Infobar icon

🆕 Nová Vůně ISSORIA JULI 🆕
AKCE - 20% SLEVA

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky - UNISEX parfémy Zima 2021

Než si přečtete můj názor o těchto novinkách, ráda bych vám řekla, že tyto dva parfémy jsem testovala jeden den po dobu 10hodín, protože jsem předtím nikdy žádnou unisex vůni nevlastnila. A ano, parfémy i po 10 hodinách stále na těle voněly, téměř jako čerstvě nastříkané. Takže jak na mě působily v prvním okamžiku a po určitém čase vám prozradím níže v článku.


543 ZAG Zodiac - inspirován vůní  Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Začnu tím, že tento parfém se mi opravdu velmi líbí. V prvním okamžiku jsem ho definovala jako dámský. Lehký, svěží, jemně slaďoučký, velmi zajímavý a docela mi připomněl dětství. Jedná se o květinově-orientální vůni se svěžím nádechem dřeva. Mně však připomíná vůni cukrové vaty a mýdla.
Skutečně na mě působí čistým akcentem za což vděčí zejména jasmínu. Vůni si umím představit spíše na ženě, která miluje pocit svobody a volnosti. Co se týče časového rozpětí, velmi mě překvapilo jakou výdrž má tento parfém. Stačí vám málo a voníte celý den s tím, že parfém je maximálně příjemný a nedráždivý.
Po cca 6 hodinách jsem si všimla, že parfém se na mně přeměňoval spíše na pánskou verzi. Získal tak lehký, sladký ale zároveň zajímavý pásky šmrnc. Vůně má zajímavé složení a to šafrán, jasmín, jehličí a šedý jantar, který má mořské tóny. Rozhodně stojí za to, vyzkoušet tento parfém, protože vám garantuji, že to vůbec není ta klasická vůně, kterou používá většina populace.


542 ZAG Zodiac - inspirován vůní  Tom Ford Lost Cherry

K tomuto parfému musím zaujmout dva pohledy. Parfém, jak už z jeho názvu vyplývá, voní po třešních. Abych byla konkrétnější, voní jako třešně, mandle, sušené švestky a rum, čímž mi připomíná ty pralinky v hořké čokoládě s třešní a likérem a zároveň mi voní jako domácí třešňový kompot.
Toto považuji za vůni dobrou například pro sprchový gel nebo vonnou svíčku. Jedná se o skutečně netradiční typ parfému, který na mě nepůsobil zrovna tak, že bych ho chtěla vlastnit. Každopádně když si odmyslíme to, jaké parfémy preferuji já, tento parfém ve mně vzbuzuje velmi příjemné dojmy se vzpomínkami na hřejivé letní večeři, vůni třešňových koláčů a klidných podvečerních letních procházek. Dá se z něj načerpat něco, co vás dokáže uklidnit a co vám umí vykouzlit úsměv na tváři.
Můj názor je ale takový, že rozhodně by mě překvapilo, kdyby ho cítím na muži, a asi bych mu doporučila přesedlat na něco mužštějšího. Toto je pro můj nos vysloveně dámský parfém a já ho určitě plánuji vyzkoušet právě v létě, když budu mít možnost své vzpomínky opět oživit v realitu. Jedno však jisté je, pokud milujete vůni třešní a vlastníte doma tělová mléka, které po nich voní, myslím si, že nenajdete nikde autentičtější parfém, který vám vůni třešní zabezpečí jako tento.

lu Raki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze