. Astrologie, která vznikla ve středověku, hledá vztahy a souvislosti mezi postavením hvězd a ději na určitém místě na povrchu Země. Nejčastějším produktem astrologie je horoskop. Horoskop je diagram, k jehož sestavení je zapotřebí datum, čas a místo. Většinou se jedná o datum, čas a místo narození člověka, ze kterého pak astrolog čte jeho vlastnosti, talenty či schopnosti. Astrologie je ve většině směrů založena na zvěrokruhu, který tvoří 12 znamení. To, v jakém znamení jsme se narodili může ovlivnit náš charakter a také náš osud. Tvrdohlavý jako beran, energický jako lev, precizní jako panna, či spravedlivý jako váhy. Pro každé znamení zvěrokruhu existují jisté charakteristické rysy, které má člověk narozený v daném znamení. Naše znamení může ovlivnit také výběr partnera, kariéry, či dokonce módní vkus. Do jisté míry můžeme také na základě zvěrokruhu předpovědět jaké jídlo, barvu či vůni má člověk rád.

Jaké vůně sluší Vašemu znamení? Případně jaký parfém máte koupit svým blízkým, aby vyzdvihl charakter jejich znamení? Připravila jsem si pro Vás sérii článků, ve kterých Vám přiblížím jednotlivá znamení a poradím při výběru vhodného parfému. Začnu prvními třemi znameními zvěrokruhu, kterými jsou beran, býk a blíženci.


BERAN – SOUTĚŽIVÝ A IMPULZIVNÍ

Lidé narození v ohnivém znamení beranu jsou dominantní a vyznačují se zejména energickou povahou. Pokud si beran něco umane, tvrdohlavě a s nesmírnou výdrží si jde za svým cílem. V lásce je velmi vášnivý a jeho charisma je nezapomenutelné. Na základě jejich ohnivé povahy se jim hodí zejména teplé kořeněné vůně, které podtrhnou jejich výrazný charakter.

Ženy ve znamení beranu si jistě zamilují temperamentní sladko-kořeněný parfém 084 ZAG Zodiak. Půvabná hřejivá a velmi ženská vůně je charakteristická odvážnými tóny pikantního růžového pepře a podmanivého zemitého pačuli. Nevšední květinové akordy v podobě pelargonie a šeříku umocňují provokativní dojem, který parfém 084 ZAG Zodiak po sobě zanechává. Zajímavostí je také orientální odkaz ukrývající se v základu vůně, který přehřívá zářivá ambra a nasládlá vanilka. Tato vůně geniálně odráží živelnou povahu nespoutané ženy ve znamení beranu.

Pokud bych měla vybrat jeden parfém, který podpoří velké ego a vysoké ambice muže beranu, bude to právě parfém 418 ZAG Zodiak. Vyznačuje se výrazným maskulinním charakterem, extrémní silou a odvahou. Sebejistotu do této vonné kompozice přinášejí dřevité tóny mahagonu a brazilského palisandru. V kombinaci s horkou pikantní skořicí a koriandrem bych ji definovala jako vůni sebevědomí nekonvenčního cílevědomého muže. Tabák a kůže v základu vůně brilantně zakončují mužný parfém 418 ZAG Zodiak.


BÝK - ROZHODNÝ A STABILNÍ

Býk se vyznačuje jistotou, rozvahou a trpělivostí. Jsou to lidé, kteří neradi riskují a raději žijí ve svých zajetých kolejích. Jsou milí, optimističtí s velmi přátelskou povahou, díky čemuž jsou velmi oblíbení. Zajímavostí je, že lidé ve znamení býka jsou dost nároční a potrpí si na kvalitu, luxus a krásu. V parfémech mají v oblibě bujné květinové tóny, a to zejména majestátnou růži, fialku nebo magnolii.

Parfém ISSORIA Polaris je vůně, ze které dýchá vznešenost a krása, a právě proto je vhodná pro náročné ženy ve znamení býka. Je to vůně, díky které vynikne ženskost, půvab a styl ženy v tomto znamení. Lehká svěží kompozice, ze které však srší síla a rozhodnost zaujme ostrými tóny zeleného jablka a lechtivě-pikantním růžovým pepřem. Majestátní královna květin růže se vyjímá v samotném srdci vůně. Odvážný zvrat nastává po rozvinutí vůně, kdy tradiční kořenité a dřevité tóny nahrazují opět ovocné a květinové akordy černého rybízu a ylang-ylang v doprovodu jasné hřejivé ambry. Parfém ISSORIA Polaris předčí očekávání ženy, která na svůj styl klade vysoké nároky.

Kombinaci elegance, smyslnosti a prestiže muže býka reprezentuje parfém 262 ZAG Zodiak. Je to vůně nejvybranějších ingrediencí, které tvoří luxusní, poněkud tajemný celek. Přehršť květin v podobě růže, kosatce, pelargonie a fialky je zpracováno tak, aby navzdory své něžnosti vyjadřovaly laskavou, ale stále mužnou stránku osobnosti nositele této vůně. Orientální balzámy a pryskyřice dodávají punc honosnosti a svůdnosti, díky čemuž je parfém 262 ZAG Zodiak použitelný i pro speciální příležitosti.


BLÍŽENCI – KOMUNIKATIVNÍ A BYSTRÍ

Blíženci mají rádi rozmanitost, život jako takový a rychle se nadchnou pro nové věci. Díky jejich temperamentu jsou velmi otevření a komunikativní. Mají skvělou paměť a neomylnou intuici. Těžko se však soustředí na jeden cíl, dělají několik věcí najednou, které bohužel téměř vždy nedokončí. Tak jako v životě tak i ve výběru parfému mají rádi pestrost a neobvyklost. Nejvíce je charakterizují aromatické vůně s levandulí případně mátou.

Parfém ISSORIA Alasia odráží sebevědomí, vášeň a nespoutanost moderní ženy ve znamení blíženců. Je to vůně svobody, která Vám dovolí být sama sebou. Její výjimečnost spočívá v odvaze, se kterou byla tvořena její kompozice. Šarmantní ženské tóny jasmínu, vanilky a pomerančových květů spolu s maskulinními prvky cedru a levandule vysílají svobodomyslnou energii. Při tom, jak se tato vůně nese ovzduším, se mi v mysli vynořuje představa odvážné a nezávislé ženy, která žije svůj život podle vlastních pravidel. Parfém ISSORIA Alasia je aromatická vůně nabitá pozitivní dechberoucí energií.

Očekávejte nečekané s parfémem 218 ZAG Zodiak. Je to parfém vystihující nepředvídatelnost a neuchopitelnost muže ve znamení blíženci. Představte si silný alkoholický koktejl – pikantní, svěží, intenzivní a lahodný. Přesně taková je kompozice Parfému ZAG Zodiak 218. Moderní, mladistvá a energická s velmi mužným a neodolatelným charakterem. Šťavnatá limetka, chladivá máta a gin se specifickou vůní jalovce vytváří skutečně povzbudivou směs, díky které si užijete den ve velkém party stylu. Je to nesmírně dynamická vůně pro temperamentní blížence.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze