Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

DÁMSKÉ JARNÍ VŮNĚ, KTERÉ STOJÍ ZA TO VYZKOUŠET

 "Na dně srdce každé zimy leží tušení jara a za závojem noci se skrývá úsměv ranních Zor."

Opět zde máme toužebně očekávané nejkrásnější období roku, jaro. Příroda nás po zimě odměňuje hřejivými slunečními paprsky, které probouzí přírodu z dlouhého zimního spánku. Svěží vzduch voní po čerstvě rozkvetlých lučních květech a šťavnaté ovoce chutná sladší než kdykoliv předtím.

Pokud bych si měla představit jarní vůni, která ztělesňuje ducha jara, tak se mi před očima vynořuje představa sladce svěží kombinace s ovocným buketem. V následujících řádcích Vám představím čtyři dámské jarní vůně, které se dokonale hodí k tomuto období.


PARFÉM ZAG ZODIAK 523 - INSPIROVANÝ VŮNÍ LANCOME LA VIE EST BELLE EN ROSE

Tak jako jaro je symbolem nového začátku tak Parfém ZAG Zodiak 523 je symbolem pozitivní změny. Vyvolává ve mně pocit jako bych stála uprostřed rozkvetlé louky a nechala se unášet svěžím jarním větrem. Červené bobule, růžový pepř a růže Vám nasadí růžové brýle, se kterými bude pro Vás každý den a každý nový zážitek naplněný neutuchajícím optimismem. Sladkost konvalinky a kosatce dokonale vyváží santálový základ s pižmovým nádechem.

Nositelku parfému ZAG Zodiak 523 si představuji jako beznadějnou romantickou duši, která svým příchodem prozáří každou místnost. Je mladá, křehká a něžná stejně jako tato vůně.

 


 

PARFÉM ZAG ZODIAK 12 - INSPIROVANÝ VŮNÍ DONNA KARAN DKNY WOMEN

Nic neodráží lehkost bytí dokonalejší než Parfém ZAG Zodiak 12. Představte si jak kráčíte lesem po dešti. Představte si jak Vás každým krokem provází vůně mechu a bílé břízy. Jemné akordy narcisu a rajčatových lístků dotvářejí obraz sepětí s přírodou a tóny šťavnatého pomeranče lechtají všechny Vaše smysly. Neexistuje nic jiného jen Vy tady a teď.

Parfém ZAG Zodiak 12 dokonale odráží koncept jarních vůní. Už na první ovonění pocítíte svěžest a čistotu. Jemné citrusové dozvuky působí velmi osvěživě. Tato vůně je ideální na sport v přírodě, případně na běžné nošení.


PARFÉM ZAG ZODIAK 376 - INSPIROVANÝ VŮNÍ HUGO BOSS THE SCENT FOR HER

Tato vůně Vám umožní odhalit Vaši skrytou svůdnou stránku. Sladce svěží frézie a broskev působí jemně a půvabně, zatímco tmavé kakao v základu vůně způsobuje explozi vzrušení. Parfém ZAG Zodiak 376 ve vás probudí smyslnou a podmanivou ženu, která vždy dostane to, co chce.

Parfém ZAG Zodiak 376 je univerzální vůně, která se hodí pro každou příležitost a pro všechny věkové kategorie. Během běžného dne je tato jarní vůně příjemně osvěžující a trvanlivá. Pokud si ji zvolíte na speciální příležitost překvapí Vás její intenzita a vykouzlí z Vás svůdnou dračici.


PARFÉM ZAG ZODIAK 396 - INSPIROVANÝ VŮNÍ ESCADA MIAMI BLOSSOM

 Výběr jarních vůní uzavírá parfém, který je podle mě předzvěstí léta. Je to intenzivní sladká vůně, která připomíná ovocný koktejl podávaný na písečné pláži. Přesto si myslím, že dokonale zapadne mezi jarní vůně, protože působí doslova jako života budič, který po dlouhé zimě potřebuje nejedna z nás.

Parfém ZAG Zodiak 396 je moderní a svěží, odráží jemné jarní paprsky slunce, které pomalu přecházejí do horkých letních sluncem zalitých dní. Sladce kyselá borůvka a pomeranč ve Vás způsobí doslova explozi energie a životní síly. Šťavnaté tóny vodního melounu a ananasu jsou důmyslně doplněny sladkými akordy jasmínu a gardénie. Parfém ZAG Zodiak 396 je určen pro každou ženu, která odmítá zestárnout.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze