Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

ČERVEN, MĚSÍC MLÁDÍ. VŮNĚ PLNÉ MLADICKÉHO ELÁNU

"Mládí je hodnota, která se ztrácí každým dnem" Je to dar od přírody, období plné radosti, lásky, poznávání a bezstarostných chvil. Ne nadarmo se mládí pojmenovává jako nejkrásnější období života, zlaté časy nebo "mládí-radost" V mládí poznáváme svět kolem nás, sami sebe, jsme nespoutaný, neřídíme se pravidly a život si užíváme plnými doušky. Tak jak se v mladém věku utváří naše osobnost, stejně nacházíme svůj vlastní styl a světonázor. Svou osobnost a styl promítáme do svého hudebního vkusu, oblečení, ale i do výběru módních doplňků a parfémů. Správný výběr vůně je velmi důležitý. Tím, jak voníme vysíláme ostatním signál, kdo jsme.

Parfémy pro mladé jsou velmi obtížně definovatelné, jelikož každý jeden člověk je jedinečnou individualitou a každému se líbí něco jiného. Přesto jsem se pokusila vybrat pánské a dámské vůně, které si získaly srdce zejména mladší generace. No, jak se říká věk je jen číslo a jsme takoví mladí, jak se cítíme. Ať už jsi mladý duchem nebo mladý věkem následujícím parfémem pro mladé jednoduše neodoláš.


PARFÉM ZAG ZODIAK 345 - INSPIROVANÝ VŮNÍ PRADA CANDY

Parfém ZAG Zodiak 345 je vůní sladkého mládí, je opojná, hravá a velmi návyková. Je jako mladá něžná dívka, navenek nevinná uvnitř však ukrývá spalující energii. Díky svému gurmánskému složení vůně oplývá decentní elegancí s moderními prvky.

Zlatý karamel a krémová vanilka zavinou tvou pokožku do sladkého a hřejivého závoje. Jemné pudrové tóny vyzařují sofistikovanost a půvab něžné mladé dámy. Jako třešnička na dortu působí intenzivní a smyslné pižmo a nasládlý benzoin, které dotvářejí elegantní, ale stylovou kompozici. Všechny prvky této unikátní kompozice tě zavedou do luxusní pařížské cukrárny, z níž neodejdeš, dokud neochutnáš všechno.

Parfém ZAG Zodiak 345 je jako tanec. Smyslný, živelný a okouzlující. V zimě zahřeje jako kabát z cukrové vaty a během teplejších dní si ho vychutnáš jako sladký karamelový milkshake. Vábivá a opojná vůně, na kterou se prostě nedá zapomenout.


PARFÉM ZAG ZODIAK 195 - INSPIROVANÝ VŮNÍ DOLCE & GABBANA THE ONE

Parfém ZAG Zodiak 195 je nadčasová klasická vůně s moderními prvky, kterou ženy zbožňují. Je to vůně mladého charismatického muže, který má v životě velké plány a nikdo a nic mu jejich realizování nemůže překazit. Teplé kořenité tóny a aromatické akordy jsou zárukou smyslnosti a svůdnosti.

Hřejivá ambra, zázvor a koriandr tvoří ohnivý koktejl, který ti rozproudí krev v žilách. Aromatické akordy kardamomu a tabáku z tebe vykouzlí nezapomenutelný a neodolatelný objekt touhy mnoha žen. Kyselý a šťavnatý grapefruit se svou kapkou svěžesti odlehčí elegantní kořeněnou kompozici této vůně. Populární cedrové dřevo se svou bohatou dřevitou vůní vnáší do této vonné esence intenzitu a nadčasový charakter.

Parfém ZAG Zodiak 195 je prostě magnet na úspěch. Rád přitahuješ pozornost, provokuješ své okolí svým jedinečným okázalým stylem? V tom případě je parfém ZAG Zodiak 195 vůní pro tebe! Intenzivní hřejivá vůně je primárně určena na chladnější zimní a podzimní večery, pracovní setkání nebo speciální příležitosti. Výrazná osobnost však vyžaduje i výraznou vůni bez ohledu na to, zda je časné letní ráno nebo mrazivá noc. Buď nezapomenutelný alfa samec v každém okamžiku tvého života.


PARFÉM ZAG ZODIAK 538 - INSPIROVANÝ VŮNÍ CHLOÉ L'EAU

Parfém ZAG Zodiak 538 je spojením divoké přírody a něžné ženské energie. Představuje přerod z nevinné dívky na sebevědomou ženu. Vyspělá, rozhodná, názorově neoblomná, ale stále jemná a křehká, taková je nositelka této vůně i vůně samotná.

Harmonie, ladnost a jemnost od úvodních tónů až po samotný základ vůně. Růže jako symbol ženské síly spolu s exotickým liči působí jako sladké a něžné pohlazení. Sladkou kompozici oživuje svěží hořce sladký grapefruit, který vůni dodává nenucený svěží charakter. Hřejivý jantar pohladí tvou pokožku jako teplé sluneční paprsky a vůně dubového mechu ti připomene sílu a energii přírody.

Parfém ZAG Zodiak 538 je oslavou přirozené krásy ženy a přírody. Je odrazem tvého nespoutaného ducha, svobodomyslnosti a bezstarostnosti. Bude tě doprovázet ve všední den, ale i při výjimečných příležitostech, v kterémkoliv ročním období. Kamkoli tě život zavede, bude připomínkou tvého skutečného a pravého já.


PARFÉM ZAG ZODIAK 182 - INSPIROVANÝ VŮNÍ HUGO BOSS SELECTION

Zažij pocit úspěchu a dosáhni svého vrcholu s parfémem ZAG Zodiak 182. Energická a živá vůně jako stvořená pro mladého ambiciózního muže, který se nebojí žádné výzvy a všechny překážky zdolává s absolutní lehkostí.

Parfém ZAG Zodiak 182 se svou kontrastní kompozicí plnou života vyvolává pozitivní emoce a určuje správný směr pro dosažení svých cílů. Osvěžující záblesk citrusových tónů v podobě grapefruitu, mandarinky a bergamotu povzbudí tělo i mysl. Hřejivé a smyslné tóny pižma, santalového dřeva a pačuli z tebe vykouzlí sofistikovaného a elegantního mladého muže. Aromatické mírně pikantní akordy růžového pepře a badyánu vůni dodávají moderní šmrnc v jinak tradiční vonné kompozic.

Originální parfém ZAG Zodiak 182 přes den přináší pocit svěžesti, zatímco večer se stává sofistikovaným a vkusným doplňkem elegantního mladého muže. S parfémem ZAG Zodiak 182 překonáš sám sebe a s hrdostí budeš prezentovat své úspěchy.


Parfémy pro mladé ztělesňují elán a esprit mladých lidí. V naší široké nabídce parfémů pro mladé si určitě vybereš ten, který tě dokonale vystihuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze