Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

Dámské parfémy na zimní období

Nízké teploty, déšť, sníh a větrné počasí nás nutí oblékat se do více vrstev oblečení. Měnící se roční období si ptají také změnu vonných kombinací. Pokud přemýšlíte nad tím, jaké dámské parfémy jsou vhodné na zimu, pak právě pro vás je určen následující článek.


Parfémy, které vás zahřejí

V zimě se o slovo hlásí intenzivně kořeněné, orientální a sladké vůně. Vítanými složkami jsou také exotické dřeviny a těžší ovocné tóny. Dámské parfémy na zimu s výraznou vůní ve vás vyvolají chuť na teplý čaj, voňavý punč nebo něco sladkého. Jejich lákavé kombinace vás doslova pozvou naplno si užívat pocit blízkosti domova či posezení u krbu a dobré knize. Méně vhodnými jsou v tomto období parfémy s lehkou vůní citrusů a jemnými tóny ovoce.


Nejlepší dámské parfémy na zimu

Parfémy na zimu vám svou jedinečnou, dlouhotrvající vůní dokážou zpříjemnit krátké a ponuré dny. Vdechněte do dlouhých měsíců čekání na jaře nové kouzlo i vy. Nejlepší dámské parfémy pro toto období přinášejí možnost volby vůně pro každou ženu.

Parfém 019 MUG ALIEN - Překypujete energií, ráda se bavíte a nechybí vám sebevědomí? Pak jsou kořeněné dámské parfémy pro vás tou nejlepší volbou. Osobité orientální a dřevité vůně vás budou provázet na obchodním jednání i večírku. Jejich intenzitu pocítíte dokonce i po návratu domů. Neopakovatelná kombinace kašmíru, jasmínu sambac a bílé ambry osloví všechny vaše smysly.

Parfém 547 LAN LA BELLE L'ECLAT - Pokud hledáte něco méně výrazné, vyzkoušejte jemnější směs orientálního koření s květinovými tóny. Podlehněte podmanivému spojení květů pomerančovníku, santalového dřeva, růže, jasmínu, frézie, exotického ovoce a vanilky i vy.


Sladké vůně, které si vás získají

Parfém 49 MUG ANGEL - Pro všechny milovnice sladkého mlsání jsou zde nezaměnitelné vůně vanilky a skořice. Sladké dámské parfémy vás naplní pocitem pohody iv tom nejmrazivějším počasí. Výbornou volbou je parfém se základem z vanilky, čokolády a karamelu. Tato lákavá kombinace je doladěna k dokonalosti příjemným aroma bergamotu a ovocných tónů. Řekněte, kdo by tomu odolal? Sílu a výdrž parfému znásobíte použitím sprchového gelu a tělového balzámu se stejným základem.

Parfém 330 BOT BOTEGA VENET - neoslovily jsme vás? Sladké dámské parfémy v sobě skrývají mnoho tajemství. Vyzkoušejte jedno z nich i vy. Vyberte si parfém, který vás zahalí do luxusního spojení jasmínu, bergamotu, orientálních koření a pačuli. Soudržnost jednotlivých tónů jedinečným způsobem vyzvedne vaši osobnost.


Zimní ovocné tóny

Parfém 541 BOS ALIVE - Nejkrásnější dámské parfémy na zimu zahrnují také výběr těžších ovocných vůní. V kombinaci s květinovými tóny a kořením uspokojí vkus i těch nejnáročnějších žen. Co tak zvolit unikátní spojení červeného rybízu, jablka, skořice, švestky a vanilky, které spolu se základem z tónů cedru, olivovníku a santalového dřeva podtrhne vaši ženskost?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze