Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

DEN MATEK. POTĚŠTE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ŽENU VAŠEHO ŽIVOTA

Život je vzácný a neopakovatelný dar. Láska je palivo, které je pro přežití člověka nezbytné. Za život jakož i za bezpodmínečnou a trvalou lásku, která nás životem provází, vděčíme našim drahým maminkám.

Máma je osoba, která se o nás stará v dětství i v dospělosti, je to člověk, na kterého se můžeme vždy spolehnout, je to žena, která pro nás obětovala téměř všechno. Den matek je skvělou příležitostí, jak můžeme našim maminkám ukázat, že na nich myslíme, že jsme vděčný za všechno, co pro nás dělají, a že jejich stále nosíme ve svém srdci.

Odměňte svou mámu za její lásku a péči, vyberte pro ni dárek, který ji potěší a zároveň ho i skutečně využije. Na Den matek jsme si pro Vás připravili slevový kupon a dárek zdarma. Pokud se v parfémech nevyznáte, vůni můžete vybrat podle toho jaká je Vaše máma osobnost. Vybrali jsme pro Vás čtyři oblíbené dámské parfémy podle typu osobnosti. Ukažte své mámě, jak dobře ji znáte, a že jste výběr dárku ke dni matek důkladně promysleli.


PRO ELEGANTNÍ DÁMU – PARFÉM ZAG ZODIAK 086 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CALVIN KLEIN BEAUTY

Elegantní ženy vynikají svým půvabem, sebejistotou, jsou vždy dokonale upravené a mají vytříbený vkus. Elegantní a čisté složení parfému ZAG Zodiak 086 symbolizuje krásu všedního dne a sofistikovaný životní styl. Je to květinová vůně, která je velmi přirozená, nekomplikovaná a svěží.

Dominantním prvkem parfému ZAG Zodiak 086 je královský květ jasmín. Jasmín je symbolem ženské smyslnosti, v kombinaci s hřejivým jantarem a cedrem působí velmi elegantně a podmanivě. Jemné kořeněné srdce dodává vůni potřebnou intenzitu, výdrž a nadčasový minimalistický styl.

Nositelkou parfému ZAG Zodiak 086 je sebejistá sofistikovaná dáma, která zaujme svou přímočarostí a vnitřní silou. Vůně je ideální pro denní nošení zejména na jaře nakolik působí jemně a svěže.


PRO ROMANTICKOU VÍLU – PARFÉM ZAG ZODIAK 398 - INSPIROVANÝ VŮNÍ LANCOME IDOL

Nevyléčitelná romantička je emocionálně založena, je velmi ženská, jemná a miluje, když je svými blízkými oceněna. Každou romantickou duši potěší kytice rozkvetlých růží. Co tak darovat kytici růží ve flakónu? Parfém ZAG Zodiak 398 je vůně, která okouzlí, zaujme a nadchne každou ženu, která má ráda pohádky se šťastným koncem.

Sladce opojný parfém ZAG Zodiak 398 je květinová symfonie tvořena tureckou růží, růží de mai a indickým jasmínem. Po záplavě květinových tónů se vůně rozvíjí v ovocných akordech bergamotu a sladké hrušky. Elegantní tečkou je základ tvořen vanilkou a bílým pižmem, který vůni dodává klasický a nadčasový charakter.

Parfém ZAG Zodiak 398 vynikne na každé ženě, která si je vědoma svých kvalit, je ráda středem pozornosti a vyznává romantický, velmi ženský klasický styl. Dáma s parfémem ZAG Zodiak 398 zanechá nezapomenutelný dojem na večerní společenské události, ale i během běžného dne v práci.


PRO AKTIVNÍ ŽENU – PARFÉM ZAG ZODIAK 77 - INSPIROVANÝ VŮNÍ DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE

Pro aktivní ženu, která miluje sport, vyznává zdravý životní styl a je neustále v pohybu je parfém ZAG Zodiak 77 ideální volbou. Svěží jiskřivá vůně, která osvěží, je nevtíravá no zároveň nezapomenutelná.

Parfém ZAG Zodiak 77 při prvním ovonění nakopne smysly díky intenzivním citrusovým tónem a šťavnatým jablkem. Jejich svěžest působí velmi energicky, čistě a jiskřivě. Citrusové tóny decentně doplňují nasládlé květy jasmínu a hřebíček, které vůni dodávají smyslnost, ale stále zachovávají velmi jemný a čistý dojem. Hřejivý jantarový základ v kombinaci s cedrovým dřevem jsou zárukou intenzivního a dlouhotrvajícího zážitku.

Parfém ZAG Zodiak 77 je jako svěží vánek na sluncem zalité sicilské pláži. Vůně ideálně doplňuje všední dny teplých jarních a letních měsíců. Je určena pro aktivní nespoutané ženy, které se nezaleknou žádné výzvy.


PRO POŽITKÁŘKU – PARFÉM ZAG ZODIAK 524 - INSPIROVANÝ VŮNÍ BY KILIAN INTOXICATED

Žena požitkářka je odvážná, vášnivá, svobodně si volí svůj způsob života. Unisex parfém ZAG Zodiak 524 je ztělesněním požitkářského životního stylu. Je smyslný, energický a intenzivní.

Ústředním tónem parfému ZAG Zodiak 524 je životabudič a potěšení každého požitkáře, intenzivní, plná, hořce sladká káva. Vůně kávy s příměsí orientálního štiplavého kardamomu působí povzbudivě a zároveň lahodně a pohodově. Kořenité tóny muškátového oříšku a skořice se opojně vznášejí v této kávové směsi vůní. Kořeněná aroma působí jako afrodiziakum, je vznešená a dráždivá.

Bohaté intenzivně složení parfému ZAG Zodiak 524 je předurčeno na zimní a podzimní období, kdy dokonale zahřeje během dne a okouzlí během dlouhých zimních nocí.


Speciální příležitost jako je Den matek vyžaduje i speciální dárek. Krásné dárkové balení jsou tou správnou volbou. Dárkové balení, které obsahuje parfém, sprchový gel, tělový balzám a lesk na rty, v elegantní krabičce jistě potěší i tu nejnáročnější maminku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze