Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

ČISTÁ A ZDRAVÁ (NEJEN) PLEŤ DÍKY PŘÍRODNÍM PLEŤOVÝM VODÁM

Chcete mít čistou, zdravou a hydratovanou pleť? Přírodní pleťové vody dodají Vaší pokožce potřebnou péči a výživu.

Přírodní pleťové vody poskytnou pleti jemnou a šetrnou péči, uklidní ji a jsou vhodné pro všechny typy pokožky. V naší nabídce naleznete přírodní pleťové vody s výtažky z růže, heřmánku a levandule. Díky svému složení vyrovnávají pH pokožky a pomáhají udržovat její schopnost obranné bariéry proti bakteriím. Přírodní pleťové vody se používají na dočištění pleti, vytahují z ní totiž nečistoty, které jsou rozpustné ve vodě jako jsou prach nebo pot. Pleťová voda snadno uzavírá póry a připraví Vaši pokožku na další péči v podobě pleťových sér a krémů. Pleť je při jejich pravidelném používání svěží a nabývá zdravý, zářivý vzhled.


PŘÍRODNÍ RŮŽOVÁ VODA

Přírodní růžová voda má všestranné využití, je hypoalergenní, má antibakteriální účinky a neobsahuje alkohol. V oblasti péče o pleť ji využijete na jemné čištění a hydratování pokožky. Pokud máte problematickou pleť, růžová voda bude Vašim každodenním pomocníkem. Pomáhá léčit a předcházet tvorbě akné a zmírňuje alergické reakce na pokožce. Přírodní růžová voda je ideálním doplňkem v péči o pleť i pro muže, protože zklidňuje pokožku po holení a depilaci.

Přírodní růžová voda najde své využití i v péči o vlasy, tělo a v aromaterapií. Regeneruje vlasovou pokožku a můžete si ji vzít na pomoc i při rozčesávání nepoddajných vlasů. Po náročném dni si dopřejte teplý koupel s příměsí růžové vody, díky kterému hydratujete a zvláčňuje pokožku celého těla a uvolníte psychické napětí. Pokud trpíte bolestmi hlavy, zda nespavostí udělejte si obklad z růžové vody, případně ji lze použít i na inhalování.

Růžová voda je dobře známá i v lidovém léčitelství. Přidejte si růžovou vodu do svého oblíbeného nápoje a vychutnejte si jeho jedinečnou příchuť. Díky takovému nápoji podpoříte své trávení a napomůžete vylučování toxinů z těla.


PŘÍRODNÍ HEŘMÁNKOVÁ VODA

Přírodní heřmánková voda je získána parní destilací květů "camomile recutita (L.) Compositae" Účinky heřmánku jsou v naší kultuře známy již po celé generace a snad neexistuje člověk, který by v dětství nebo dospělosti nepil lahodný heřmánkový čaj. Věděli jste však, že heřmánek má také velmi příznivý vliv i na Vaši pleť? Heřmánková voda je ideálním pomocníkem při péči o citlivou pleť. Zklidňuje její podráždění, má protizánětlivé účinky a je vhodná i pro dětskou pokožku. Lidé s mastnější pletí jistě ocení její zmatňující účinky. Pokud Vás trápí pigmentové skvrny určitě sáhněte po heřmánkové vodě, která pokožku jemně zesvětlí a sjednotí tón pleti.

Heřmánková voda je skvělým pomocníkem při léčbě lupů. Pár kapek této vody zmírní svědění pokožky, jemně zesvětlí přirozenou barvu vlasů a krásně je provoní. Heřmánek si poradí i s pokožkou se sklonem k ekzémům, i pokožkou trpící lupénkou. Působí antisepticky, antibakteriálně a protizánětlivě. Urychluje hojení drobných ranek, štípanců a zmírňuje otoky. Obklad na oči z heřmánkové vody Vás zbaví nepěkných kruhů pod očima a dokáže uklidnit i podráždění očí a zánět.

Přírodní heřmánkovou vodu můžete použít na všechny problémy s trávením od bolestí žaludku, přes nevolnost až po křeče. Heřmánková voda je výborný relaxant a mírné sedativum, pomůže Vám při svalovém a psychickém napětí a navrátí zdravý spánek.


PŘÍRODNÍ LEVANDULOVÁ VODA

Nechte se unést podmanivou vůní levandule s jejími relaxačními účinky. Přírodní levandulová voda je výborná na čištění pleti. Zbaví Vaši pleť patogenní mikroflóry, zbytků kosmetických přípravků a nečistot. Pleť je po jejím použití hydratovaná a osvěžená. Je mimořádně vhodná na citlivou pleť nakolik zklidňuje podrážděnou pokožku a má mírně ochlazující účinek. Při jejím použití se nemusíte bát nadměrného vysušování, pleť jemně prokrví, aktivizuje a dodá pocit hebkosti a svěžesti.

Pokud věnujete své koruně krásy patřičnou pozornost levandulová voda by Vám neměla chybět. Využijete ji na masáž hlavy, díky čemuž regenerujete svoji pokožku a povzbudíte růst vlasů. Obklady, lázně a inhalování levandulové vody májí příznivý vliv na léčbu migrény, snižuje stres, pomáhá s návaly horka v období menopauzy a zmírňuje těhotenské nevolnosti.

Přírodní levandulová voda je díky své příjemné vůni velmi oblíbená i jako osvěžovač vzduchu, dezinfikuje a jemně provoní Vaši domácnost. Můžete ji také použít do osvěžujících limonád, koktejlů a zmrzlin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze