Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

DÍKY NAŠIM FLAKONŮM NEUDĚLÁTE BEZ OBLÍBENÉHO PARFÉMU ANI KROK

Chcete mít svou oblíbenou vůni stále po ruce? Plnitelné flakony jsou tím správným řešením.

Dlouhý den v práci, návštěva fitness centra, dovolená nebo večerní rande, s našimi flakony si můžete svůj parfém vzít vždy s sebou. Vyberte si z naší široké nabídky flakonů různých velikostí, tvarů a barev.


CO JE TO FLAKON?

Slovo flakon už podle doslechu víme zařadit do francouzštiny, a tedy k francouzskému Flacon. Původně označuje jakoukoliv malou nádobu s uzávěrem. Když slyšíme slovo flakon představíme si ho v spojitosti s parfémy. Flakon tedy představuje malou, většinou skleněnou lahvičku se šroubovacím uzávěrem. Těsný uzávěr je důležitý na to, aby se parfém nedostával do zbytečného kontaktu s kyslíkem, protože by mohlo dojít k oxidaci a k ​​následnému znehodnocení.

 Flakony na parfém je možné dostat v různých objemových velikostech od 5ml až do 100ml. Objem flakonu na parfém si můžete zvolit podle vlastních preferencí. Menší flakony na prodej jako jsou například velikosti 5-15ml jsou vhodné do kabelky nebo na cestování. Větší flakony jsou vhodné pro skladování a zkrášlení kosmetické poličky či toaletního stolku.


PRAKTICKÉ FLAKONY

 Nejdůležitějším kritériem při výběru praktického flakonu je jeho velikost a tvar. Pokud potřebujete mít svůj parfém stále s sebou ve své kabelce, batohu nebo v příruční tašce, flakon by neměl být příliš těžký a objemný. Ideální velikost takového flakonu je 5-15 ml. Výhodou je i velký výběr tvarů flakonů. Hranatý, oválný, tenký válcovitý, kulatý, vyberte si podle toho, který Vám nejlépe sedne, případně, který Vám dokonale zapadne na určené místo. Ve flakonu z čirého skla si budete moci kdykoli podívat kolik parfému se v něm právě nachází. Pokud si rádi svůj oblíbený parfém nanášíte přímo na pokožku, vyberte si flakon s roll-on kuličkou. Pokud potřebujete během dne provonět svůj outfit, parfém můžete nastříkat na oblečení pomocí flakonu s rozprašovačem.


STYLOVÉ FLAKONY

Výběr toho správného flakónu je i věcí vkusu. Pokud chcete být stylový a trendy za každých okolností můžete si vybrat flakony různých barev. Elegantní černý flakón, výrazný fialový nebo luxusní zlatý. Zvolte si barvu podle svého vkusu, nálady nebo dolaďte barvu flakonu ke svému outfitu, či módním doplňkem. Pokud preferujete spíše decentní minimalistický styl, ale máte potřebu odlišit se od ostatních můžete sáhnout po flakonu z mléčného skla. Flakon může být také zajímavý designový kousek, který bude ozdobou vaší kabelky nebo pracovního stolu. Travalo Classic HD je povedený designový flakon, který je navíc i velmi praktický. Svůj oblíbený parfém do něj jednoduše napumpujete a můžete používat.


ELEGANTNÍ FLAKONY

Flakon jako dekorace? Luxusní flakony z naší nabídky potěší nejednu noblesní dámu. Vyberte si flakón zdobený elegantními ornamenty, který se bude vyjímat jako šperk na Vašem toaletním stolku. Pokud jste milovníkem staré klasiky určitě Vás potěší vintage flakony. Elegantně zdobený flakon s balónkem Vás přenese do doby, kdy se gentlemani dámě dvořili s kyticí v ruce a s romantickým vyznáním lásky v podobě milostného dopisu. Elegantní flakony jsou nejen praktickým pomocníkem, ale i ozdobou ve Vaší domácnosti.


Jak říká naše staré rčení "raději jednou vidět než stokrát slyšet", připravili jsme si pro Vás krátká videa, kde si můžete prohlédnout, jak vypadají flakony ve skutečnosti. Vyberte si flakón dle Vašich preferencí, náplň Vašeho oblíbeného parfému v praktické 100 ml nádobě, a jednoduše ho naplňte. Ze 100ml plastové nádobky, ve které náhrada přijde, si parfém můžete jednoduše a snadno přelít do flakónu pomocí nálevky z naší nabídky. Díky našemu instruktážním videu jednoduše a hravě flakon naplníte a můžete používat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze