Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

Dárek pro muže na Valentýna

CO MUŽI NA VALENTÝNA?

Každý rok v únoru pronásleduje tato otázka mnoho žen. I když se zdá, že vybrat vhodný dárek pro muže na Valentýna, je jednoduché, nemusí to tak vždy být. O to více, pokud jím chcete vyjádřit vše, co cítíte. Jak tedy vybrat ten správný dárek, který nezůstane ležet nepovšimnutý vespod šatní skříně? Výbornou volbou je maličkost, která v sobě ukrývá jedinečný svět vůní. Je jí parfém pro muže. Připravte si proto vaše čichové buňky a začtěte se do následujících řádků.

 

PARFÉM PRO MUŽE PODLE OSOBNOSTI

Ještě před tím, než začnete nakupovat, se na chvíli zastavte a zamyslete se. Jaký je váš partner? Chodí vždy bezchybně upravený a jeho přítomnost doprovází příjemná vůně? Patří mezi akčních mužů, kteří neodolají volání žádného dobrodružství nebo je spíše hloubavý introvertem?

 

PRO SPORTOVCE

Sportovec, který vyznává aktivní životní styl, ocení svěží vůni citrusů a máty, jaká ho obklopí ihned po nanesení parfému. V unikátním spojení s bergamotem a zázvorem ho naplní novou energií na zdolání každé náročné výzvy. Doplněn o tóny květin a ovoce, podpoří jeho výdrž, dokud ho hloubka dřevitých tónů nepřivede ke zklidnění svalů po dosažení jeho cíle. Cítíte tu souhru vůní i vy? Co na Valentýna pro muže už více pro vás nemusí zůstat tajemstvím.

parfem - darek pro muze - pro sportovce

PRO VÁŠNIVÉ MOTORKÁŘE

Jízda na dvou kolech vyzývá k dobrodružství. Obdivujete jeho mužnost? Vyjádřete to parfémem. Parfém pro muže, který miluje rychlost, by měl obsahovat typicky mužské vůně. Vyberte pro něj dřevité nebo orientální parfémy, které ho dokonale vystihnou. Tou správnou volbou bude také spojení kadidla, kůže, tabákových listů, pačuli a cedrového dřeva.

parfem darek pro muze - motorkar

 

ELEGANTNÍ KLASIK 

Gentlemana nevyjadřuje jen jeho elegantní oblečení a ochota pomáhat. K vždy upravenému zevnějšku patří i přitažlivý parfém. Neopakovatelná kombinace jemnosti ovoce a citrusů s kořenitými a dřevitými vůněmi doplněna o mužné tóny pačuli a vetiveru bude mít u něj zaručený úspěch.

parfem - darek pro muze na valentyna - klasik

 

EXTROVERT NEBO INTROVERT?

Ještě stále nevíte, co muži na Valentýna? Potom slaďte svůj dárek s jeho povahou. Chodí rád mezi lidi, srší humorem a je vždy středem pozornosti? Nejlepší k němu bude pasovat svěží parfém plný vůně melounu a okurky doplněn akcentem bazalky a šalvěje. Díky inspirativní hloubce závěrečných dřevitých tónů, pižma a semiše ho bude provázet po celý den. Introvertní hloubavý povahu osloví mužné dřevité tóny. Vyzkoušejte nenapodobitelnou souhru svěžesti grepu a máty, kterou po chvíli zjemní tóny sezamu. Základ parfému z kávy a cedrového dřeva dotvoří parfém pro muže do dokonalosti mistrovského díla, která podtrhne osobnost vašeho partnera.

parfem - darek pro muze na velantyna - korenista vune

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze